ClickUp erstatter mange apper du bruker og sparer penger

ClickUp er muligens det billigste alternativet fordi gratisplanen har mange avanserte funksjoner. Freemium-planen lar deg gjøre mange ting og har ingen begrensninger på antall brukere eller prosjekter.

Bare større selskaper fikk bruke prosjektstyringsverktøy tidligere. Nå kan små og mellomstore bedrifter også bruke dem. Det er her programvaren ClickUp, som brukes til å administrere prosjekter, passer inn.

Små team som ønsker å organisere seg kan bruke det fordi det er lett å flytte rundt og ikke tar lang tid å sette opp.

ClickUp er en av de mest avanserte teknologiløsningene på markedet akkurat nå fordi den har både dype kjernefunksjoner (som planlegging og samarbeid) og en unik automatiseringsfunksjon også. I denne artikkelen vil vi fortelle deg alt du trenger å vite om ClickUp for å bestemme deg.

ClickUp Oversikt

ClickUp er en relativt ny programvare for prosjektstyring. Det ble startet i 2016 av Alex Yurkowski og Zeb Evans, som fortsatt er medgründerne.

Bedriftseierne sier at de laget programvaren fordi de trodde at programvaren som allerede var der ute var «ødelagt», og at dette ville hjelpe bedrifter til å bli mer produktive og få mer gjort.

De håper at å sette alle bedriftens verktøy og apper på ett sted vil gjøre teamene som bruker ClickUp mer produktive.

Alt som har med din bedrift å gjøre kan bli funnet på ett praktisk sted, takket være ClickUp. Alle applikasjonene dine, inkludert oppgaver, dokumenter, chat og prosjektstyring, lagres på nøyaktig plassering.

Du kan gjøre alt arbeidet ditt fra ClickUp i stedet for å bytte frem og tilbake mellom forskjellige vinduer.

ClickUp gjør det mulig for team som jobber for virksomheter av alle størrelser å planlegge prosjekter ved hjelp av diagrammer, samhandle i sanntid ved hjelp av dokumenter som kan redigeres, og overvåke produktivitet ved bruk av analyser og rapporter.

Et annet aspekt, nemlig tilpasning, ble vurdert gjennom hele programmets utvikling. Team som bruker ClickUp kan tilpasse alt inne på arbeidsplassene sine, fra merkevarebyggingen av nettstedet til prosjektkanalene de bruker.

I tillegg får ClickUp stadig flere brukere. Programvaren brukes nå til prosjektplanlegging av 200 000 forskjellige team.

Funksjoner av ClickUp

ClickUp gir deg tilgang til ulike muligheter for å administrere prosjektene dine. Alle tilgjengelige funksjoner kan brukes i henhold til størrelsen på bedriften din.

Når det gjelder onboarding-prosessen, setter vi pris på at programvaren kan tilpasse seg brukerens nåværende ekspertisenivå ved å la dem velge den mest passende konfigurasjonen for deres behov.

#1. Automasjon

Automatisering er en betydelig tidsbesparende prosess som fører til forbedret teamytelse og færre tilfeller av gjentatt arbeid. Du har tilgang til de opprinnelige automatiseringsfunksjonene, som inkluderer automatisk tildeling av oppgaver, kommentarer eller forhåndsinnspilte svar; automatisk oppdatering av oppgavestatuser; og automatisk inkludering av tagger.

  Hva betyr "NSFW" og hvordan bruker du det?

Tilpassbare automatiseringsfunksjoner: Avhengig av hva du ønsker, kan du bruke de som ClickUp allerede tilbyr eller utvikle dine egne fra bunnen av. Du kan for eksempel velge hvilken handling som skal finne sted når automatisering utløses, noe som sparer tid sammenlignet med manuelle operasjoner.

Integrasjon av automatisering med tredjepartsapplikasjoner: Automatisering, sammenkoblet med de mange grensesnittene som ClickUp tilbyr, gjør det mulig å lage en enkelt sentralisert, automatisert prosess.

#2. Rapportering og tidsregistrering

Dette er en viktig del av programvaren fordi den lar deg bedre evaluere en gruppes ferdigheter. Dette bidrar til å møte deres behov eller behovene til deres kunder.

Du vet hva som skjer med hver av representantene dine på grunn av en fullstendig oversikt over deres kalendere (delt etter dag, uke eller måned). Faktisk er det veldig nyttig å synkronisere disse detaljene med Google Kalender.

