Løs Netflix 5.7-feil på Windows 10

Mens Netflix har utviklet seg til å bli den største streamingpartneren, er det fortsatt noen feilmeldinger som kan være forstyrrende for publikum. En melding som forstyrrer strømmeopplevelsen er Netflix 5.7-feil. Hovedårsaken eller tilfellet der feilmeldingen oppstår kan være ironisk. Feilmeldingen, Netflix-feil 5.7.1, oppstår vanligvis når brukeren prøver å få tilgang til det nedlastede medieinnholdet ved hjelp av en Wi-Fi-tilkobling. Selv om forekomsten kan være merkelig nok, kan problemene og feilene i strømmeplattformen være en hovedårsak til feilen. Denne artikkelen tar sikte på å svare på spørsmålet om hvordan du fikser Netflix-feil 5.7 på Windows-PC.

Slik fikser du Netflix 5.7-feil på Windows 10

Følgende er mulige årsaker til at feilmeldingen kan oppstå på Netflix-streaming.

  • Netflix-kontoen oppdateres ikke – Netflix-kontoen kan ikke oppdateres eller må henge i den delvise nedlastingen eller andre endringer i innstillingene.

  • Overbelastede søkeresultater – Hvis du har forsøkt å søke etter navnet på filmen eller TV-programmet på søkefeltet gjentatte ganger, kan du møte denne feilen.

  • Problem med Netflix Server- Serveren til Netflix-plattformen kan være under vedlikehold eller kan være inaktiv.

Metode 1: Grunnleggende feilsøkingsmetoder

For å fikse feilen kan du følge de grunnleggende feilsøkingsmetodene som er gitt her for å eliminere og utrydde feilene som forårsaker feilmeldingen.

1A. Start PC-en på nytt

Den første metoden for å fikse Netflix 5.7-feil er å starte Windows-PC-en på nytt med makt for å fjerne alle feilene og ufullstendige forekomster i bakgrunnen.

1. Trykk Alt + F4-tastene samtidig

2. Velg nå alternativet Start på nytt i rullegardinmenyen

3. Trykk Enter-tasten.

1B. Sjekk kompatibiliteten til Netflix-plattformen

Den neste hovedårsaken til ethvert repeterende problem er inkompatibiliteten til Netflix-strømmeplattformen med nettleseren du streamer. Som det står på offesiell nettsideer følgende nettlesere kompatible for å støtte strømming av Netflix-plattformen.

  • Google Chrome
  • Microsoft Edge
  • Mozilla Firefox
  • Opera
  • Safari (for Mac-brukere)

1C. Sjekk antall brukere

Hvis du har et premium-abonnement, lar Netflix deg la flere brukere strømme på plattformen. I dette tilfellet kan det være en konflikt med brukerkontrollen, og du kan kanskje ikke streame alt innholdet i frakoblet modus. I slike tilfeller kan du sjekke antall aktive brukere på Netflix-kontoen og begrense dem til å få tilgang til medieinnholdet.

1D. Sjekk antall pågående nedlastinger

En annen mulig årsak til feilen er de mange nedlastingene i Netflix-appen. Hvis mange nedlastinger pågår samtidig, kan du få Netflix 5.7-feil. Du kan sjekke om antallet nedlastinger i appen er minimalt.

I dette tilfellet kan du avbryte alle andre nedlastinger i nedlastingsseksjonen og la nedlastingen av et bestemt innhold finne sted.

Metode 2: Feilsøk problemer med Internett-tilkobling

En stabil og høyhastighets internettforbindelse er et must for å streame innhold på Netflix-plattformen uten Netflix-feil 5.7.1. Du kan utføre følgende metoder for å sjekke om Internett-tilkoblingsproblemet er løst.

2A. Sjekk hastigheten på Internett-tilkoblingen

Som et svar på spørsmålet om hvordan du fikser Netflix-feil 5.7, må du undersøke potensialet til internettforbindelsen. Den første metoden er å sjekke om Internett-tilkoblingshastigheten er tilstrekkelig til å støtte strømming eller nedlasting. Hvis opplastings- og nedlastingshastighetene til tilkoblingen er minimum 25 Mbps, kan tilkoblingen brukes.

