Instagram

Hvordan lage nære venneliste på Instagram

De fleste bruker Instagram, og de som holder seg aktive sosialt liker å legge ut hverdagsarrangementene sine på IG. Det spiller ingen rolle hvor gode eller dårlige de kan være. Men noen brukere er litt sjenerte, men ønsker fortsatt å være på sosiale medier og vil ikke dele hendelsene sine med verden. Dessuten vil de at bare noen få personer skal vite om det, som bare følgerne deres. For slike brukere som ikke er veldig komfortable og ønsker å dele hendelsene sine med bare noen få for slike brukere, har Instagram alternativet Nære venner. Nære venner på Instagram er en funksjon som lar deg legge til eller fjerne personer fra listen over nære venner. Og når du deler en historie eller spole, kan du velge å dele den bare med de som er på listen over nære venner, siden ingen andre personer utenfor listen vil vite om det. Denne artikkelen vil veilede deg i trinn for hvordan du lager en nær venneliste på Instagram og legger til venner til den. Det vil også hjelpe deg å vite hva det betyr når noen legger deg til sine nære venner på Instagram og hvordan du legger til venner på listen din. Så hvis du vil vite om du kan ha flere Instagram nære vennelister eller ikke, fortsett å lese!

Hvordan lage nære venneliste på Instagram

For å bruke nære venner-funksjonen, trenger du ikke å aktivere den. Det er standard aktivert på Instagram-appen. Du trenger bare å legge til vennene dine på denne listen. For å vite mer om nøyaktig hva den nære vennelisten faktisk er og hvordan den fungerer med alle fordelene ved å bruke den, vil denne artikkelen hjelpe deg med det. Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du får nære venner på Instagram i detalj, med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

  Hvordan få flere Instagram-følgere

Hva er en nære venneliste på Instagram?

En nære venneliste på Instagram er en liste over personer som er veldig spesielle for noen brukere, og brukeren ønsker å dele noen spesielle minner eller hendelser på Instagram med kun disse vennene. Hver bruker på Instagram får muligheten til nære venner, som som standard er opprettet, men tom. Du kan legge til andre brukere eller slette brukerne fra den listen. Du kan legge til hvem som helst i listen over nære venner; det kan være personen du følger eller personen du ikke følger. Dine nære Instagram-venner kan bare sees og administreres av deg, og ingen andre kan få tilgang til det fra profilen deres. Så dette er hva en nær venneliste på IG betyr.

Hva betyr det når noen legger deg til i listen over nære venner?

Når noen legger deg til på listen over nære venner, betyr det at du er personen som er deres aller beste venn eller personen de ønsker å dele visse minner eller hendelser med ved å gjemme seg for andre. Hvem som helst kan lage en liste over nære venner på Instagram, som kan inneholde enten én person eller et hvilket som helst antall personer. Bare du kan kontrollere listen over nære venner, legge til så mange personer du vil, og fjerne dem om nødvendig. Å fjerne noen fra listen over nære venner, fjerner dem ikke fra følgernes liste, eller du slutter å følge dem. Det betyr ganske enkelt at de ikke lenger er på listen over nære venner. Det er det som betyr når noen legger deg til i listen over nære venner og fjerner deg fra den.

Vet nære venner på Instagram at de er nære venner?

Ja, bare gjennom ett scenario kan du få vite om du er på din nære venneliste på Instagram til noen eller ikke. Siden Instagram ikke varsler brukere når de blir lagt til i listen over nære venner eller slettet fra listen over nære venner på Instagram, er det bare én måte å vite om det på. Du kan lære det gjennom historier eller ruller som brukeren legger ut på Instagram. Anta at du er på listen over nære venner til en Instagram-bruker, la oss si vennen din, og når vennen din legger ut en historie eller Reel og deler den bare for å nære venner, vil alle brukerne som er i listen over nære venner kunne se den grønnfargede ytre ringen på historien til vennen din under kategorien Historie. Fordi den grønnfargede ytre ringen på historien angir at personen har delt historien eller rullen med bare de som er på listen over nære venner på Instagram.

  Slik setter du Instagram-ruller på pause

Kan du bli med i noens nære venneliste på Instagram?

