Hvordan laste ned e-post fra Microsoft Outlook

E-posttjenester har en tendens til å tilby nesten ubegrenset lagringsplass. E-postene dine kan forbli online, i innboksen eller arkivert i årevis. E-poster i seg selv er små med mindre de har filer knyttet til seg. E-posttjenester vil normalt begrense størrelsen på et vedlegg, så generelt sett er e-poster små og enkle å lagre på lang sikt.

Mens e-poster forblir online i et format som er enkelt å hente, kan du også laste dem ned som filer. En e-postmelding, når den er lastet ned, inneholder den originale meldingen og vedlagte filer, og den inneholder informasjon om avsender, mottaker, opprinnelsen til e-posten og mer.

  Hvordan e-postbombing bruker spam for å skjule et angrep

Last ned e-post fra Microsoft Outlook

Microsoft Outlook er både en nettbasert e-posttjeneste og en skrivebordsapp. Desktop-appen kan koble til en hvilken som helst e-posttjeneste og hente meldinger fra den. Både nettjenesten og skrivebordsappen lar brukere laste ned e-postene som mottas.

Last ned Microsoft Outlook-e-poster – web

For å laste ned e-poster fra Outlook web, må du legge ved en melding til en ny e-post, og sende den til deg selv. Du vil da kunne laste ned den vedlagte filen.

Åpen Outlook web.
Se etter meldingen du vil laste ned (sørg for at den er synlig i innbokskolonnen).
Klikk på Ny melding.
Klikk og dra meldingen fra innbokskolonnen og slipp den på den nye meldingen.
Legg til en mottaker og emne, og send det.
Forutsatt at du sendte meldingen til deg selv, vil du kunne laste den ned som en EML-fil som alle andre vedlegg.

  Slik fjerner du Google+ fra Google-kontoen din

Last ned Microsoft Outlook-e-poster – skrivebord

Å laste ned en e-post fra Microsoft Outlook-skrivebordsappen er mye enklere enn nettappen, men meldingen lagres i MSG-formatet og må konverteres til det universelle EML-formatet som alle e-postklienter kan åpne.

Åpne Outlook på skrivebordet.
Dobbeltklikk på meldingen du vil laste ned.
Meldingen åpnes i et nytt vindu.
I det nye vinduet går du til Fil>Lagre som.
Lagre meldingen i MSG-format.

Besøk MSG til EML nettapp.
Last opp MSG-filen og klikk på nedlastingsknappen.
Lagre EML-filen.

Konklusjon

Det er mulig å lagre e-poster, uavhengig av hvilken tjeneste den mottas på eller hvilken app du ser den i. Gmail gjør prosessen mye enklere enn Outlook, men Gmail er egentlig bare én e-posttjeneste. Hvis du bruker Outlook, er nettappen og dens evne til å legge ved en e-post til en annen e-post muligens den enkleste måten å laste ned en melding på. Du kan også videresende meldingen til andre e-posttjenester eller konfigurere den med en annen e-postklient. Meldingen forblir uendret og vil lastes ned i sin helhet.

  Google reCAPTCHA Mailhide skjuler e-posten din bak CAPTCHA for å stoppe spam