Hvordan spille The Talos Principle på Linux

The Talos Principle er et puslespill fra 2014 utviklet av Croteam og utgitt av Devolver Digital. Spillet sentrerer seg om en filosofisk historie, der spilleren fullfører oppgaver gitt til dem av en gudlignende figur. Slik spiller du The Talos Principle på Linux.

Få Talos-prinsippet til å fungere på Linux

Talos-prinsippet fungerer bra på Linux, siden det er et innfødt spill for plattformen. Når det er sagt, ble det aldri utgitt som et frittstående spill og er kun tilgjengelig på Steam. Så du må få Steam for Linux installert.

Installer Steam

For å installere Steam for Linux, må du åpne et terminalvindu på skrivebordet. Du kan åpne et terminalvindu på skrivebordet ved å trykke Ctrl + Alt + T på tastaturet. Alternativt kan du søke etter «Terminal» i appmenyen.

Når terminalvinduet er åpent, følg kommandolinjeinstallasjonsinstruksjonene nedenfor som samsvarer med Linux OS du bruker for øyeblikket.

  Slik sletter du filer sikkert på Linux

Ubuntu

På Ubuntu kan du installere den nyeste versjonen av Steam ved å bruke følgende apt install-kommando.

sudo apt install steam

Debian

For å få Steam til å jobbe på Debian, må du laste ned den nyeste Steam DEB-pakken til datamaskinen din. Du kan laste ned denne DEB-pakken raskt ved å skrive inn følgende wget-kommando nedenfor.

wget https://steamcdn-a.akamaihd.net/client/installer/steam.deb

Nå som pakken er ferdig nedlastet til datamaskinen din, må du installere den på systemet ditt. For å installere Steam DEB-pakken på datamaskinen din, bruk dpkg-kommandoen nedenfor.

sudo dpkg -i steam.deb

Når DEB-pakken er installert på systemet ditt, er Steam installert. Du må imidlertid også rette opp eventuelle avhengigheter som kanskje ikke har blitt løst under installasjonen.

sudo apt-get install -f

Arch Linux

Det er mulig å få Steam i gang på Arch Linux. Du må imidlertid først aktivere «multilib»-programvarelageret. For å gjøre det, åpne filen /etc/pacman.conf i din favoritt tekstredigerer (som root).

Når tekstfilen er åpen, finn «multilib»-delen og fjern #-symbolet foran den, samt linjene rett under den. Deretter lagrer du redigeringene og synkroniserer Arch Linux på nytt med de offisielle serverne.

sudo pacman -Syy

Til slutt, installer den nyeste versjonen av Steam på din Linux-datamaskin ved å bruke pacman-kommandoen nedenfor.

sudo pacman -S steam

Fedora/OpenSUSE

Både Fedora- og OpenSUSE-brukere kan sette opp Steam gjennom programvarelager inkludert i operativsystemet. Når det er sagt, fungerer Flatpak-utgivelsen av Steam mye bedre, og vi foreslår at du installerer det i stedet.

  Slik bruker du Shutter-skjermbildeappen på Linux

Flatpak

Deretter, når kjøretiden er oppe og går, vil du kunne få Steam-appen i gang ved å bruke de to kommandoene nedenfor.

flatpak remote-add --if-not-exists flathub https://flathub.org/repo/flathub.flatpakrepo
flatpak install flathub com.valvesoftware.Steam

Installer Talos-prinsippet på Linux

Med Steam installert på Linux-systemet ditt, åpne det på skrivebordet. Når den er åpen, følg de trinnvise instruksjonene nedenfor for å få The Talos-prinsippet i gang på datamaskinen din.

Trinn 1: Inne i Steam, finn «Store»-knappen og klikk på den med musen. Når du velger denne knappen, laster du opp Steam Storefront. Derfra finner du søkeboksen og klikker på den med musen.

Skriv inn «Talos-prinsippet» og trykk på Enter-tasten for å se søkeresultatene i søkeboksen. Deretter kan du se gjennom søkeresultatene for «The Talos Principle» og velge det med musen for å laste spillets Steam Storefront-side.

  Hvordan spille Little Nightmares på Linux

Trinn 2: På Talos Principle Steam Store-frontsiden, finn den grønne «Legg i handlekurv»-knappen og klikk på den med musen. Ved å velge denne knappen vil du legge spillet til din Steam-vogn.

Herfra finner du Steam-vognikonet i øverste høyre hjørne og velger det med musen. Gå deretter gjennom prosessen med å kjøpe The Talos Principle for Steam-kontoen din.

Trinn 3: Finn «Bibliotek»-knappen inne i Steam og klikk på den med musen for å få tilgang til Steam-spillbiblioteket ditt. Når du er inne i Steam-spillbiblioteket ditt, finner du søkeboksen.

Klikk på søkeboksen med musen. Skriv deretter inn «Talos-prinsippet.» Etter å ha skrevet inn «The Talos Principle», skal spillet vises i resultatene. Velg det med musen for å få tilgang til spillet i spillbiblioteket ditt.

Trinn 4: Finn den blå «INSTALL»-knappen og velg den med musen. Når du klikker på denne knappen, begynner Talos-prinsippet å laste ned til datamaskinen din. Når prosessen er fullført, vil den blå «INSTALL»-knappen bli en grønn «PLAY»-knapp.

Velg den grønne «PLAY»-knappen for å starte spillet. Nyt, og god spilling!