Hvordan spille The Forest på Linux

The Forest er et survival horror videospill utviklet og utgitt av Endnight Games. I spillet befinner spilleren seg på en avsidesliggende, tungt skogkledd halvøy. Her er hvordan du kan spille det på Linux.

Skogen på Linux

The Forest fungerer på Linux, men bare med Protons hjelp, som er en innebygd funksjon i Linux-utgivelsen av Steam. Så før vi kan gå gjennom hvordan du konfigurerer spillet, må vi demonstrere hvordan du installerer Steam på Linux.

Installer Steam

For å starte installasjonen av Steam på din Linux-PC, start med å åpne et terminalvindu. For å åpne et terminalvindu på Linux-skrivebordet, trykk Ctrl + Alt + T på tastaturet. Eller søk etter «Terminal» i appmenyen.

Når terminalvinduet er åpent, følg med installasjonsinstruksjonene som er skissert nedenfor som samsvarer med Linux-operativsystemet du bruker for øyeblikket.

Ubuntu

På Ubuntu kan Steam-applikasjonen installeres ved hjelp av Apt-kommandoen.

sudo apt install steam

Debian

De på Debian Linux må laste ned Steam DEB-pakken for å starte installasjonen manuelt. For å laste ned, bruk følgende wget nedlastingskommando nedenfor.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Nå som DEB-pakken er ferdig nedlastet til datamaskinen din, kan installasjonen begynne. Bruk dpkg-kommandoen nedenfor, installer Steam-pakken på ditt Debian Linux-system.

sudo dpkg -i steam.deb

Når installasjonen er fullført, rydde opp i programvareavhengighetene for Steam ved å bruke apt-get-kommandoen nedenfor.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

På Arch Linux kan Steam-applikasjonen installeres ved å bruke Pacman-kommandoen nedenfor.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

På både Fedora så vel som OpenSUSE Linux kan Steam installeres gjennom de tradisjonelle programvarelagrene. Flatpak-appen fungerer imidlertid mye bedre på disse systemene, så vi foreslår at du installerer Steam på den måten.

  Hvordan spille Battlefield 1 på Linux

Flatpak

For å få Flatpak-utgivelsen av Steam til å fungere på din Linux-PC, må du først sette opp Flatpak-runtime på datamaskinen. For å sette opp Flatpak runtime på datamaskinen din, følg denne veiledningen om emnet.

Etter å ha satt opp Flatpak-runtime på datamaskinen din, må du konfigurere Flathub-appbutikken. For å sette opp Flathub-butikken, bruk fjerntillegg-kommandoen nedenfor.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo

Med Flathub-appbutikken satt opp på datamaskinen din, kan installasjonen av Steam begynne. Bruk flatpak install-kommandoen nedenfor, installer den nyeste versjonen av Steam på datamaskinen din.

flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Installer The Forest som jobber på Linux

Nå som Steam er i gang, åpne opp appen ved å søke etter den i appmenyen. Deretter logger du på med brukerlegitimasjonen din og følger trinnvise instruksjoner for å få The Forest til å jobbe på Linux.

  Slik ser du Netflix på Linux-skrivebordet med Electronplayer

Trinn 1: For å starte, åpne «Steam»-menyen og klikk på den. Derfra velger du «Innstillinger»-knappen for å åpne Steam-innstillingsområdet. Når du er inne i Steam-innstillingsområdet, sjekk både «Aktiver Steam Play for støttede titler» og «Aktiver Steam Play for alle andre titler.» Klikk «OK» for å lagre.

Trinn 2: Finn «BUTIKK»-knappen i Steam og klikk på den for å få tilgang til Steam-butikken, finn søkeboksen og klikk på «Søk». Skriv ut «The Forest», og trykk på Enter-tasten på tastaturet for å starte et søk.

I søkeresultatene velger du «The Forest» for å gå til spillets butikkside. Finn den grønne «Legg i handlekurv»-knappen for å kjøpe spillet og legg det til kontoen din på butikksiden.

  Hvordan bruke RustDesk på Linux

Trinn 3: Etter å ha kjøpt spillet, finn «BIBLIOTEK» og klikk på det for å gå til Steam-biblioteket ditt. En gang i Steam-biblioteket ditt, velg «The Forest», og velg deretter den blå «INSTALL»-knappen for å laste ned og installere spillet til datamaskinen din.

Trinn 4: Gå over til Herlig Eggroll ProtonDB-side. Når du er der, følg installasjonsinstruksjonene for den. Det er mye å gjøre, inkludert å installere Wine, Winetricks, osv. Alt er dekket på den siden.

Trinn 5: Når du har fått Glorious Eggroll konfigurert på Steam, høyreklikk på «The Forest» med musen. Finn deretter «Egenskaper»-knappen og velg den.

Finn «KOMPATIBILITET» i egenskapsvinduet og klikk på det. Deretter, sett det, slik at spillet bruker Proton Glorious Eggroll (AKA Proton GE.)

Trinn 6: Velg den grønne «PLAY»-knappen for å starte spillet. Når spillet starter opp, vil Steam forsøke å konfigurere det til å kjøre på Linux. Vær tålmodig og la konfigurasjonen skje. Når det er fullført, vil du kunne spille!

Feilsøking

The Forest kjører ganske bra på Linux. Likevel, hvis du får problemer mens du spiller, bør du feilsøke. For å gjøre det, sjekk ut Forest ProtonDB-siden.