tipsbilk.net

Hvordan lage glatt stein på Minecraft

Ettersom manien etter videospill stadig har økt, kommer utviklere frem med nye ideer for spill.

Blant alle de kjente videospillene er Minecraft veldig populær blant barn. Du må lage jevne byggematerialer for deg selv i spillet. Denne artikkelen vil gi instruksjoner om hvordan du lager glatte steiner på Minecraft.

Hva er Minecraft?

Minecraft er et kjent videospill der spillere skaper og ødelegger sin tredimensjonale verden. Spillet kommer i to moduser, dvs. overlevelsesmodus og kreativ modus. I overlevelsesmodusen streifer spillere rundt for å lete etter mat og byggemateriell. De har også interaksjoner med blokkformede skumle skapninger. På den annen side er en kreativ modus en der spillere mottar forsyninger i begynnelsen. De bryter alle typer steiner umiddelbart.

I løpet av spillet utforsker spillere en 3D-verden laget av blokker. Spillerne kan oppdage håndverksverktøy og råvarer og bygge maskiner og jordarbeid. Spillere kan også kjempe med mobber med andre spillere avhengig av nivået på spillet.

Spillets overlevelsesmodus gir spillerne rett til å opprettholde helsen og bygge en egen verden. Spillere får også en sjanse til å endre spillet i henhold til deres preferanser og utvikle nye gjenstander, eiendeler og mekanikk.

Minimum systemkrav

 • CPU – Intel Core i3-3210 eller tilsvarende
 • RAM – Minimum 2 GB
 • OS – Windows 7 og nyere
 • Grafikkort – Integrert Intel HD Graphics 4000 eller AMD Radeon R5-serien og oppover
 • Lagring – Minst 1 GB ledig plass

Populariteten til Minecraft

Minecraft er et slikt spill som har fortsatt å være populært selv etter et tiår etter lanseringen. Det er ganske imponerende statistikk som vil gjøre deg sikker på populariteten til Minecraft blant spillere. I henhold til statistikk, mer enn 130 millioner mennesker spilte Minecraft i 2020. På toppen av det har spillet generert 380 millioner dollar i omsetning i 2021.

Denne statistikken kan si mye om populariteten til spillet. Bortsett fra denne statistikken, taler til og med strømmene fra populære YouTube- og Twitch-streamere for spillets popularitet. Hvis du er en elsker av klassikere, vil du definitivt finne det verdt å prøve dette spillet.

Det grunnleggende målet med spillet

Minecraft er et 3D-spill der spillere ikke har et spesifikt mål å oppnå. Derfor kan de fritt velge og spille spillet slik de vil. Det er imidlertid et prestasjonssystem som kalles «fremskritt». Spillverkene til Minecraft er sammensatt av 3D-objekter som kuber, væsker osv. Hovedspillet handler om å plukke og plassere ting i en bestemt rekkefølge. Spillere kan utvinne blokkene som er tilgjengelige i spillet og bruke dem til å bygge gjenstander rundt dem.

  Hvordan fjerner jeg min PSN-konto fra en annen PS4

Minecraft-verdenen er uendelig og utvides etter hvert som spillere fortsetter å utforske den. Minecraft-verdenen er delt inn i forskjellige biomer, inkludert fjell, skoger, grotter, sletter osv. Spillet har også en dag- og nattsyklus i 20 minutter. Når spillere starter et nytt spill, velger de mellom en av de 5 tilgjengelige modusene og en av de fire vanskelighetsgradene. Etter hvert som vanskelighetsgraden øker, blir mobben mer skadelig.

Spill moduser

Overlevelsesmodus

Overlevelsesmodusen krever at spilleren plasserer nødvendig materiale i håndverksnettet og lager andre gjenstander. I overlevelsesmodus må spillerne samle ressurser som tre og steiner for å bygge blokker og bruke dem til å lage andre verdifulle ting. Etter hvert som vanskeligheten på disse nivåene øker, kan du også komme over forskjellige monstre som vil utfordre deg. Du må bygge et ly for å beskytte deg mot disse monstrene.

Overlevelsesmodusen har en helsebar du må opprettholde gjennom hele spillet. Helsebaren tømmes under angrep, kvelning eller sult. I overlevelsesmodusen har spillere også en sultbar som de trenger å opprettholde ved å spise mat med jevne mellomrom.

Hardcore-modus

Hardcore-modus er en variant av overlevelsesmodusen, som er innstilt på høyeste vanskelighetsgrad og har permadeath. Hvis en spiller dør mellom et hardcore-nivå, har de ikke rett til å samhandle igjen med nivået. Dette betyr at spillere enten kan se hardcore-modusen som en tilskuer eller helt slette den når de er beseiret.

Kreativ modus

Den kreative modusen gir spillere tilgang til alle ressursene og gjenstandene. Du kan få tilgang til disse elementene via inventarmenyen. Du kan bevege deg på tvers av spillet etter din egen vilje, siden karakterene ikke er påvirket av sult, og de lider heller ikke skade. Den kreative modusen gir spillerne rett til å bygge og lage prosjekter av alle størrelser uten avbrudd.

