Netflix fortsetter å buffere? Her er rettelsene!

Å se filmer på Netflix er veldig gøy, men det er tider når opplevelsen din blir hemmet fordi Netflix fortsetter å bufre, ikke sant? Selv om årsaken bak dette problemet ofte er en ustabil internettforbindelse, kan det også være andre årsaker. Så hvis du har stått overfor konstant bufring på Netflix, les videre for å finne ut hvordan du fikser problemet «Netflix fortsetter å bufre» på enhetene dine.

7 måter å fikse «Netflix Keeps Buffer»-problemer på (2022)

Netflix prøver sitt beste for å unngå bufferproblemer fra sin side. Likevel, noen ganger kan et serverproblem eller buggy-oppdatering være årsaken til brå streaming på Netflix-binge. Likevel er bufringsproblemet ofte knyttet til internettforbindelsen vår eller enheten vår for å se Netflix. Vi vil se alle mulige grunner til en bufringsvideo på Netflix med fungerende løsninger for å løse problemet.

Hva er buffering på Netflix?

Bufring betyr at videoen tar lengre tid å laste enn avspillingshastigheten. Det skjer vanligvis med en treg internettforbindelse. Du kan oppleve en frossen skjerm eller se et tall i midten av skjermen i en rød sirkel. Hvis tallet sitter fast på null eller ikke kan nå hundre, betyr det at du har et bufferproblem på Netflix.

Du kan også legge merke til at den rødfargede tidslinjelinjen nederst ikke beveger seg. Under normale omstendigheter ser linjen mørkegrå ut, der den røde linjen indikerer den spilte videoen og gjeldende tidsstempel. Den lysegrå linjen viser hvor mye video som er forhåndslastet på enheten din for streaming. Du vil ikke finne noen bufferproblemer hvis du har en større lysegrå linje.

Noen ganger fryser skjermen hvis du har problemer med enheten din. Vi vil ikke kalle det bufring fordi videoen ikke er forsinket på grunn av feil lasting. I stedet kan det hende at appen henger på grunn av enhetsproblemer. Å starte applikasjonen eller enheten på nytt løser vanligvis dette problemet. La oss se nærmere på andre muligheter.

Slik løser du når Netflix fortsetter å bufre

Det kan hende du ser på Netflix på telefonen, bærbar PC, smart-TV, strømmeenhet eller andre dingser. Noen av disse metodene bør fungere for å løse Netflix-buffring fra hvilken som helst enhet. Men hvis ingen av dem fungerer for deg, bør du prøve å sjekke om enheten din fungerer som den skal. Her er de vanligste løsningene for å løse Netflix-bufferproblemer.

  Street Racing 2 er et enkelt uten tull racingspill [Review]

Sjekk Internett-tilkoblingen din

Det vanligste problemet for bufring på Netflix er en treg internettforbindelse. Sjekk derfor om du har en rask internettforbindelse for å streame Netflix-innhold. Du kan sjekke internetthastigheten din på Fast.com. Nettstedet viser om internett ditt er raskt nok til å streame online videoer.

For å streame online-show anbefaler Netflix å ha minimum 3 Mbps internett for Standarddefinisjon (SD), 5 Mbps for High Definition (HD) og 25 Mbps-tilkobling for 4K/Ultra HD (UHD). Hvis du har en tregere internettforbindelse enn den foreskrevne grensen, bør du feilsøke internettproblemene dine. Noen måter du kan løse internettproblemet ditt på er som følger.

Start Wi-Fi-modemet på nytt

Den enkleste og raskeste måten å løse en treg internettforbindelse på er å se om modemet ditt fungerer som det skal, og en rask omstart vil gjøre jobben. Slå av Internett-ruteren og ta støpselet ut av stikkontakten. Vent ti minutter og start ruteren på nytt. Gå og sjekk igjen om internetthastigheten er gjenopprettet. Hvis ikke, bruk følgende metode.

Bruk kablet tilkobling

Hvis du ser på Netflix på den bærbare datamaskinen eller datamaskinen, kan du bruke LAN-kabelen til å koble til Wi-Fi-ruteren. En kablet tilkobling fungerer raskere enn den trådløse. Moderne smart-TV-er har også en LAN-port for tilkobling til internett ved hjelp av en LAN-kabel. Dessuten kan du også koble til spillkonsoller som PlayStation og Xbox ved hjelp av LAN-kabelen. Det vil forbedre internetthastigheten din betraktelig for bedre streaming på Netflix. Dessverre er det ingen direkte måte å koble en LAN-kabel til smarttelefonen din. Du kan raskt løse dette problemet ved å bruke en ekstern LAN-adapter hvis du ønsker det.

