Hvordan se ballen falle på nyttårsaften

Å se nyttårsballen falle kan være en stor sak, så hvis du er en som elsker å ringe inn det nye året, kan det være lurt å streame den. Her er de forskjellige måtene du kan gjøre nettopp det på.

YouTube

YouTube er en fin måte å se ballen falle uten å måtte bruke en krone på en TV-strømmetjeneste. Flere nyhetssider strømmer direkteinnhold slik at du kan se ballen falle mens den skjer. Enten det er CNN, ABC Nyhetereller CBS Nyheterdisse selskapene strømmer det hvert år, slik at du kan nyte det uten å bruke penger på en strømmetjeneste.

  Musens venstreklikk-knapp fungerer ikke? Slik fikser du det

YouTube TV

YouTube TV er et utmerket valg for direktesending av TV, siden den har mange kanaler å velge mellom, spesielt for nyttårsaften. Til $50 per måned, kan du streame Dick Clarks New Year’s Rockin» Eve og se Ryan Seacrest snakke med noen av favorittartistene dine. Hvis det ikke er din favoritt, vil andre kanaler som CBS og CNN ha et mer tradisjonelt ball-slipp-show du kan se.

Hulu Live TV

Hulu Live TV har bare noen flotte kanaler å velge mellom $45 per måned. Den har tonnevis av forskjellige alternativer for live-kanaler som lar deg feire slutten av et tiår. Du vil kunne ringe inn det nye året med alle vennene dine mens du teller ned til neste år.

  Slik sjekker du iPhones batterihelse

Sling TV

Sling TV er et utmerket valg for de som ønsker å spare noen få dollar på live streaming-abonnementene, men den reduserte prisen koster deg i kanalalternativer. Slynge er regelmessig $25 per måned, men den er for øyeblikket til salgs for $15 per måned. Ulempen er at den eneste kanalen som vil streame ball-slippet vil være CNN, men du kan spare penger mens du ser 2019 forsvinne.

AT&T WatchTV

Et annet rimelig valg for deg er AT&T WatchTV, som har et annet slankt utvalg av kanaler å velge mellom. Til $15 per måned, får du tilgang til underholdningskanaler, som AMC og TVLand. Den tilbyr også CNN som nyhetskilde, slik at du vil kunne se ballen falle rett mens den skjer.

  De beste Siri-snarveiene for å komme i gang

fuboTV

FuboTV er det dyreste alternativet når det gjelder direktestrømming av TV, men hvis du trenger et bredt utvalg av kanalalternativer, er det den du skal velge. Du betaler $60 per måned og har tilgang til over 100 kanaler, inkludert ganske mange nyhetskilder. Med NBC, Fox News, CBS og mer kan du streame alle de tilgjengelige kanalene og se ballen falle mens du ringer inn det nye året med dine kjære.

Enten du er ute etter å få en strømmetjeneste for bare én natt, eller kanskje du vil investere i tjenesten i et helt år, vil alle disse valgene garantert bidra til å gjøre det nye året lyst. Stream nyttårsaftens balldroppe direkte fra New York og start dette neste år med alle menneskene du er glad i.