Eventyrmodus

Eventyrmodus er designet slik at spillere kan oppleve kart og design laget av brukerne. Formatet til spillet er ganske likt overlevelsesmodusen med ekstra begrensninger. Disse begrensningene tvinger spilleren til å spille spillet i henhold til planleggingen av spillframeren. Spillere kan kommunisere med andre spillere gjennom skriptede serverkommandoer.

Tilskuermodus

Tilskuermodus er der spillerne flyr gjennom spillet og legger merke til spillingen uten å være en del av spillet. Spillere kan teleportere fra en spiller til en annen og se spillet fra deres perspektiv.

Du kan velge hvilken som helst av de fem modusene ovenfor og deretter begynne å spille spillet og spre fantasien. Jo mer kreativt du nærmer deg spillet, jo morsommere blir det for deg.

Hva er Smooth Stone i Minecraft

Smelting av vanlig stein utvikler glatt stein. Du trenger en hakke for å utvinne den glatte steinen, hvoretter den vil falle. Den stopper ikke når den er utvunnet uten hakke.

Glatt stein kan oppnås ved to metoder, dvs. naturlig generering og smelting. Glatt stein kan naturlig finnes i hus på slettene, savannen, og også på snøslettene i landsbyen. Du kan også få glatt stein ved å smelte vanlig stein.

Lage glatte steiner i Minecraft gjennom den tradisjonelle metoden

Folk lager glatte steiner ved å bruke minimale håndverksoppskrifter og bruker dem deretter til dekorative formål. La oss forstå trinn-for-trinn-prosedyren for å lage glatt stein, glatte steinplater og trapper på Minecraft. Den eneste betingelsen er at du bør ha den nyeste spillversjonen tilgjengelig på enhetene dine.

  Bli en ISTQB-ekspert med disse 9 sertifiseringene

Trinn for å lage glatt stein

For å lage glatt stein må du smelte. Under utvinningen av vanlig stein får du brostein i retur. Det krever to forskjellige smelteprosesser for å omdanne brostein til glatt stein.

Trinn for å lage den glatte steinen i Minecraft 1.14

Den første og essensielle ingrediensen du trenger for å lage glatt stein er brostein. Det er rikelig med brostein tilgjengelig gjennom hele spillet. Velg derfor så mye brostein du vil, og start den jevne steinfremstillingsprosessen.

 • Bygg en ovn med åtte brostein.
 • Legg til brosteinsblokker i gruven.
 • Tilsett kull, pinner og drivstoff til gruven.
 • Utfør smeltingen av brosteinen for å gjøre den om til en vanlig stein.
 • Tilsett mer drivstoff til den vanlige steinstabelen.
 • Utfør smelting av vanlig stein for å gjøre den om til glatt stein.
 • Du kan bruke den glatte steinen til å lage en bedre ovn eller bruke den til dekorative formål.

Lage glatt steinplate i Minecraft

Du kan bruke glatt stein for å lage plater som kan være et bedre dekorativt alternativ på grunn av deres raffinerte tekstur.

Det er to metoder for å lage glatte steinplater på Minecraft. La oss diskutere den tradisjonelle metoden først.

Trinn for å lage en glatt steinplate etter den tradisjonelle metoden

 • Begynn med å lage en håndverksbenk
 • Ta med håndverksskjermen.
 • Plasser en glatt steinblokk i nederste rad. Hvis du plasserer tre blokker, vil du motta 6 plater.

Trinn for å lage en glatt steinplate med en steinskjærer

Det er en annen metode for å lage glatte steinplater på Minecraft. Det er ved hjelp av en steinhogger. La oss diskutere trinnene for å generere en glatt stein ved hjelp av en steinhogger.

 • Åpne håndverksmenyen.
 • Du bør nå plassere en jernblokk i den øverste midterste firkanten.
 • Etterpå, fullfør prosessen ved å plassere tre steinblokker i den midterste raden. Dette fullfører en steinhogger.
 • Ta opp steinskjæreren som er dannet og plasser den på bakken.
 • Åpne håndverksskjermen til steinskjæreren.
 • Plasser dine glatte steinblokker inne i steinskjæreren og velg plateoppskriften.

Du må ha forstått hvordan du lager en glatt steinplate ved hjelp av en steinhogger. Du kan bruke den tradisjonelle metoden og en steinskjærer for å lage glatte steiner etter eget valg. Begge måter gir lignende, utmerkede og tiltalende finishresultater.

Trinn for å lage glatte steintrapper i Minecraft

Glatte steinheller har samme egenskap som Minecrafts vanlige stein. Den eneste forskjellen er at du ikke kan bruke glatte steinheller for å lage oppskrifter.

Vi skal nå lære hvordan du lager glatte steintrapper i Minecraft.