Flytt Wi-Fi-ruteren

Denne metoden ser kanskje litt barnslig ut, men legg merke til det, det fungerer. Wi-Fi-signalet fordeles ujevnt i hjemmet ditt. Så hvis ruteren din er i et annet rom, bør du flytte den i nærheten. Hvis du fjerner eventuelle hindringer mellom enheten og Wi-Fi-modemet, vil internetthastigheten din forbedres. Det fungerer kanskje ikke som et mirakel, men du vil garantert få en bedre hastighet.

Kontakt din Internett-leverandør

Til slutt, hvis du ikke får internetthastigheten din ISP lover selv etter at du har startet ruteren på nytt, anbefaler jeg at du ringer kundeservice. De kan starte tilkoblingen på nytt fra sin side for å forbedre hastigheten og bringe deg tilbake til den lovede. Noen ganger er internetttjenesten nede på grunn av ukontrollerbare omstendigheter som dårlig vær eller fysisk skade på internettledningen. Det er best å enten bytte til en annen internettkilde som mobildata eller vente på at Internett-leverandøren din løser problemet.

Jeg liker å holde offline innhold lett tilgjengelig for en slik tid. Du kan bruke smartnedlastingsfunksjonen på Netflix for automatisk å laste ned favoritt-TV-programmene dine for å se dem senere. Les om flere slike funksjoner i vår detaljerte guide om Netflix-triks.

Endre videostreamkvaliteten på Netflix

Netflix velger automatisk den best passende videokvaliteten for din internetthastighet. Det fungerer imidlertid bare hvis du har satt strømmekvaliteten på Auto. Så hvis du har satt standard streamingkvalitet på Høy, senk den for å bruke mindre internettbåndbredde. Jeg vil gå på akkord med litt kvalitet fremfor avbrutt overstadig seing når som helst. Dessuten er det ikke så ille å se et program i HD i stedet for UHD, gitt at du kan unngå den irriterende bufferingen på Netflix. Dette trikset er mest nyttig hvis du ser på Netflix med smarttelefonen din, det vil lagre mobildataene dine. Slik kan du manuelt endre strømmekvaliteten på Netflix.

  • Åpne Netflix-nettstedet (besøk) i en nettleser. Hold markøren over profilikonet øverst til høyre og klikk på «Konto».
  Slik kontrollerer du takviftene dine i et smarthjem

  • Rull nå ned og klikk på profilen du vil endre strømmekvaliteten for.

  • Klikk på alternativet Avspillingsinnstillinger.

  • Velg Medium eller Low for lavere videokvalitet. Eller du kan beholde den på Auto hvis du stoler på Netflix.

  • Til slutt klikker du på Lagre-knappen for å bekrefte valget ditt.

Du har endret videostreamingskvaliteten for Netflix-profilen din. Innstillingen er eksklusiv for hver profil. Derfor vil andre profiler på Netflix-kontoen din fortsatt bruke strømmekvaliteten som er angitt for dem.

Merk: Alle metodene nevnt ovenfor er å fikse Netflix-problemer hvis problemet er med internettforbindelsen din. Men noen ganger kan problemet være med enheten. La oss se noen teknikker for å forbedre enhetens ytelse for bedre strømming på Netflix.

Tøm buffer i nettleseren din

Hvis du har problemer med Netflix-buffring i nettleseren din, bør du vurdere å tømme nettleserens buffer og data. Dette er vanligvis en god måte å løse eventuelle problemer i nettleseren din, for eksempel et dårlig bufferminne. Slik sletter du hurtigbuffer og nettleserdata på nettet.

Merk: Sletting av nettleserdata vil logge deg ut av alle nettstedene du er logget på.

  • Åpne nettleseren og trykk Ctrl+Shift+Delete (Shift+Command+Delete for Mac). Det vil åpne alternativet for å slette nettleserdata.
  • Gå nå til Avansert og velg «Hele tiden» under alternativet Tidsrom. Kryss av alle boksene (bortsett fra alternativet Passord) også.

  • Til slutt klikker du på «Slett data» for å fjerne alle bufrede data fra nettleseren din.

Logg inn på Netflix igjen og se om det fortsatt henger. Hvis ja, prøv å bruke en annen nettleser hvis du tror at nettleseren din ikke fungerer som den skal. Eller oppdater nettleseren din hvis problemet vedvarer.

Fjern appdata for å fikse Netflix fortsetter å bufre på Android

Hvis du bruker Netflix på Android-telefonen din og har problemer med bufring, kan du løse problemet ved å tømme appdataene. Slik gjør du det.

