Hvordan skjule meldinger på iPhone

Personvern er viktig i den digitale tidsalderen, og ironisk nok er det også nesten ikke-eksisterende. Men når det kommer til ting som private bilder eller e-postbeskyttelse, er det viktig å beskytte informasjonen din. På samme måte er meldingene dine definitivt en av de mest personlige datatypene på din iPhone, og du vil ikke at noen andre skal få tilgang til dem. Vel, frykt ikke fordi vi vil fortelle deg hvordan du enkelt kan sikre meldingene dine på iOS. Slik skjuler du meldinger i iPhone.

Hvordan skjule meldinger på iPhone og iPad (2022)

Enten du er all-in på iMessage, eller hvis du bruker sikre meldingsapper som Telegram eller Signal, eller kanskje til og med WhatsApp, kan du skjule meldingene dine. Faktisk, mens iMessage egentlig ikke har en skikkelig måte å skjule eller låse chattene dine på, støtter de fleste tredjepartsapper Face ID og Touch ID-låsing. I denne artikkelen vil vi sjekke ut hvordan du kan skjule/låse chattene dine i alle disse appene.

Du kan bruke innholdsfortegnelsen nedenfor for å hoppe videre til hvilken app du vil bruke.

Skjul meldinger fra låseskjerm/varslingssenter på iPhone og iPad

Det er ingen vits i å skjule meldingene dine hvis utdragene er lett tilgjengelige fra låseskjermen og varslingssenteret. For bedre beskyttelse bør du også forhindre at meldingsvarsler vises i bannerstilen, og du bør generelt sett sikre iPhone-låseskjermen.

  Photolamus ekte artister lager fantastiske karikaturer av deg

1. Naviger til Innstillinger-appen på iPhone eller iPad og velg Varsler.

2. Rull nå ned for å finne Meldinger-appen og velg den. Under Varsler-delen fjerner du merket for Låseskjerm, Varslingssenter og Bannere.

Skjul forhåndsvisning av meldinger fra låseskjermen på iPhone og iPad

iOS tilbyr en effektiv teppeløsning som lar deg skjule tekstforhåndsvisninger på iPhone eller iPads låseskjerm. Du bør få mest mulig ut av denne personvernfunksjonen for å tilby et ekstra lag med forsvar til dine personlige meldinger.

1. Gå over til Innstillinger-appen på iOS/iPadOS-enheten -> Varsler -> Meldinger.

2. Rull nå ned til delen Låseskjermutseende og trykk på Viser forhåndsvisninger. På denne skjermen har du tre alternativer å velge mellom:

 • Alltid: Velg det for alltid å vise forhåndsvisning av varsler på enhetens låseskjerm.
 • Når ulåst (standard): Velg det for å vise forhåndsvisning av meldinger bare når enheten er ulåst.
 • Aldri: Velg det for å alltid holde forhåndsvisningen av meldingene dine skjult på låseskjermen.

Skjul varsler fra spesifikke iMessage-samtaletråder på iOS og iPadOS

Apple Messages-appen lar deg skjule varsler fra bestemte samtaletråder. Du bør dra nytte av denne funksjonen for å beskytte dine mer personlige eller sensitive samtaler.

1. Gå inn i Meldinger-appen på enheten din -> spesifikk samtaletråd.

2. Trykk nå på navnet øverst og slå på bryteren ved siden av Skjul varsler. Pass på å trykke på Ferdig øverst til høyre for å bekrefte handlingen.

Skjul iMssage ved å bruke usynlig blekkbobleeffekt på iPhone og iPad

iMessage kommer med en personvernsentrert bobleeffekt kalt «Invisible Ink» som lar deg skjule teksten din bak uskarp animasjon. Personen som mottar iMessage må tørke bort det usynlige blekket for å avsløre den skjulte teksten. Helt siden denne kule bobleeffekten ble lansert i iOS 10, har jeg brukt den for å beskytte mine personlige meldinger. Prøv denne teksteffekten, og jeg er sikker på at du også vil elske den.

 • Åpne Meldinger-appen på enheten din -> velg en samtaletråd.
  En uttømmende liste over Minecraft-malmer og hvor du finner dem

 • Nå, skriv inn meldingen din. Deretter trykker og holder du Send (den oppoverpekende pilen) og velger Invisible Ink.