Ved å bruke tidsovervåkingsverktøyet kan du sette viktige tidsfrister og sende deg selv påminnelser slik at du ikke går glipp av dem. Du kan gi hver aktivitet en startdato og en sluttdato, og du kan endre hvor lang tid det tar.

Med Gantt-kartfunksjonen vil du kunne organisere og prioritere listen over ting du skal gjøre. Dette vil hjelpe deg med å lage en overordnet tidslinje for prosjektet.

#3. Samarbeidende tilnærming

ClickUp, som opererer etter samme prinsipp som Google Docs, gir brukerne sine samarbeidsdokumenter som gjør det mulig for teamene deres å jobbe sammen i sanntid.

Når dokumentet er åpent, kan du overvåke hvem som gjør endringer i det. Siden du enkelt kan dele papirer, er det enkelt å jobbe med andre teammedlemmer, og be om deres innspill eller hjelp.

#4. Oppgavestyring

Gjøremålslistene dine er lett tilgjengelige og håndterbare med ClickUp, noe som gjør det enkelt å holde styr på alt du trenger for å bli ferdig. Prosjektledere kan utvikle dem og automatisk inkludere dem i teammedlemmenes kalendere.

Takket være dra-og-slipp-verktøyet kan du omorganisere tidsfrister og spesifisere viktighetsrekkefølgen for å få ting gjort. Dette gir deg mer frihet. Muligheten til å lage gjentatte oppgaver er en enorm tidsbesparelse for grupper av mennesker som arbeider med sammenlignbare prosedyrer.

I tillegg til de grunnleggende elementene for jobbadministrasjon, tilbyr ClickUp også mer sofistikerte løsninger som kan hjelpe teamene dine til å jobbe mer effektivt og bevege seg raskere.

For eksempel lar konstruksjonen av maler deg velge en mal og spare tid i stedet for å gå gjennom hele planleggingsprosessen på nytt.

#5. Tilpasning

En av fordelene med å bruke ClickUp er at den kommer med omfattende tilpasningsverktøy. Disse funksjonene lar deg tilpasse verktøyet og skreddersy det til dine behov.

Spesielt kan du:

  • Lag dine kategorier for oppgavene.
  • Gjør nødvendige justeringer av medlemmenes personverninnstillinger.
  • Du kan integrere Excel-regneark.
  • Når du jobber om natten, bytt til mørk modus.
  • Sørg for at hver prosess har sitt unike fargevalg.
  Gjør iPhone enklere å bruke med disse skjulte tilgjengelighetsfunksjonene

#6. Multitask-verktøylinje

Dashboardene til mange forskjellige prosjektstyringsprogramvare kan fort bli forvirrende siden så mye informasjon er stappet inn på et så lite område. Dette er en av de største ulempene med disse programmene. Siden den lar deg håndtere mange ting samtidig, hjelper multitask-verktøylinjen å lindre dette problemet.

Hvis du vil endre statusen til oppgavene dine, må du gruppevelge dem og deretter endre statusen deres, datoen de har forfall eller avhengighetene de har av andre oppgaver.

Denne funksjonaliteten kommer travle prosjektledere til gode som trenger å oppdatere flere oppgaver på spesifikke prosjekter eller tildele dem på nytt hvis et teammedlem blir syk.

#7. Prosessledelse

Et mål med ClickUps prosessstyringsverktøy er å hjelpe prosjektledere til å bruke mindre tid på repeterende oppgaver.

Prosjektledere kan generere oppgavemaler og lister, og deretter kan du lagre dokumentene for fremtidig bruk.

Prosjektledere trenger ikke starte planleggingsprosessen fra bunnen av hver gang et nytt prosjekt av lignende type kommer inn i pipelinen. I stedet kan de ganske enkelt velge en mal fra depotet og sette i gang.

Applikasjonsmarkedsplassen inneholder grensesnitt med tredjepartsprogrammer som MailChimp og Facebook, samt tillegg designet kun for mandag og dermed eksklusivt for systemet.

Monday tilbyr også dokumentasjon for applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt (API) for programvareutviklere som ønsker å lage integrerende løsninger.

ClickUp-priser

Freemium-planen som tilbys av ClickUp er godt egnet for bruk av mindre bedrifter. På den annen side gir den også tre priskategorier til for kunder som søker etter ekstra funksjonalitet eller som har større team.

#1. Gratis plan

Gratisversjonen av ClickUp er etter mitt syn fantastisk siden den ikke bare gir brukerne ubegrensede oppgaver og 100 MB lagringsplass, men den gir dem også ubegrensede medlemmer.

