tipsbilk.net

Hvordan redusere videostørrelsen uten å miste kvalitet – 2024

I dag er forbruket av multimedieinnhold på topp over hele verden. Høyhastighets internett-tilkobling har gjort det mulig for mennesker å konsumere innhold med så høy hastighet. En veldig stor del av dette mediet leveres til oss i form av video.

Med mye mer avansert teknologi har vi også høyoppløselige skjermer som når opptil 4k UHD-oppløsninger. Dette betyr at innholdet må fotograferes og leveres med samme UHD-oppløsning. Full HD 1080p har blitt en standard i livene våre.

Men uansett, om du ser på videoer, deler dem, jobber med dem eller tar dem, er det største problemet med videoer at de tar mye lagringsplass. Høyoppløselige videoer bruker GB med lagringsplass. Dette gjør det vanskelig å lagre og dele.

  Fiks Forza Horizon 5 fast på lasteskjermen

Saken er enda verre for mobile enheter med begrenset lagringsplass. Derfor leter folk alltid etter måter å redusere videostørrelsen på. Noen av dem henvender seg til profesjonelle videoredigeringstjenester hvor eksperter utfører de nødvendige modifikasjonene, mens andre bestemmer seg for å gjøre alt selv. Hvis du leter etter en måte å redusere videostørrelsen uten å miste kvalitet, så har vi en guide for hvordan du gjør det i noen få enkle trinn.

Hvordan redusere videostørrelsen uten å miste kvalitet.

For å oppnå høy komprimering i videofilstørrelse, men uten tap i videokvalitet, kommer vi til å bruke H.265/HEVC-kodek. «Høyeffektiv videokode» er den beste måten å kode HD- og UHD-videoer på.

  10 beste læringsressurser for å mestre HTML GRATIS

Den tilbyr en høy komprimeringshastighet og ingen tap i lyd- og videokvalitet overhodet. For å redusere videostørrelsen uten å miste kvalitet, følg de enkle trinnene nedenfor.

Trinn for å redusere videostørrelsen uten å miste kvalitet:

Trinn 1. Last ned og installer HEVC Video Converter: Windows, Mac os.

Trinn 2. Kjør deretter konverteren og Legg til videoer som du vil redusere størrelsen uten å miste kvalitet.

Trinn 3. Velg x.265 utdataformat. Du kan gjøre dette i rullegardinmenyen for utdataprofil. Vi foretrekker det som en MP4-fil.

Trinn 4. Klikk deretter på Konverter nå! Og vent til samtalen er fullført.

  Slik sletter du Rakuten-kontoen

Nå kan videofilene dine bli funnet i utdatamappen med redusert størrelse, men i original kvalitet og oppløsning.

Sjekk også: – Videoredigeringsprogramvare for Windows og MAC

Avslutningsvis er denne enkle trinnvise veiledningen for hvordan du kan redusere videostørrelsen uten å miste kvalitet nyttig på mange måter. Det vil hjelpe deg med å spare lagringsplass, samt gjøre videoene dine mer bærbare og enkle å dele. For forslag eller spørsmål, legg gjerne igjen en kommentar nedenfor.

x