Hvordan skjule kommentarer på Instagram for å unngå uønsket skravling

Instagram er et livlig sted å dele bilder/videoer og koble til venner eller følgere. Men ofte inviterer tilfeldig kommentering av innlegg til unødvendige diskusjoner og argumenter.

Med mer enn to milliarder aktive brukere per måned når Instagram vidt og bredt, spesielt blant ungdom. Det er den nest mest interaktive sosiale medieplattformen etter Facebook og er sterkt foretrukket blant influencere for sine introspektive funksjoner.

Sosiale medier er en all-time kraftig modus for å publisere personlige tanker, bilder eller videoer for den globale offentligheten. På samme måte kan hvem som helst sette kommentarer som kommentarer💬 på slike innlegg til støtte for eller mot dem. Her gir den ideelle modellen verdensomspennende rekkevidde til et individ for en sunn diskusjon.

Men noen ganger går folk ut av deres måte å kommentere i dårlig smak👎, noe som forårsaker uønsket skravling og meninger. Vel, Instagram har en funksjon som lar deg skjule kommentaralternativet på innleggene dine, og dermed kan du unngå kontroverser. La oss grave dypt inn i saken.

Instagram som en plattform for å koble til

Blant mange nettverkssider er Instagram gradvis på vei til å bli foretrukket som det best egnede stedet for sosiale kampanjer og kreative annonser. Fleksibilitet med innovasjon i funksjoner💫 er en av hovedårsakene til at det blir snakk om byen.

Skaperne av denne sosiale medieappen har unikt konsentrert seg om å popularisere den som en foto📸- og videodelingsplattform i det offentlige domene. Appen er hånd-i-hånd globalt ettersom folk synes det er interessant å ta et blunk og umiddelbart laste den opp til innlegget med en stedskode.

Det som skiller det fra andre plattformer er de spennende filtrene som er aktivert med mobilkameraet📱. Så, uten behov for et bilderedigeringsverktøy, kan du ta bildene/videoene direkte fra Insta-påloggingen og laste dem opp til feeden din.

I tillegg til å tilby en bilderedigeringsfunksjon, får du valget mellom å dele bildet eller videoene i foretrukne deler av innlegg, ruller, historier eller live-innhold. Historier varer i 24 timer🕛, mens andre blir værende så lenge du sletter dem.

Instagram har også lansert Vanish Mode på profiler, som lar deg sende meldinger og dele bilder, videoer osv. med andre. Men når samtalen avsluttes, blir hele chatten, inkludert filene, slettet.

Disse enkle, men likevel spennende funksjonene, det feilfrie grensesnittet og den enkle tilgjengeligheten gjør det til førstevalget for unge voksne å engasjere seg med jevnaldrende. De kan følge hverandre eller danne forbindelser og kommunisere via personlige tekster eller kommentere innlegg også.

Giftighet og uønskede meninger

Vi liker å engasjere folk på våre sosiale medier-innlegg når de villig setter pris på innsatsen vår og gir meningsfulle anmeldelser. Når du først blir med på Instagram, får det raskt oppmerksomhet når du begynner å se👨‍💻 ruller og historier fra kjente og ukjente.

Det er et perfekt medium for å finne dine for lengst tapte venner eller slektninger og danne mange flere nye forbindelser og følgere. Dere blir kjent med hverandre ved å legge ut og gjennomgå bilder eller korte videoer og uttrykke følelser eller meninger ved å svare med hjerter eller kommentarer og lage Instagram-historier.

Noen mennesker foretrekker å vise frem en munter natur og unngå å være negativ ved enten å ignorere det de misliker eller svare privat. Men mange Insta-brukere er for sløve med ordene sine og nøler ikke med å skrive frekke og sarkastiske tekster. Dette kan bli både ubehagelig og uønsket.

Det er derfor folk, mens de deler livene sine på sosiale medier, også ønsker å introdusere litt personvern på nettet. Du kan også velge å skjule Instagram-følgerne dine og ikke la noen se listen. Denne funksjonen har til hensikt å beskytte personvernet ditt ved å ikke la andre skape oppfatninger om hva du liker eller ikke liker.

  Slik skjuler du likerklikk på Instagram

Tilfeldige interaksjoner med mennesker skaper ofte friksjon på grunn av variasjoner i tankeprosessen til hvert individ. Dette er en av de negative sidene ved Instagram. Det provoserer brukerne til å lage interessante ruller og historier, samtidig som det gjør hån🃏 eller ubetydelige heftige argumenter på andres innlegg.

Interessant nok har folk en tendens til å kritisere mer enn å omfavne andre, noen ganger i en komisk gest, mens andre ganger i misunnelse.

Nå, hvis disse synspunktene sendes som en personlig melding, kan man svare eller ignorere dem. Men enhver kommentar lagt til et innlegg er synlig i offentlig diskurs. Et ord i god tro er alltid velkommen, mens upassende utsagn forårsaker depresjon og misnøye.

Du kan avgjøre kommentarene fra nære venner. Imidlertid er det ikke sikkert at enhver forbindelse er en kjent person, og fremmede kan også komme med kommentarer. Mens noen brukere ignorerer trollerne på innleggene deres, er det noen få sensitive andre som blir fornærmet av slike uønskede samtaler og føler seg bekymret.

Det er noen mennesker som bevisst bruker plattformen til å komme med støtende kommentarer på andres innlegg og gjøre dem flaue. Dette får skaperne til å avstå fullstendig fra slike interaksjoner.

Det er åpenbart at du ikke kan instruere hver enkelt🧑‍🏫 til å reagere på en bestemt måte på siden din. På den annen side, for å holde deg relevant med merkevaren din eller bare for å oppmuntre humøret ditt, kan du ikke dele Instagram-innlegg.

