Slik logger du ut av Facebook-appen

Du har mest sannsynlig Facebook-kontoer på flere plattformer hvis du eier en datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Det er utvilsomt effektivt. Det kan være utfordrende å holde styr på hvilke sosiale mediekontoer du har tilgang til på tvers av de ulike enhetene dine. Men du kan enkelt ivareta personvernet ditt ved å logge av Facebook. Det er en god praksis å logge ut av sosiale nettverksnettsteder som Facebook når du er ferdig med å bruke dem. Spesielt hvis du bruker en annens smarttelefon, er det viktig å logge ut for å beskytte deg mot potensielle hacks. Er du en Facebook-bruker og lurer på hvordan du logger ut av Facebook-appen? Se ikke lenger! Vi gir deg en perfekt guide som forklarer prosedyren for å logge ut av Facebook. Etter å ha lest denne artikkelen, vil du ha betydelig kunnskap om Facebook-logging. La oss komme til virksomheten!

Slik logger du ut av Facebook-appen

Les denne artikkelen til slutten for å lære trinnene som viser hvordan du logger ut av Facebook-appen på en detaljert måte ved å bruke bildene for bedre forståelse.

Logger Facebook ut automatisk?

Ja, noen ganger logger Facebook deg ut automatisk. Som du husker har Facebook over 2,4 milliarder aktive medlemmer. Det vil uunngåelig være feil og feil fra tid til annen. Du kan ha blitt logget ut fordi nettstedet er nede for vedlikehold eller har et annet problem. Du bør prøve å logge ut og vente en stund hvis Facebook fortsetter å logge deg ut til tross for din innsats for å tømme informasjonskapslene og bufferen og sikre at ingen andre prøver å logge på.

Bør du logge ut av Facebook-appen? Er det trygt å ikke logge ut?

Ja, det er trygt å logge ut. Hvem som helst kan enkelt få tilgang til din sosiale mediekonto når du ikke logger ut av Facebook. Selv om det kan virke som en liten detalj, kan det å logge ut av Facebook-kontoen din beskytte sensitiv informasjon fra å bli lest av feil personer. Du må avslutte Facebook-appen. En utmerket metode for å opprettholde personvernet ditt på et høyt nivå på Facebook er å logge ut. Vær alltid klar over hvor åpen du er fordi det er din jobb å forhindre lekkasje av kritisk informasjon fra sosiale medier og andre kilder. Noen kan få tilgang til kontoen din hvis du ikke logger ut av Facebook, spesielt hvis du bruker en delt datamaskin.

  Facebook Chat Pop-outs kobler Chat Windows fra Facebook [Chrome]

Hvorfor bør du ikke glemme å logge ut fra kontoen din?

Det er flere grunner til at du ikke bør glemme å logge ut av Facebook-kontoen:

  • For det første vil avlogging hindre andre i å få tilgang til kontoen din hvis du bruker en delt datamaskin.
  • For det andre, hvis du lar datamaskinen eller enheten være uten tilsyn, sørger utlogging for at ingen andre får tilgang til kontoen din.
  • Til slutt, ved å forby andre å få tilgang til kontoen din eller se informasjonen din, ivaretar utlogging din sikkerhet og personvern.

Hvordan logge ut av Facebook-appen?

Det kan være utfordrende å holde styr på hvilke sosiale mediekontoer du har tilgang til på tvers av de ulike enhetene dine. Det er en god praksis å logge ut av sosiale nettverksnettsteder som Facebook når du er ferdig med å bruke dem, spesielt hvis du bruker en annens smarttelefon, for å beskytte deg mot potensielle hacks. Du kan imidlertid fortsatt logge ut av alle enheter samtidig fra Facebook-kontoinnstillingene dine hvis du glemmer å logge ut og ikke lenger har tilgang til enheten.

Her er en kort forklaring på hvordan du logger ut av Facebook-appen:

1. Start Facebook-appen på din iPhone eller Android telefon.

2. Trykk på hamburgerikonet øverst til høyre.

3. Sveip til bunnen av skjermen og trykk på Logg ut-alternativet.

4. Trykk på Logg ut fra bekreftelsespopupen for å bekrefte beslutningen om å logge ut.

Hvordan logge ut av alle enheter på Facebook-mobilappen?

Hvis du bruker en iPhone, iPad eller Android-telefon, kan du logge av Facebook på alle enhetene dine samtidig ved å bruke den offisielle Facebook-appen. Her er en kort forklaring på hvordan du logger ut av Facebook fra alle enheter:

  Hva skjedde med bursdager på Facebook?