Selv om det er visse begrensninger, som å bare kunne bruke sprintpoeng et visst antall ganger eller ha maksimalt 100 automatisering hver måned, bør det være nok for å komme i gang hvis du har et lite team (eller jobber alene).

#2. Ubegrenset plan

Den ubegrensede planen koster $5 per bruker per måned og inkluderer alt tilgjengelig på gratisplanen. På toppen av det inkluderer det ubegrenset lagring, integrasjoner, dashbord og tilgang til avanserte rapporter.

Fordi du kan opprette tillatelser på dokumenter og data med den ubegrensede planen og ikke med den gratis planen, bør du vurdere å bruke denne planen hvis du samarbeider med kunder utenfor bedriften din.

#3. Forretningsplan

Forretningsplanen, som koster $12 per bruker hver måned, inneholder alt inkludert i den ubegrensede planen. På toppen av det øker det også antallet tilgjengelige sikkerhetstiltak.

Brukere av dette nivået er utstyrt med tofaktorautentisering og enkeltklikkspåloggingsfunksjoner ved å bruke tredjepartstjenester som Google.

I tillegg, hvis du er interessert i å utvikle sofistikerte dashbord for rapportoppretting, er dette planen for deg. Den har et uendelig antall dashbord-widgets, et sofistikert tidssporingssystem og måljustering, noe som gjør det enkelt å matche prosjektmål med sanntidsdata.

  Hvordan finne prosentandelen av forskjellen mellom verdier i Excel

#4. Business Plus-plan

Business Plus Plan vil koste deg $19 per måned. Det er det beste alternativet hvis du må administrere flere lag. Den inkluderer alle forretningsplanens funksjoner og noen andre unike funksjoner også.

Funksjoner som teamdeling, underoppgaver i flere lister, tilpasset tillatelse, prioritert støtte, mer automatisering og API enn andre planer, og flere andre er tilgjengelige.

#5. Enterprise Plan

Enterprise-planen er den siste tjenestenivået som ClickUp tilbyr. ClickUp offentliggjorde ikke prisene for denne planen. Velg denne planen, så får du alt med business plus-planen. Du vil også få tilgang til forbedrede API-begrensninger, mange påloggingsvalg og HIPAA-overholdelse.

Mengden bistand som inngår i virksomhetsplanen er imidlertid den primære differensierende faktoren mellom den og de andre nivåene. Du vil få tilgang til en dedikert kontoadministrator, personlig onboarding og assistanse hvis du har problemer.

Hvilke alle apper kan man erstatte ved å bruke ClickUp?

Integrasjonsplattformen som tilbys av ClickUp er levende, med over tusen forskjellige integrasjoner tilgjengelig. Vi er takknemlige for integrasjonen fra Zapier, som er perfekt for nybegynnere.

For å gjøre deg kjent med noen av integrasjonene:

  • E-post, Facebook og andre sosiale medieplattformer er eksempler på kommunikasjonskanaler. På grunn av disse integrasjonene vil du kunne forenkle omnikanal-administrasjonen av forespørslene fra kundene dine.
  • CRM som Hubspot, Salesforce, Zendesk, etc., er ideelle for å kombinere styring av prosjekter med drift av andre aspekter av bedriften din (spesielt kundestøtte).
  • Programvare for å administrere prosjekter som Monday, Trello og Asana, blant andre. Ett klikk er alt som trengs for å importere akkumulerte data ved hjelp av annen prosjektstyringsprogramvare til ClickUp.
  • Kommunikasjons- og samarbeidsverktøy for ansatte inkluderer blant annet Slack, Zoom, Microsoft Teams, Hangouts og Google Drive. Selv om ClickUp allerede har autentiske agentkommunikasjonsfunksjoner, kan du forbedre dem ved å integrere flere kommunikasjonsverktøy.

Konklusjon

Du vil ha størst frihet uten å miste muligheten til å se det store bildet ved å bruke ClickUp. Uansett hva du gjør, vil det alltid være en måte å sette opp ClickUp på. ClickUp tilbyr utmerkede integrasjoner med mange andre verktøy, som gjør produktet enda bedre til å gjøre livet ditt enklere.

Du kan jobbe med alle prosjektene våre fra hvor som helst, når som helst, takket være ClickUp. Dette gjør det mye enklere og mer produktivt å jobbe hjemmefra. På samme plattform kan du dele opp arbeidet, sette prioriteringer, holde oversikt over prosjektfremdriften og jobbe sammen.

x