Hvordan laste ned Windows 8.1 ISO-fil

Windows 8 var ikke populært eller godt mottatt. Få mennesker oppgraderte til den, og levetiden ble forkortet til tross for at Microsoft til slutt fikset Start-menyen. Mens Windows 8 fortsatt var den nyeste Windows-versjonen, ble mange bærbare og stasjonære datamaskiner utgitt som kjører OS. Windows 8/8.1-brukere fikk muligheten til å oppgradere til Windows 10 gratis.

Last ned Windows 8.1 ISO-fil

Windows 8.1 april ikke vært populært, men noen likte det. Charms-linjen var unik med tanke på brukergrensesnittet, og den satte grunnlaget for hvordan Windows 10 så ut (minus alle feilene). Hvis du eide et Windows 8/8.1-system som du oppgraderte til Windows 10, og du ønsker å installere det originale operativsystemet, vil du ha en tøff tid å finne en nedlastingskobling.

  Slik legger du til/fjerner programmer og filer til systemoppstart i Windows 8.1

Last ned Windows 8.1 ISO-fil – Microsoft

Microsoft annonserer ikke Windows 8/8.1 på forsiden og gir kun støtte for det. Det kommer ikke til å få flere oppdateringer, men du kan fortsatt laste ned ISO fra Microsoft.

For å laste ned Windows 8.1 ISO-filen;

Besøk denne lenken på Microsofts nettsted.
Velg utgaven du vil laste ned (8.1, 8.1 K, 8.1 KN, 8.1 N eller 8.1 Single Language).
Klikk på Bekreft.
Velg språket du vil bruke operativsystemet på.
Klikk på nedlastingslenken for 32 eller 64 bit, avhengig av hva du trenger å installere.
Lagre ISO-filen.

  Hvordan oppgradere fra Windows 7 til Linux

Opprett installasjons-USB

Det finnes ikke noe medieopprettingsverktøy for Windows 8.1. Du må brenne ISO til en USB-stasjon med et tredjepartsverktøy. Vi anbefaler å bruke Rufus til jobben.

Før du fortsetter, sjekk om systemet ditt støtter Secure Boot UEFI eller ikke. Det vil påvirke hvordan du brenner ISO til en USB-stasjon.

Koble USB-stasjonen til systemet (den bør være minst 8 GB stor).
nedlasting og kjøre Rufus.
Hvis systemet ditt har eldre BIOS, åpner du Partisjonsskjema, velger MBR.
Hvis systemet ditt har UEFI/Secure Boot, åpner du Partisjonsskjema og velger GPT.
Velg USB-stasjonen og ISO-filen du lastet ned.
Klikk Start.
Vent til prosessen er ferdig.
Koble USB til systemet og installer Windows 8.1.

  Hvordan fikse Black Wallpaper Bug på Windows 7

Få Windows 8 ISO

Windows 8.1 var den endelige og definitive versjonen av Windows 8. Du vil ikke kunne finne Windows 8 ISO på Microsofts nettside. Du kan kanskje finne en torrent for det, men du bør være forsiktig med dem. De kan være infisert og bør generelt betraktes som utrygge.

Hvis du har en installasjonsdisk liggende fra da du kjøpte systemet, kan du bruke den til å installere Windows 8. Det er det sikreste alternativet.

Konklusjon

Windows 8.1 hadde noen gode funksjoner, men brukere som gikk over fra Windows 7 til Windows 8 kunne ikke jobbe med den nye Start-menyen. Hvis du noen gang har ønsket å prøve det, er ISO fortsatt der, men du vil ikke kunne kjøpe en lisens for det.