 • Utfør smelting av en stor stabel med glatte steinplater.
 • Legg en vanlig steinblokk på bakken
 • Legg en glatt steinplate på denne blokken.
 • Plasser en annen plate foran blokken.
 • Ødelegg nå den vanlige blokken.
 • Dette er de to første trinnene i å lage en trapp. Gjenta de samme trinnene igjen og igjen for å lage trappene med ønsket høyde. Sørg for at du konsekvent fullfører disse trinnene, og unngår dermed hull mellom platene.

Fremgangsmåte for å lage en glatt murstein i Minecraft

Murstein gir en mer visuelt tiltalende effekt mens du bygger. En stor ulempe er at du bare får glatte steinklosser i Minecraft Bedrock.

  Hva er billigst: Skrive ut dine egne bilder eller bruke en utskriftstjeneste?

Du kan få tilgang til glatte steinklosser fra den kreative menyen, men du kan ikke lage disse klossene i overlevelsesmodus.

Hvordan lage glatt stein på Minecraft ved hjelp av Switch

Hvis du spiller Minecraft på Nintendo Switch, er det enkelt å lage glatt stein.

 • Bygg en ovn som du pleide i et vanlig Minecraft-spill.
 • Utfør smelting av brostein for å omdanne dem til glatt stein.

Prosessen for å lage glatte steiner er ikke tilgjengelig for PS3-brukere. PS4-brukere kan imidlertid lage glatt stein for deres bruk ved å følge disse trinnene

 • Åpne smeltemenyen til ovnen din.
 • Plasser en vanlig stein inne i ovnen.
 • Tilsett drivstoff.
 • Utfør smelting av den vanlige steinen for å få den glatte steinen.

Trinn for å få glatt sandstein på Minecraft

Glatt sandstein er også en vakker blokk i Minecraft. Du kan lage myk sandstein hvis du har vanlig sandstein tilgjengelig. Du må følge følgende trinn for å lage en jevn sandstein.

 • Samle sandblokker ved hjelp av en spade.
 • Plasser minst fire sandblokker i øvre høyre hjørne av håndverksskjermen.
 • Fire individuelle firkanter med sandblokker vil være nødvendig.
 • Fire sandblokker vil føre til opprettelsen av én sandsteinsblokk.
 • For å få en glatt sandsteinsblokk åpner du ovnen og legger den i sandsteinstabelen.
 • Tilsett drivstoff til ovnen og utfør smelting for å oppnå glatte sandsteinblokker.

Glatte sandsteiner er mer verdifulle som et håndverk enn glatte steiner. Du kan lage steiner, trapper og plater av glatt sandstein.

Hva er verktøyene til Smooth Stone i Minecraft?

Nå som du har lært hvordan du kan lage glatte steiner, bør du også vite hvordan du bruker dem for riktig bruk. Vi har listet opp hvordan du kan bruke glatt stein gjennom hele Minecraft-spillet.

Håndverks masovn

Den vanligste nytten av en glatt stein er å lage en masovn. En masovn kan lages ved hjelp av fem jernblokker, tre glatte steiner og en naturlig ovn. En masovn er en forbedret ovn som vil hjelpe deg med å utføre smelting av malmblokker med dobbelt så høy hastighet. En ulempe er at en masovn bruker dobbelt så mye brensel som en gjennomsnittlig ovn vil. Masovner kan også brukes til å smelte nye malmer som spillere kan komme over mens de spiller spillet.

Armor står

Spillere kan konvertere glatte steinblokker til plater ved å følge trinnene ovenfor. De kan deretter bruke en plate og seks pinner til å lage et rustningsstativ. De kan da bruke disse Armour-stativene til oppbevaring av leggings, støvler, hoder, hjelmer osv. Armour-stativ kommer også godt med under Redstone-innretninger.

Dekorasjon

Glatte steiner er lysegrå og har en jevn tekstur. Spillere kan bruke disse glatte steinblokkene til å bygge gulvene i Minecraft-bygningene deres.

Bortsett fra disse tre tingene, kan du i tillegg bruke glatte steinblokker for å gjøre dem om til plater og bruke dem til gytesikring av basene deres.

Hvis du legger en noteblokk over en sandsteinsblokk, får du en basstrommelyd. Plater kan også brukes i saken for å spare ressurser.

Konklusjon

Denne artikkelen skal gi deg all nødvendig informasjon om Minecraft. Minecraft er et spennende spill som barn og voksne elsker å spille. Det setter i gang den kreative siden av sinnet ditt og presser deg til å forestille deg og gjøre ting utenfor spillets regler. Du kan spille spillet etter din vilje og oppdage nye sider av spillet.

Et kritisk aspekt ved spillet er å lage sandsteiner ettersom de finner bruk i mange deler av spillet. Vi har forklart hvordan man kan lage disse glatte steinene og deretter bruke dem til å lage andre gjenstander. Nyt å spille spillet, utfordre venner og familie, og slå rekorder når du når en høyere plassering på ledertavlen.

x