Hvordan laste ned Spotify-sanger uten premium

Musikkstreaming-apper på nettet har fått mye oppmerksomhet på grunn av deres fleksibilitet, variasjon av sangsjangre og ubegrensede timer med streaming av musikk. En slik mye brukt app er Spotify. Spotify ble grunnlagt i 2006 og har siden den gang blitt populært brukt over hele verden. Spotify er en digital musikk-, podcast- og videostreaming-applikasjon tilgjengelig på mobile enheter, systemer, iPoder, iPader og nettbrett. Denne appen har et stort musikkbibliotek med artister fra alle verdenshjørner. Spotify er ekstremt mangfoldig og tilpasser til og med spillelister for brukerne. Hvis du allerede er en Spotify-bruker, må du være klar over alle proffene det følger med. Men akkurat som alle positive ting har en negativ side også, Spotify, som en gratis-å-bruke app har noen begrensninger som bare kan overvinnes med premium-medlemskapet. Så hvis du har lett etter en måte å vite hvordan du laster ned Spotify-sanger uten Premium, så har du havnet på riktig side. I dagens opplæringsguide vil vi diskutere den beste Spotify-musikknedlasteren du kan bruke. Så hvis du er klar til å vite hvordan du laster ned sanger på Spotify uten bekymringer, la oss begynne med guiden vår med en gang.

Hvordan laste ned Spotify-sanger uten premium

Fortsett å lese for å vite om trinnene for å laste ned Spotify-sanger uten premium i detalj.

Hva er Spotify Free og Spotify Premium?

Spotify er en musikkstrømmeplattform som tilbyr tre forskjellige typer abonnementer til brukerne, inkludert Spotify Free, Spotify Premium ($9,99 per måned), og Spotify Family ($14,99 per måned). Betalt medlemskap av Spotify lar brukere laste ned opptil 3 333 sanger per enhet som er mulig å gjøre på 3 forskjellige enheter. Spotify musikknedlasting eller offline musikk er imidlertid ikke tilgjengelig under gratisplanen. La oss sjekke forskjellen mellom Spotify Free og Spotify Premium i detalj nedenfor.

 • Spotify Free: Spotify Free lar nå brukere laste ned musikk. Dette abonnementet er annonsestøttet. Blandingsfunksjonen er kun tilgjengelig på en mobilenhet. Også lydkvaliteten under denne planen er lav.

 • Spotify Premium: Spotify Premium tillater ubegrenset høykvalitetsstrømming av sanger med 320 Kbps lyd. Opptil 3 333 sanger kan lastes ned på 3 enheter. Brukere kan også glede seg over ubegrensede hopp under denne planen.

Hvorfor kan ikke Spotify Free-brukere laste ned Spotify Music?

Før du vet hvordan du laster ned Spotify-sanger uten Premium, er det viktig å vite hvorfor ikke Spotify Free-planbrukere kan laste ned Spotify-musikk i utgangspunktet. For å svare på dette spørsmålet skyldes dette Digital Rights Management, også kjent som DRM, som gjør det umulig for brukere å nyte offline musikk. Dette er i utgangspunktet en antipiratteknologi som de fleste eiere av digitale opphavsrettigheter bruker for å begrense bruken av digitalt materiale og annet arbeid, inkludert programvare, musikk, filmer og andre. Denne teknologien brukes av Spotify på alle sporene. Dermed gjør det vanskelig å laste ned musikk fra plattformen på en enhet uten Premium.

Hvordan laste ned sanger på Spotify

DRM-applikasjon på alle Spotify-spor gjør det nesten umulig å laste ned musikk fra Spotify på hvilken som helst enhet. Dessuten, hvis en Spotify Premium-bruker kansellerer medlemskapet på plattformen, blir den nedlastede spillelisten eller sangene ubrukelige. Imidlertid er det en måte som kan hjelpe deg med å få tilgang til disse sangene, det er ingen ringere enn vår guide om de beste verktøyene for å laste ned Spotify-musikk.