 • Din iMessage vil nå være skjult bak uskarpe animerte piksler. Trykk på Send (pil oppover) for å sende meldingen.

Skjul WhatsApp-chatter på iPhone

Arkivering er en fin måte å skjule WhatsApp-meldinger på. Så hvis du vil holde noen av dine personlige WhatsApp-chatter ute av syne, bør du prøve denne enkle, men effektive måten.

 • Gå over til WhatsApp på iPhone og finn chattråden du vil gjemme unna.
 • Sveip nå fra høyre til venstre på meldingstråden og trykk deretter på Arkiv-knappen.

 • Alle de skjulte chattene dine vises nå i Arkivert-delen. Husk at arkiverte chatter blir uarkivert når du mottar en ny melding.
 • Hvis du ønsker å holde dem skjult for alltid, går du til Innstillinger -> Chatter og slår deretter på bryteren for Keep Chats Archived.

 • For å avarkivere en WhatsApp-chat, naviger til Chats-skjermen -> trekk ned for å avsløre Arkivert-delen og trykk på den. Nå, sveip mot venstre fra høyre på den aktuelle chatten og trykk Unarchive.

Skjul Telegram-chatter på iPhone og iPad

Gjett hva, å skjule Telegram-chatter på iPhone er like enkelt takket være arkivfunksjonen.

1. Start Telegram-appen på iOS-enheten din -> naviger til chattråden du ønsker å skjule.

2. Nå, sveip til venstre på chatten og trykk på Arkiver-knappen.

Din skjulte chat vil gå inn i mappen Arkiverte chatter. For å vise en melding, trekk ned på chatskjermen for å få tilgang til mappen Arkiverte chatter og trykk på den. Etter det, sveip til venstre på samtaletråden og trykk på Fjern arkiv.

  Slik bruker du Slacks arbeidsflytbygger

Skjul signalchatter på iPhone og iPad

Prosessen med å skjule chatter i Signal er identisk med hva den er i WhatsApp og Telegram.

1. Åpne Signal-appen på iOS-enheten din og gå over til chattråden du vil skjule.

2. Sveip til venstre fra høyre på den spesifikke signalchatten og trykk på Arkiver.

3. De skjulte chattene dine vil gå inn i delen Arkiverte chatter. For å vise Signal-chatter, naviger til denne delen og sveip til venstre på en bestemt chat og trykk Unarchive.

Lås WhatsApp, Telegram og Signal på iPhone

Hvis du vil gå et skritt videre og ikke bare gjemme bort noen chatter, men låse chat-appene helt på iPhone, slik at bare du får tilgang til dem, kan du også gjøre det. Sjekk ut artikkelen vår om hvordan du låser WhatsApp, Telegram og Signal på iPhone.

Skjul WhatsApp-, Telegram- og Signalvarsler på iOS

Avhengig av dine behov, kan du skjule WhatsApp-, Telegram- eller Signalmeldingsvarsler fra låseskjermen og varslingssenteret. Dessuten har du også muligheten til å skjule varslingsforhåndsvisningene deres på låseskjermen for å tilby et ekstra lag med beskyttelse til dine private meldinger.

1. På din iPhone åpner du Innstillinger-appen -> Varsler.

2. Rull nå ned for å finne WhatsApp, Telegram eller Signal og velg appen du bruker. rull ned til låseskjermens utseende og trykk på Vis forhåndsvisninger. Deretter velger du Aldri for å holde varslingsforhåndsvisningene alltid skjult på enhetens låseskjerm.

Skjul meldinger på iPhone og beskytt dine private chatter

Det er det! Så dette er de pålitelige måtene å skjule meldinger på iPhone og iPad. Selv om det ville vært bedre om det hadde vært en hovedbryter for å skjule alle de sensitive samtaletrådene på en gang, vil disse tipsene ikke skuffe deg når det gjelder å tilby den essensielle beskyttelsen til meldingene dine. Hvis du finner disse hackene nyttige, er det en god sjanse for at du vil utforske vår omfattende oppsummering av de beste skjulte iPhone-tipsene og måtene å tilpasse iPhone-hjemmeskjermen som en proff. Uansett, sørg for å dele tilbakemeldingen din og din foretrukne måte å skjule meldinger på på iOS.