tipsbilk.net

Hvordan lage et beacon i Minecraft

Å lage et fyrtårn i Minecraft er mulig hvis du er en erfaren overlevelsesspiller eller liker den kreative modusen. Uansett, jeg vil lede deg gjennom alt det nitty-gritty for å smake suksess på det aller første forsøket. Følg med.

Beacons er vakre gjenstander som projiserer lysstråler på himmelen og brukes til å oppgradere hastigheten, styrken, hastverket osv. til spillerne i nærheten.

Enkelt sagt, du trenger bare tre ting for å lage denne praktfulle gjenstanden:

  • Glass-enkel å få tak i
  • Obsidian – fortsatt lett
  • Nether star-ikke så lett

Så vi deler denne veiledningen i tre deler for å få glass, obsidian og understjerne.

Dette er en lang en. Ta gjerne en kaffe eller pizza. 😅

Lage glass

Å lage glass er ikke mye problem. Du trenger bare sand eller rød sand i tillegg til eventuelt drivstoff. Deretter setter du dem i en ovn for å få glass.

Husk å sette nok av dem til å få fem glass. I tillegg, ikke kast bort tiden på å lete etter kull, da alle typer tre (bjørk, eik, etc.) ville fungere fint.

Å lage obsidianblokker

Obsidianblokker dannes fra kombinasjonen av lava og vann.

En av måtene er å helle bøtter (laget av tre jernblokker) med lava i en hvilken som helst vannmasse. Hver slik øvelse vil gi deg en obsidianblokk, og vi trenger bare 13. (10 vil bli brukt til å lage en netterportal i videre seksjoner.)

Alternativt kan vi dele en lavasjø og deretter legge vann i en hvilken som helst divisjon for å få obsidianblokker.

Denne andre metoden er enklere siden å helle en vannbøtte fortsatt etterlater en blokk med vann å fylle på og fortsette til du får tre obsidianblokker.

Husk at du bare kan gruve obsidianblokker med en diamanthakke eller bedre. I tilfelle du lurer, her er vår guide for hvordan du finner diamanter i Minecraft.

Få Nether Stars i Minecraft

Dette er den vanskeligste delen av denne Minecraft-beaconguiden.

  Slik begrenser du data i Google Sheets med datavalidering

Du trenger utmerket utstyr og litt magi (helst) for å drepe wither, en sjefsmobb, for å få en understjerne.

Det som er interessant er at visne er skapt av spilleren selv og er så destruktiv (og flyr) at du må legge en perfekt strategi for å få ting gjort på én gang.

For å hjelpe deg å føle alvoret i situasjonen, la meg si det på denne måten – visne er vanskelig å drepe i Minecraft-kreativ.

Der sa jeg det. Men vi er fortsatt ikke i nærheten av å «skape» og beseire visne. For å hjelpe med å finne den nedre stjernen, la oss dele denne delen inn i mikrotrinn.

1. Gå inn i en nedre festning

Nether or the Nether er Minecrafts skildring av helvete.

Ærlig talt har jeg gått gjennom mange bøker som beskriver livet etter døden, og Minecraft’s Nether kom veldig nært, til tross for blokkteksturene.

Dessuten gjør bakgrunnsmusikken og sporadiske stønn det til en gripende opplevelse, spesielt hvis du bruker kvalitetshodetelefoner og flyr gjennom.

Fiendtlige mobber gyter fritt kastende ildkuler, og døden er nært forestående i det øyeblikket vi slapper av.

Spesielt må vi finne en nedre festning, en annen liten oppgave. Men først må vi lage en underportal for å gå inn i undersiden. Den krever 10 obsidianblokker og flint og stål for å aktivere den.

Denne portalen bør være minst to blokker bred og tre blokker høy. Selv om du kan lage større, trenger du dem ikke.

Denne portalen vil lede deg til de vandødes rike, nedenfor. Forvent lava og fiendtlige pøbelangrep.

Dessuten vil dette være et mørkt sted, så det er mye bedre hvis du har nattsyn. Øk som et minimum lysstyrken på skjermen din fordi visne skjeletter, målene våre, gyter i områder med svært lite lys i den nedre festningen.

Å finne festningen er ikke veldig tøft, men trenger fortsatt litt søk. En enkel utvei er å snu vanskeligheten til fredelig, og etterlate undersiden uten mobber.

Og snu den tilbake til ønsket vanskelighetsgrad når du oppdager en festning. Før det, samle minst fire blokker med sjelsand eller sjelsjord, byggesteiner av under, som vi skal bruke til å lage visne.