En Spotify musikknedlaster er et verktøy som hjelper deg å laste ned og lytte til musikk selv offline. Det er et gratis-å-bruke program som hjelper deg til og med å laste ned spillelister fra plattformen. Dette verktøyet er kompatibelt med stasjonære datamaskiner så vel som mobile enheter.

Funksjoner i Spotify Music Downloader

Før du velger et perfekt verktøy for å laste ned musikk fra Spotify, sørg for at det har alle funksjonene som er nevnt nedenfor:

 • Spotify Music Converter skal være enkel å bruke og installere.
 • Den skal være kompatibel med de fleste enhetene dine, inkludert Android eller iPhone, Windows PC, Mac OS og andre.
 • Det bør gi deg musikk av god lydkvalitet.
 • Den må tilby konverteringer i flere lydformater.
 • Den skal også beholde ID3-tagger og alle metadata etter konvertering.
 • Den skal ha en innebygd Spotify musikk-webspiller.
 • Den må være i stand til å laste ned hele spillelisten fra Spotify.
 • Nedlastings- og konverteringshastigheten skal være rask.
 • Det skal være et gratis verktøy.

Trinn for å laste ned Spotify-sanger uten Premium

Nå som du er klar over all mulig informasjon om en musikknedlaster for Spotify og dens funksjoner, er det på tide å vite hvordan du bruker den nøyaktig.

1. Start først nettleseren din og last ned Spotify-musikkkonvertereren du ønsker, i dette tilfellet laster vi ned MuConvert Spotify Music Converter. Klikk på Prøv det gratis-knappen for å installere den.

2. Når det er installert, kjør programmet på PC-en og logg inn på Spotify-kontoen din i den.

3. Nå kan du direkte bla gjennom forskjellig musikk og spillelister i MuConvert Spotify Music Converter.

4. Start deretter Innstillinger i programmet og velg et gunstig format som MP3, FLAC, AAC og andre.

5. Gå deretter til spillelistene, albumene og sangene direkte fra appen og klikk på Legg til-ikonet for å legge til spor i listen.

6. Deretter kan du velge sporene du vil laste ned fra listen.

7. Klikk deretter på Konverter-ikonet for å begynne å laste ned og konvertere Spotify-sangene til det valgte formatet.

8. Du kan deretter sjekke utdatamappen for å finne de nedlastede sangene.

9. Du kan enkelt overføre disse sangene til en hvilken som helst enhet og spille dem.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvordan kan jeg spille Spotify offline musikk uten premium?

Ans. Å lytte til Spotify-musikk offline er nå mulig med en Spotify-musikkkonverter som hjelper deg med å laste ned spillelister og sanger offline i flere formater.

Q2. Er det mulig å laste ned Spotify-spillelister med Spotify-nedlastingsverktøyet?

Ans. Ja, batchkonvertering og nedlasting av en hel spilleliste er nå mulig ved hjelp av et Spotify MP3-konverteringsverktøy.

Q3. Er det mulig å bruke et nedlastingsverktøy på alle enheter?

Ans. Ja, de fleste av Spotify-verktøyene for nedlasting av musikk er kompatible med flere enheter, inkludert Windows-, Mac-, Android- og iPhone-enheter.

Q4. Hva slags musikkfiler er tilgjengelig for nedlasting med en Spotify-musikkkonverter?

Ans. Spotify Music Converter lar deg laste ned album, podcaster og spillelister for offline lytting.

Q5. Hjelper en Spotify-musikkkonverterer til å opprettholde den originale kvaliteten på sangen/spillelisten som er lastet ned?

Ans. Ja, en god musikknedlaster bidrar til å beholde kvaliteten på sangen som er lastet ned. Vanligvis tilbyr disse verktøyene 320 Kbps lydkvalitet for gratis innhold mens de opprettholder 100 % original høy lydkvalitet.

***

Vi håper at vi lyktes med å svare på alle dine tvil og spørsmål angående hvordan du laster ned Spotify-sanger uten Premium, Spotify Music Converter, funksjonene og mer. Hvis du har andre spørsmål om et annet emne og forslag å gi, vennligst legg dem igjen i kommentarfeltet nedenfor.

  Hvordan lage en sideramme i Microsoft Word
x