Merk: Husk at fjerning av appdata vil logge deg ut av Netflix på telefonen, og du må logge på igjen.

  • Trykk og hold Netflix-appikonet på startskjermen eller i appskuffen på telefonen. Fra kontekstmenyen som dukker opp, trykk på «App Info». Hvis du ikke ser appinfo her, kan den representeres av et enkelt «i»-ikon på telefonen.
  Slik låser du opp skrivebeskyttede PowerPoint-presentasjoner

  • Trykk på «Lagring» og trykk deretter på «Slett lagring» (eller Slett data).

Installer Netflix på nytt på enheten din

Selv om sletting av appdata vanligvis fungerer, er det mulig at Netflix fortsatt bufferer for deg. Dessuten, hvis du bruker en iPhone, kan du ikke slette appdata uansett. I slike tilfeller er det bedre å installere Netflix på nytt for å prøve å fikse problemene.

Avinstaller og installer Netflix på nytt på Android

  • Trykk lenge på Netflix-ikonet på startskjermen eller i appskuffen. Fra kontekstmenyen som vises, trykk på «Avinstaller».

  • I bekreftelsesboksen trykker du på «Ok» for å avinstallere appen fra smarttelefonen.

  • Last ned Netflix (gratis) fra Play Store igjen, og det burde forhåpentligvis ha løst eventuelle problemer.

Avinstaller og installer Netflix på nytt på iPhone

  • Trykk og hold Netflix-ikonet på startskjermen eller appbiblioteket på iPhone.
  • Trykk på «Fjern app» og deretter på «Slett app» for å avinstallere Netflix.

  • Last ned Netflix (gratis) fra App Store, og det burde ha løst eventuelle problemer.

Start enheten på nytt

Noen ganger kan enheten din fungere feil hvis du kjører den over lang tid. RAM-minnet blir oversvømmet med unødvendig informasjon og påvirker enhetens ytelse. Den raskeste måten å overvinne et slikt problem på er å starte enheten på nytt. Den lukker alle bakgrunnsappene og gir deg en ny start på enheten din. Du kan starte smarttelefonen på nytt ved å trykke lenge på strømknappen og velge alternativet Start på nytt eller Slå av. Gå til Start-menyen og velg Start på nytt eller Slå av på datamaskinen.

Lukk unødvendige programmer og faner

Hvis du ikke vil starte på nytt eller slå av enheten av en eller annen grunn, må du i det minste lukke de andre unødvendige appene for å dedikere mer RAM til Netflix. Noen tunge programmer som Photoshop eller et spill som kjører i bakgrunnen kan hente mye av datamaskinressursene dine, og du vil ikke kunne se favorittprogrammet ditt på Netflix i fred. På samme måte, hvis du ser Netflix i en nettleser, lukker du alle unødvendige faner for å dedikere mer RAM til Netflix.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Hvorfor fortsetter Netflix å bufre?

Netflix kan fortsette å bufre av flere årsaker, som treg internettforbindelse, buggy-oppdateringer, høyere strømmekvalitet enn enhetens evner, eller et serverproblem fra Netflix selv. Denne artikkelen diskuterte alle mulige måter å fikse Netflixs bufferproblem på.

Hvorfor henger Netflix etter smart-TV-en min?

Hvis du opplever etterslep på Netflix på smart-TV-en din, kan det være på grunn av en treg internettforbindelse eller ustabil applikasjonsoppdatering. Jeg foreslår at du starter enheten på nytt, sjekker internetthastigheten og oppdaterer appen for å løse problemet.

Hva er den foretrukne internetthastigheten for å streame Netflix?

For uavbrutt strømming anbefaler Netflix å ha minimum 3 Mbps internett for Standarddefinisjon (SD), 5 Mbps for High Definition (HD) og 25 Mbps-tilkobling for 4K/Ultra HD (UHD). Hastigheten vil bli distribuert hvis du laster ned eller ser på innhold på en annen enhet som bruker samme nettverk.

Se Netflix uten bufferproblemer

Selv om Netflix vanligvis ikke støter på bufringsproblemer så lenge du har en rask og stabil internettforbindelse, diskuterte vi alle årsakene bak Netflix fortsetter å bufre problemer. Forhåpentligvis har en av rettelsene nevnt i denne artikkelen hjulpet deg med å bli kvitt bufferproblemer på Netflix, og du kan nyte dine favoritt Netflix TV-serier i fred. Hvis det er noe vi ikke har inkludert i denne artikkelen, gi oss beskjed i kommentarene.