Android

Hvordan stille inn en alarm på Android-telefonen din

Det er ingen verre følelse enn å våkne sent til et viktig møte eller sove i altfor lenge. Heldigvis har klokkeappen som er forhåndsinstallert på enheten din, alle funksjonene for å sikre at du alltid er i tide.

La oss se på hvordan du kan forvandle Android-enheten din til en alt-i-ett vekkerklokke!

Bruk Googles Klokke-app for å stille inn en alarm

Den enkleste måten å stille inn en ny alarm på uten å laste ned en tredjepartsapp er å bruke klokkeappen som er forhåndsinstallert på enheten din. Googles Clock-app er vanligvis standardklokkeappen på de fleste Android-enheter. Hvis du ikke finner den på enheten din, kan du laste den ned fra Google Play Store.

Nedlasting: Klokke

Start Googles Klokke-app og følg trinnene nedenfor for å stille inn en alarm:

 • Du vil se en rekke faner i menyen nederst på skjermen. Velg Alarm og trykk på pluss-knappen (+) for å legge til en alarm.
 • Bruk skyveknappene for time og minutter for å stille inn en tid for den nye alarmen. Sørg for at du velger riktig AM- eller PM-alternativ.
 • Hvis du stiller inn nye alarmer ofte og bruker Android Clock-appen til å administrere den daglige rutinen, anbefaler vi å merke de nye alarmene dine med beskrivende navn, for eksempel «Morgentrening» eller «Møtepåminnelse». For å gjøre det, trykk på plassholderen for alarmnavn.
 • Som standard vil den nye alarmen være satt til å ringe bare neste dag. Hvis du vil opprette en alarm som ringer på bestemte dager i uken, trykker du på Egendefinert og velger dagene.
 • Den opprinnelige Android Clock-appen tilbyr en rekke lyder for alarmen din. For å endre alarmlyden, trykk på Ringetone.
 • Trykk på Hak-ikonet for å lagre den nye alarmen.
 •   Slik installerer du Android 13 Beta på telefonen

  Bruk Samsungs klokkeapp for å stille inn en alarm

  Hvis du har en Samsung Galaxy-enhet, kan du bruke Samsungs Klokke-app til å stille inn alarmer, redigere eksisterende og aktivere Bixby-briefing. Slik kan du stille inn en alarm på din Samsung:

 • Åpne Klokke-appen fra appskjermen.
 • Trykk på pluss-knappen (+) for å legge til en ny alarm.
 • Når du har angitt en tid for alarmen, tilpasser du alarminnstillingene i henhold til dine behov. Merk alarmen ved å trykke på plassholderen for alarmnavn.
 • Du kan også velge mellom en engangsalarm eller en gjentakende alarm. Bare trykk på dagene du vil at alarmen skal gjenta fra ukedagslinjen.
 • Hvis du stiller inn en alarm for en hendelse på forhånd, kan du planlegge at den skal ringe automatisk ved å trykke på kalenderikonet.
 • For å endre lyden som spilles av når alarmen ringer, trykk på Ringetone. Hvis du vil starte morgenen med å våkne til favorittsangene dine, kan du angi en Spotify-spilleliste som alarm på Android-enheten din.
 •   Del kontakter privat mellom Android- og iOS-enheter

  Still inn en alarm med Bixby eller Google Assistant

  Hvis du noen gang har det travelt, er den enkleste måten å stille inn en ny alarm på ved å spørre Bixby eller Google Assistant.

  For Samsung-enheter kan du aktivere Bixby ved å trykke lenge på enhetens sideknapp eller ved å si «Hei Bixby». Bare be Bixby om å stille inn en ny alarm ved å si kommandoer som «Still inn en alarm til 07.00 i morgen» eller «Vekk meg om 30 minutter».

  Hvis du har kommet for sent på jobb hver dag, kan du også be Bixby om å stille inn gjentatte alarmer. Alt du trenger å gjøre er å si noe sånt som «Vek meg klokken 07.00 hver ukedag».

    Fix Kan ikke montere Storage TWRP på Android

  I tillegg til å opprette og slå av alarmer, kan Bixby Briefing også fortelle deg gjeldende tid, nyheter og værmelding mens alarmen ringer. For å aktivere denne funksjonen, trykk på Bixby Alarm når du velger alarmens ringetone.

  For å stille inn en alarm med Google Assistant, vekk den ved å trykke lenge på enhetens hjemknapp eller si «Hey Google» eller «OK Google». La Google Assistant få vite klokkeslettet for alarmen din ved å si noe sånt som «Still inn en alarm til klokken 5 i morgen». På samme måte kan du opprette en tilbakevendende alarm ved å si «Still inn en alarm til 07.00 hver fredag».

  Dagene med å løpe sent er for lengst forbi

  Hvis du er lei av å starte dagen i et travelt og gå glipp av viktige tidsfrister, er det en god idé å bruke Klokke-appen for å holde deg på sporet. Androids Clock-apper kan gjøre mye mer enn å bare vekke deg. Android-enhetens klokkeapp har en innebygd stoppeklokke, en tidtaker og en verdensklokke som lar deg se tiden hvor som helst på jorden.

  x