Hvordan redigere PDF-filer på en Chromebook gratis

Det er en måte å kjøre et offline OCR-verktøy på Chromebook ved å bruke Wine for å trekke ut tekst fra bilder eller PDF-filer. Men hvis du vil legge til tekst eller bilder i en PDF-fil eller bare vil e-signere et dokument, trenger du et PDF-redigeringsprogram på Chromebook. Heldigvis la Google nylig til støtte for PDF-kommentarer i den opprinnelige Galleri-appen. Mens funksjonen er barebones i sin nåværende form, kan du bruke den til grunnleggende PDF-redigering. Så i denne artikkelen har vi forklart hvordan du redigerer PDF-filer på en Chromebook gratis. Sammen med det har vi også detaljert en tredjepartsapp som lar deg se gjennom, redigere og signere PDF-er på Chromebooks. På det notatet, la oss lære hvordan du redigerer en PDF på Chromebook.

Rediger PDF-filer på en Chromebook (2022)

I denne opplæringen har vi inkludert to metoder for å redigere PDF-filer på en Chromebook. Begge metodene er gratis å bruke, og du har mange forskjellige verktøy til rådighet.

  13 beste robotmopper for rene gulv

Chromebooken din må kjøre Chrome OS 104 eller nyere for å kunne redigere PDF-filer ved hjelp av Galleri-appen. Google har nylig overhalet den opprinnelige Galleri-appen og lagt til nye funksjoner som PDF-kommentarer, legge til tekst, signatur og mer. Med det sagt, her er trinnene du må følge.

1. Åpne Filer-appen og dobbeltklikk på PDF-filen du vil redigere. Som standard vil den åpne PDF-filen ved hjelp av Galleri-appen. Du kan også høyreklikke på PDF-filen og velge «Åpne med -> Galleri».

2. Deretter, hvis du vil legge til tekst eller fylle ut et skjema, klikker du på Tekstkommentar «Tt»-ikonet i den øverste menylinjen.

3. Deretter åpnes en ny meny i høyre sidefelt. Herfra kan du velge skrifttype, størrelse, justering, formatering og farge. Nå kan du gå videre og legge til en tekstboks i PDF-filen.

4. Hvis du ønsker å kommentere en PDF eller signere et PDF-dokument, klikker du på «Kommenter»-ikonet (snirklet linje) i den øverste menylinjen.

5. Velg nå en penn, merkepenn eller viskelær fra høyre sidefelt. Du kan også tilpasse størrelsen på pennen og velge fargene også. Når du er ferdig, klikker du på «Lagre» øverst til høyre, og det er alt.

  Hvordan legge til midler til metamask

Rediger PDF-filer på en Chromebook ved hjelp av en tredjepartsapp

Det finnes mange tredjeparts PDF-redigerere, men Smallpdf er en av de beste nettappene du kan bruke på Chromebooken din for raskt å redigere PDF-filer. Bortsett fra å legge til tekst og merknader, kan du konvertere PDF-filene dine til flere formater, slå sammen filer, komprimere PDF-filer og gjøre mye mer.

Når det er sagt, tillater Smallpdf bare gratis redigering for to dokumenter på en dag. Hvis gratisgrensen din er oppbrukt, kan du prøve en annen lignende nettapp kalt Sejda (besøk) eller SodaPDF (besøk). Med det sagt, her er hvordan du redigerer PDF-filer på en Chromebook gratis.

1. Gå til Smallpdfs offisielle nettsted (besøk) og last opp PDF-filen du vil redigere.

2. Etter det kan du legge til tekst, kommentere, markere tekst, sette inn bilder og til og med e-signere dokumenter. Når du er ferdig, klikker du på «Eksporter» øverst til høyre.

3. I tilfelle du ønsker å konvertere PDF-filen og utføre andre handlinger, kan du utforske Smallpdfs lange liste med verktøy fra her.

  Nybegynnerveiledningen til Google Forms

Kommenter og signer PDF-filer på Chrome OS-enheter

Så dette er de to enkleste måtene å redigere og kommentere PDF-dokumenter gratis på Chromebook. Jeg bruker vanligvis Smallpdf siden den er funksjonsrik og har mange verktøy som fungerer like bra som enhver dedikert skrivebordsapp. Tillegget av PDF-kommentarer i den opprinnelige Gallery-appen er imidlertid et godt grep, og du bør prøve det. Bortsett fra det, hvis du leter etter de beste tegneappene på en Chromebook, kan du gå til vår kuraterte liste som er lenket her. Og for å oppdage nye og fantastiske Chrome OS-apper har vi en lang liste på plass for deg. Og hvis du har noen Chromebook-relaterte spørsmål, gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor.

x