Hvordan lagre Google Slides-objekter som bilder

Selv om det er mulig å eksportere objekter som bilder eller lysbilder fra en Google Slides-presentasjon, må du kanskje bruke noen få løsninger for å gjøre det. Selvfølgelig endres prosessen avhengig av typen objekt du prøver å lagre. Dette er hvordan.

Lagre lysbilder som bilder i Google lysbilder

Hvis du ønsker å lagre og eksportere et enkelt lysbilde fra en Google Slides-presentasjon som et bilde, start med å åpne Google Slides presentasjon og velge lysbildet du vil lagre i lysbildemenyen til venstre.

Med lysbildet valgt, klikk på Fil > Last ned. Du kan lagre lysbildet i SVG-, JPG- eller PNG-bildeformatene.

  Slik resirkulerer du enkelt den gamle elektronikken du ikke kan selge

Velg filformatet du vil lagre lysbildet i fra «Last ned»-menyen. Hvis du velger et av de andre formatene, for eksempel PDF, vil dette lagre hele presentasjonen, i stedet for bare det spesifikke lysbildet.

Klikk Fil > Last ned i Google Slides og velg et bildefilformat for å lagre et enkelt lysbilde som et bilde” width=”650″ height=”473″ onload=”pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”  onerror=”this.onerror=null;pagespeed.lazyLoadImages.loadIfVisibleAndMaybeBeacon(this);”></p>
<p>Denne prosessen vil lagre lysbildet du har valgt som en bildefil på datamaskinen din, hvor du deretter kan redigere eller gjenbruk det andre steder.</p>
<h2 role=Eksportere bilder fra Google Slides

Det er ikke mulig å eksportere et bilde fra en Google Slides-presentasjon direkte. Du kan kopiere det (høyreklikk > Kopier), men dette vil ikke lagre bildet som en fil direkte.

  Kjør apper i delt skjermvisning og bytt fra sidefelt

I stedet må du lagre bildet i Google Keep-notatene dine. Dette lar deg få direkte tilgang til bildet, og derfra lagre det som en bildefil.

Åpne Google Slides-presentasjonen og klikk på lysbildet som inneholder bildet. Derfra høyreklikker du bildet ditt og velger deretter «Lagre til Keep» nederst i menyen.

Dette vil lagre bildet som et notat i Google Keep. Keep-notatene dine åpnes automatisk i fanemenyen til høyre, med det lagrede bildet øverst.

Du kan nå samhandle direkte med bildet. Høyreklikk på det og velg deretter «Lagre bilde som» for å lagre det på datamaskinen.

Når du er ferdig, klikker du på Google Keep-ikonet igjen for å lukke menyen.

  Hvordan lage terrakotta i Minecraft

Lagre andre objekttyper i Google Slides

Å eksportere andre typer objekter, som diagrammer, former, diagrammer eller tekst, er ikke like enkelt. Diagrammer, for eksempel, vises som grupper av former og tekst som kan manipuleres direkte i Google Slides og ikke kan lagres som en bildefil.

I stedet må du ta et skjermbilde på enheten din med Google Slides-presentasjonen i sikte.

Du kan deretter beskjære skjermbildet i det valgte bilderedigeringsverktøyet, fjerne overflødige elementer (som Slides-menyen) og la objektet du vil lagre.

Herfra kan du lagre det beskårede bildet som inneholder objektet ditt og bruke det andre steder.