Nei, du kan ikke bli med på noens nære venneliste på IG på egen hånd. Insta oppretter ikke en liste over nære venner; det gir bare brukerne funksjonen til nære venner. Det avhenger av brukeren som administrerer hans/hennes nære venneliste. Du kan lage din egen liste over nære venner på Instagram, og ingen bortsett fra du kan se den eller redigere den. Det er ingen kriterier som, hvis du kvalifiserer, kan være på noens liste over nære venner. Det avhenger helt av personen som administrerer det. Nå vet du kanskje om du kan bli med på noens nære venneliste på IG eller ikke.

Hvordan lage en nære venneliste på Instagram og legge til venner?

For å lage en nære venneliste på og legge til venner, følg disse trinnene:

1. Start Instagram-applikasjonen på din Android og iOS enheter.

2. Trykk på Profil-fanen nederst til høyre på skjermen.

3. Trykk på hamburgerikonet øverst til høyre på skjermen.

4. Trykk på alternativet Lukke venner fra hurtigmenyen.

5. Trykk på søkefeltet og søk etter ønsket brukernavn.

6. Velg profilen og trykk på alternativet Ferdig for å legge den personen til i listen over nære venner på IG.

Slik kan du lage en nære venneliste på Instagram og legge til venner til din nære venneliste på Instagram.

Hvordan fjerne folk fra listen over nære venner?

For å vite hvordan du fjerner folk fra din nære venneliste på IG, følg bare trinnene nedenfor:

Merk: Sørg for at du bruker den nyeste versjonen av Instagram-appen.

1. Åpne Instagram-appen og trykk på Profil-fanen nederst til høyre på skjermen.

2. Trykk på hamburgerikonet øverst til høyre på skjermen.

3. Trykk på alternativet Close Friends fra popup-menyen.

4. Trykk på den valgte profilen for å oppheve valget og fjerne den fra listen.

5. Trykk på Ferdig for å bekrefte prosessen.

Slik kan du fjerne folk fra din nære venneliste på Insta.

Hvor mange nære venner kan du ha på Instagram?

Du kan legge til så mange nære venner du vil fordi det er ingen grense for å legge til nære venner. Du kan bare legge til personer fra følgerlisten din eller den følgende listen til dine nære venner på Instagram. Akkurat som du legger til personer, kan du også fjerne dem fra listen over nære venner. Og alle disse operasjonene gjøres uten å varsle brukerne som har blitt lagt til eller fjernet. Du er den eneste personen som kan se listen over den nære vennen og administrere den, og ingen andre. Nå vet du hvor mange nære venner du kan ha på Instagram.

  Kan du lage Instagram uten Facebook?

Hvordan vite om du er på noens nære venneliste?

Du vil ikke bli varslet når noen legger deg til i listen over nære venner på Insta. Så for å vite om du er på noens nære venneliste eller ikke, følg disse trinnene:

1. Åpne Instagram-appen på enheten din.

2. Finn historien med en grønn sirkel rundt. Hvis den ytre ringen er grønn, betyr det at du er på listen over nære venner til den personen.

Merk: Den grønnfargede ytre historieringen vises bare når personen deler historien sin med nære venner.

Slik kan du vite om du er på noens nære venneliste på IG eller ikke.

Kan du ha flere nære vennelister på Instagram?

Nei, du kan ikke ha flere nære vennelister på Instagram. Du kan ha flere IG nære venner og kan også ha flere vennelister på Instagram, som favoritter og nære venner. Men du og ingen på Instagram kan lage flere nære vennelister. Det er bare én nær venneliste på Insta, og hvis du vil, kan du legge til eller fjerne hvem som helst fra listen din når som helst. Listen over nære venner inneholder de som er deg nærmest og kjærest, og du vil dele noen innlegg, historier eller hjul bare med dem og ikke med andre følgere av deg på IG.

Kan du se noens nære venner på Instagram?

Nei, du kan ikke se noens nære venner på IG. Du kan bare se din nære venneliste på IG gjennom IG-kontoen din. Siden du ikke kan se noens nære venneliste, kan du ikke si om du er på samme liste eller ikke. Når noen på Instagram legger deg til i listen over nære venner eller fjerner deg fra listen over nære venner, blir du ikke varslet om at personen har lagt deg til som en nær venn. Og siden du ikke blir varslet, vil du ikke kunne avgjøre om du er på listen over nære venner eller ikke.

***

Vi håper at du har lært om hvordan du kan bli med nære venner på Instagram. Ta gjerne kontakt med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hvilket emne du vil lære om i vår neste artikkel.

x