1. Start Facebook-appen på telefonen.

2. Trykk på Hamburger-ikonet > Innstillinger og personvern.

3. Trykk på Innstillinger fra menyalternativene.

4. Trykk på Passord og sikkerhet under Konto-delen.

5. Trykk på Se alle ved siden av Hvor du er pålogget.

6. Facebook vil identifisere alle enhetene du bruker for å få tilgang til kontoen din. Trykk på LOGG UT AV ALLE ØKTER fra bunnen av skjermen.

Du er nå klar til å gå. Enhver enhet der du bruker Facebook er logget ut for deg.

Hvordan logger jeg ut av Facebook når det ikke fungerer?

Facebook-påloggings- og utloggingsproblemer er ikke noe nytt. Du bør i det minste sørge for at alt er i orden på din side. For å sikre at problemet ikke kommer fra din side, her er flere løsninger for hvordan du logger ut av Facebook-appen:

Metode 1: Vent til Facebook fikser problemet

Det første du må gjøre er å vente ut stormen med tålmodighet. Det er åpenbart at Facebook gjør mye for å fikse problemet, og det kan gjøre det ved å gi ut en ny oppdatering ganske snart. Hvis du har hatt dette problemet frem til da, må du kanskje forbli pålogget. Du kan følge oppdateringene fra Facebook på andre sosiale medieplattformer, som f.eks. Instagram og Twitter.

Gadgeten kan startes på nytt for å løse noen problemer raskt. Hvorfor ikke prøve det før du prøver andre løsninger? La oss se hvordan du starter Android- og iPhone-enheten på nytt:

Metode 2: Tøm Facebook App Cache

Enhver feil på Facebook kan oppstå på grunn av for mye cache-minne i Facebook-appen. Følg trinnene nedenfor for å fikse problemet med at FB-appen ikke fungerer ved å tømme hurtigbufferen:

1. Gå til Innstillinger.

2. Trykk på Apper.

3. Trykk på Facebook.

5. Trykk på Lagring og hurtigbuffer.

6. Trykk deretter på Cache > Tøm buffer.

Metode 3: Installer Facebook-appen på nytt

Ved å reinstallere Facebook-appen blir du logget ut av kontoen din. Når du åpner den nyinstallerte FB-appen, kan du møte med påloggingsskjermen.

Merk: Når du installerer Facebook på nytt, slettes dataene og meldingene dine. Pass på at du sikkerhetskopierer de nødvendige dataene før du følger trinnene nedenfor.

1. Gå til Play Store og søk på Facebook.

2. Trykk deretter på Avinstaller.

3. Vent til Facebook er fullstendig slettet fra Android-en din. Når du er ferdig, søk igjen etter Facebook og trykk på Installer.

  Få et fem sekunders vindu for å ta tilbake et pinlig Facebook-innlegg

4. Når Facebook er installert på enheten din, trykker du på Åpne som vist.

Hvorfor kan jeg ikke logge ut av Facebook?

Siden det er milliarder av Facebook-brukere globalt, er tekniske problemer vanlige. Facebook merker forstyrrelsen, selv om bare noen få personer er berørt. Det kan være lurt å sørge for at du gjør alt du kan for å sikre at problemet ikke kommer fra din side mens Facebook er opptatt med å rette opp problemer på slutten. Facebook påloggingsproblemer er ikke noe nytt, og det er noen typiske årsaker til dem også.

  • Programmeringsfeil
  • Utdatert Facebook-app
  • Treg internettforbindelse
  • Bruker tredjeparts nettleser
  • Overdreven bruk av informasjonskapsler og buffer

Hvorfor kan jeg ikke logge ut av Facebook på min Android-telefon?

Facebook-utloggingsproblemer er ganske typiske blant brukere. Når du er ferdig med å bruke Facebook og prøver å logge ut av Facebook-kontoen, hindrer Facebook deg i å gjøre det. Et slikt problem oppstår vanligvis når du har brukt Facebook-kontoen din til å logge på en annen nettside, tjeneste eller plugin. Hvis du logger på andre nettsteder ved hjelp av Facebook-kontoen din etter at du har logget ut av Facebook på enheten din, logges du automatisk på når du går inn på Facebook.com neste gang. Dette er på grunn av måten sosiale medier-plugins fungerer på generelt. I tillegg til plugins fungerer også informasjonskapsler og cache på samme måte. Etter å ha lagret disse informasjonskapslene og nettsidedataene, vil den logge deg på igjen.

***

Ved hjelp av denne artikkelen håper vi at du nå har en grundig forståelse av Facebook og svar på spørsmål, som hvordan du logger ut av Facebook-appen. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x