  Hvordan finne ekstern IP til Google Cloud VM?

Etterpå, søk etter en mørk struktur som skiller seg ut. Det kan være uferdige broer, dekk, trapper osv.

Det er én formel for å finne en nedre festning i Minecraft-overlevelse. Trykk F3 og følg X- eller Z-retningen til du ser slike strukturer.

Når du ser dem, gå inn og gjør deg klar til å kjempe.

2. Skaff deg tre visne hodeskaller

Du vil drepe mange visne skjeletter for å finne tre visne hodeskaller, ettersom sjansene deres for fall er bare 2,5 %. Du kan imidlertid bruke tyveforheksede sverd for å få mer sjeldne dråper.

Husk å ha en plan for helseregenerering (mat eller drikker), da du kan ta mye skade. I tillegg vil brannsikker rustning komme godt med.

Det er to måter å drepe visneskjeletter på: nærkamp eller langdistanse, ved hjelp av pil og bue. Den andre er spesielt nyttig og hjelper deg å unngå å ta skade eller få visneeffekten (helsestangen blir svart, blinker og nedbrytes gradvis), noe som kan drepe deg.

Men hvis du får visneeffekten uansett, ikke glem å drikke en melkebøtte for å få slutt på elendigheten.

Sjekk dette der jeg brukte nærgående angrep for å drepe visne skjeletter:

Det som fungerte for meg var å danne en to blokker høy vegg, som holdt disse høye skjelettene unna. Faktisk kan du lage noen få slike barrierer gjennom den nedre festningen for å hjelpe deg med å angripe trygt på avstand.

Husk at vi trenger tre visne hodeskaller og fire blokker med sjelesand eller sjelejord før vi går tilbake.

3. Lag og drep Wither

Nå er det på tide å skape og drepe monsteret, som vil gi oss den dyrebare understjernen til å lage et Minecraft-fyrtårn.

Folk gjør ofte et rot ut av denne oppgaven. Du kan sjekke Youtube for mange opplæringsprogrammer som ber deg om å kle deg som noe. Fortryllede rustninger, eliksirer og annet, noe som gjør dette til en lang og kjedelig jobb.

Og dessverre er de alle legit med mindre du spiller Minecraft kreativt. I så fall kan du ganske enkelt lage en berggrunnsfelle for å skape og drepe visne fra en toblokk høy åpning.

  Hvordan komme i gang med maskinlæring?

Så la oss liste noen fortryllelser og eliksirer som kan hjelpe:

Fortryllelser Potions (valgfritt)Ubrytende Øyeblikkelig helseSmiteStrengthReparingNattsyn (eller fakler)

Det kan være flere, men jeg føler at disse er nok til å bekjempe manken vellykket og raskt. I tillegg vil fortryllet rustning vise seg å være fordelaktig, men diamantene vil også fungere fint.

Det vil hjelpe å vite at visne kjærlighetseksplosjoner. Ergo, å skape monsteret dypt under mens man angriper fra en to-blokk høy tunnel er den vellykkede strategien de fleste følger.

Tanken er å unngå alle distraksjoner og å treffe visner når han ikke kan se oss helt. Vi beveger oss bakover, mens vi angriper visner, og vil lage en lang nok tunnel til å få den drept før vi når den andre enden.

Til slutt, ikke glem å ha noen bøtter med melk klar, da du kan bli truffet og det kan sette i gang den dødelige visneeffekten.

Et ekstra tips som jeg kan tilby er å bruke det direkte til mat.

Slik ble jeg kvitt monsteret:

For at vi nå har vår siste ingrediens, den nedre stjernen, kan du enkelt lage et fyrtårn med fem glassblokker, tre obsidianblokker og en understjerne.

Minecraft Beacons

Å bruke Minecraft Beacons er et langt emne som vi ikke dekker i denne opplæringen, og overlater opp til Minecraft Wiki. Dette gir innsikt om hvordan du bruker det, kreftene du får, og en lastebil med nyttig informasjon om bruk av beacons som du ikke bør gå glipp av.

Enkelt sagt, beaconens krefter og rekkevidde avhenger av størrelsen på den underliggende mineralblokkpyramiden, 3*3 til 9*9. Du kan bruke hvilken som helst mineralmalm og kan til og med mikse og matche.

Til slutt kan beacons stables og slippes av seg selv med hvilket som helst verktøy.

Så det vil være alt fra vår side, og det er på tide å si farvel, for nå.

x