1. Åpne Google Chrome-appen ved å bruke søkefeltet i Windows nederst på PC-en.

2. Åpne Speedtest nettsted på nettleseren og klikk på GO-knappen.

3. Du kan nå analysere hastigheten på tilkoblingen fra resultatsiden.

2B. Bytt til et annet Wi-Fi-nettverk

Hvis Wi-Fi-nettverket du har koblet til virker utilstrekkelig eller ikke oppfyller den nødvendige hastigheten, kan du prøve å bytte til et annet Wi-Fi-nettverk for å laste ned eller streame innholdet. Sjekk om Netflix 5.7-feilen vedvarer selv etter at du har byttet til en annen nettverkstilkobling.

2C. Sjekk serverstatusen til Netflix-plattformen

I noen tilfeller kan Netflix-serveren være nede på grunn av vedlikehold eller en uventet feil. I dette tilfellet kan du prøve å bruke lenken som er gitt her sjekk statusen til Netflix-serveren på standard nettleser.

2D. Løs nettverksproblemer

I de fleste tilfeller kan problemet med nettverket du er koblet til ha noen feil eller ikke støtter strømmingen. Du kan følge instruksjonene i artikkelen ved å bruke lenken som er gitt her for å fikse problemene i nettverkstilkoblingen.

Metode 3: Start Netflix-appen på nytt

Hvis Netflix-appen ikke støtter strømming eller nedlastingsaktiviteter, kan du prøve å starte appen på nytt på PC-en for å fikse Netflix-feil 5.7.1.

1. Bruk veiledningen som er gitt her for å lære metoden for å lukke alle bakgrunnsprogrammene ved å bruke Task Manager-appen.

2. Bruk søkefeltet i Windows til å søke og starte Netflix-appen.

Metode 4: Deaktiver VPN og proxy-tjenester

Hvis du bruker en VPN-tjeneste eller en proxy-server for å maskere IP-adressen din for å streame innholdet, kan du prøve å deaktivere dem for å fikse feilen. Følg instruksjonene i artikkelen gitt her for å lære metoden for å deaktivere VPN- og proxy-tjenestene for å fikse Netflix 5.7-feilen.

Metode 5: Tilbakestill Windows DNS-innstillinger

Hvis DNS eller domenenavnsystemet til nettverkstilkoblingen har noen problemer, kan du prøve å tilbakestille DNS-innstillingen til standardtilkoblingene. Følg instruksjonene i lenken som er gitt her for å tilbakestille Windows DNS-innstillingene på PC-en.

Metode 6: Oppdater Windows

Et svar på spørsmålet om hvordan du fikser Netflix-feil 5.7 og som en metode for å fikse feilmeldingen, er å oppdatere Windows-operativsystemet til PC-en til den nyeste versjonen. For å gjøre dette kan du følge instruksjonene i lenken som er gitt her og deretter sjekke om feilmeldingen er fjernet.

Profftips: Tilbakestill Samsung Smart Hub for å fikse Netflix 5.7-feil (Samsung TV)

Hvis du bruker en Samsung TV og hvis du får denne feilmeldingen, kan du prøve å tilbakestille Smart Hub, som er kontrollsenteret for å konfigurere appene og kanalene til TVen. Den personlige påloggingsinformasjonen som er lagret lokalt på TV-en kan imidlertid bli slettet.

1. Bruk Meny-knappen på fjernkontrollen for å få tilgang til Innstillinger-siden.

2. Naviger til fanen Støtte i venstre rute, og velg alternativet Selvdiagnose.

3. Velg alternativet Tilbakestill Smart Hub og vent til hele oppsettet er tilbakestilt.

***

Metodene for å fikse Netflix 5.7-feil er diskutert i artikkelen. Vennligst bruk kommentarfeltet for å gi oss beskjed om dine spørsmål og forslag. I tillegg, la oss få vite hvilke av disse metodene som hjelper med å fikse Netflix-feil 5.7.1.

  Fiks Sling Error 8 4612 i Windows 10
x