Hvordan lage kull i Minecraft

Smelting er en viktig håndverksprosess i Minecraft. Det brukes til å lage fargestoffer, lage mat, lage glass og trekke ut viktige malmer som jern. I hjertet av smelteprosessen er ovnen (eller masovnen) og det er brensel. Drivstoff er det som driver smelteprosessen, dvs. få brannen i gang og kull er det mest brukte og lett å finne drivstoff i Minecraft. Når det er sagt, er det andre drivstoffblokker du kan bruke.

Kull i Minecraft

Som drivstoff er Charcoal like effektivt som kull, og 5 ganger mer effektivt enn treplanker. Det forekommer ikke naturlig og må derfor lages. Å lage ingredienser for kull er enkle å finne, og det er enkelt å lage, men når du sammenligner det med kull, blir det til sammen et langt dyrere drivstoff å bruke til en smelteprosess.

  Hvordan oppgradere til Pop_OS 21.04

Kull har andre bruksområder enn som brensel; den brukes til å lage et bål, en sjelelykt og en brannladning. Det er høyst usannsynlig at du bruker det til å smelte noe med mindre du rett og slett ikke finner kull, noe som er umulig.

Hvordan lage kull i Minecraft

For å lage trekull trenger du;

Tre
Treplanker eller kull (eller annet drivstoff, f.eks. tang)
En ovn

For å lage trekull må du smelte tre. Alle typer tre vil gjøre jobben. Finn nærmeste tre, og skaff så mye ved du vil for å lage trekull. En trekloss vil gi deg ett kull.

  Slik sorterer du e-post automatisk i spesifikke Outlook-mapper

Åpne ovnen.
Plasser veden i smeltecellen.
Plasser ønsket drivstoff i drivstoffåpningen.
Samle trekull når prosessen er fullført.

Annen metode for å skaffe kull

Hvis du tilfeldigvis finner et bål, f.eks. i en landsby, og du har et verktøy(øks) med silkeberøringsfortryllelsen, kan du bruke det til å bryte bålet, og det vil slippe to kull. Det sier seg selv at dette er en kjedelig metode for å skaffe kull, spesielt hvis du planlegger å bruke til å lage dine egne bål rundt basen din.

Konklusjon

Kull ble lagt til i Minecraft i 2010, men på den tiden gjorde det ikke mye. Faktisk så det ut som kull, og du ville ikke vite om du hadde kull eller kull på lageret den gang. Den har siden endret seg ganske mye, både i visuelt utseende og hva den kan gjøre. Kull ser nå tydelig annerledes ut enn kull og er en ingrediens i 3-4 forskjellige varer. Kull er tilgjengelig i alle versjoner av Minecraft (Java, Bedrock, etc).

  Slik låser du opp skrivebeskyttede PowerPoint-presentasjoner