En travel timeplan er en annen faktor som ber brukere om å deaktivere kommentarer på innlegg. Det er når de ikke kan investere nok tid i samtalesvar på disse kommentarene💬, uavhengig av om utsagnene roser eller kritiserer dem.

De føler at det å ikke svare på en kommentar kan bli oppfattet som uvitenhet av følgere. Det kan til slutt svekke merkevaren deres og føre til tap av virksomheten.

En av måtene å bli kvitt slike kommentarer på er å deaktivere dem helt. Vi vil utforske mer om prosedyren for å skjule eller deaktivere kommentarfunksjonen på Instagram-innlegg. Men la oss først finne ut hvilke andre alternativer plattformen tilbyr brukerne.

Ja. Nå kan du slippe det lettelsens sukk og fortsette å lese i fred!

Det generelle formålet med Instagram eller andre sosiale medier er å spre innholdet blant likesinnede. Algoritmen fungerer på en måte for å promotere innholdet i henhold til en persons preferanser.

Selv om det er flere statistikker📈 som fungerer i backend for å hente kategoriske innlegg til feeden din. På samme måte får innleggene dine også visninger fra flere sider, og folk kan dele, like og kommentere dem.

For det meste blir folk ukomfortable med uønskede kommentarer på innleggene deres fra tilfeldige profiler. Mange Instagram-brukere klager ofte over at dette er spamprofiler som uvanlig vanære andre brukeres innlegg for å skape kontroverser.

Her har Instagram en personvern🔏-kontrollinnstilling som du kan kontrollere hvem som kan kommentere innlegget ditt. Ved å velge det riktige alternativet i profilinnstillingene dine kan du la følgerne dine, hvem du følger eller begge deler kommentere innlegget ditt.

Som standard lar plattformen alle kommentere innlegget ditt, som du kan endre når som helst. Hvis du er klar over en eller noen få skyldige som lett prøver å forstyrre innleggene dine, kan du alternativt velge å blokkere de spesifikke brukerne fra å kommentere.

Følg disse trinnene for å blokkere enkeltpersoner fra å gi offentlig synlige kommentarer. Du kan også velge mellom dine følgere, følgere, eller begge kan kommentere innlegget.

  Kan du skjule hvem du følger på Instagram?

Trinn 1. Åpne Instagram-mobilappen din, og klikk på profilikonet som vises nederst til høyre på skjermen.

Trinn 2. Trykk på knappen med tre stablede linjer ved siden av opprette-knappen øverst til høyre for å øke menyalternativene.

Trinn 3.Velg alternativet «Innstillinger og personvern» for å åpne listen over innstillinger.

Trinn 4. Rull ned🔽 noen linjer og trykk på «Kommentarer»-alternativet i «Hvordan andre kan samhandle med deg»-delen.

Trinn 5. Her kan du trykke på «Blokker kommentarer fra» for å blokkere spesifikke profiler. Skriv inn initialene i søkefeltet for å få personens profil i listen, og trykk på «Blokker»-knappen ved siden av den. Du kan fortsette å legge til navn på denne listen for å blokkere disse personene fra å kommentere innlegget ditt.

Trinn 6. Gå tilbake til forrige kommentarkontrollseksjon, og skriv inn alternativet «Tillat kommentarer fra». Her kan du velge hvilken som helst mellom «Alle», «Folk du følger», «Dine følgere» og «Folk du følger og dine følgere».

Trinn 7. Gå tilbake til forrige seksjon og slå knappen på/av foran «Tillat GIF-kommentarer» for å tillate eller slå av kommentarer på GIF-ene dine i innlegg og ruller.

Gå tilbake til feedene dine og begynn å legge ut. Alle du har blokkert fra å kommentere vil ikke få vite om endringene, siden kommentarene deres bare vil være synlige for dem.

Trinn for å begrense en person på Instagram

Dette er en alternativ metode for å blokkere🔐 eller rettere sagt begrense en person til å reagere på innleggene dine. Den kontrollerer personen nøyaktig ved å begrense vedkommende fra å kommentere innleggene dine, noe som vil være synlig for deg og personen.

Så den største forskjellen mellom begrensningen og blokkeringskommentarfunksjonen er at skaperen av innlegget kan se kommentaren lagt ut av en begrenset person👮. Derimot vil kommentaren som er lagt ut av en blokkert person være synlig for vedkommende, men ikke for skaperen av innlegget.

Likheten mellom de to funksjonene er at både en blokkert eller begrenset person ikke vil få vite om kommentarene deres blir kontrollert av innleggsskaperen.

Trinn 1. Åpne Instagram-kontoen din på smarttelefonen din, og søk etter personens profil fra søkeikonet som vises nederst.

Trinn 2. Åpne personens profil, og klikk på de tre prikkene øverst til høyre.

Trinn 3. Klikk på «Begrens»-alternativet fra menyelementene som vises, og avslutt profilen.

Nå kan du legge ut innlegg uten å bli plaget av uønsket skravling.

Utviklerne hos Meta har tilbudt betydelige måter for Insta-brukere å håndtere kommentarer på innlegg i personverninnstillingene. Så hvis bråkskaperne er få kjente profiler👤, kan du enkelt blokkere dem. Du kan også begrense innleggskommentarene dine til bare følgerne dine eller hvem du følger ved å velge et passende alternativ i innstillingene for kommentarkontroll.

Men noen ganger sparer heller ikke våre nærmeste oss fra å trolle på pallen. De bryr seg ikke om hva de sier og om den andre liker det. I slike tilfeller er deaktivering av kommentarene mye mer passende enn å tillate noen.

Det kan imidlertid være mange positive sider ved å tillate enhver mening på siden din📟 når ​​du blir kjent med den andre siden av saken. Men noen ganger er det mer egnet å slå av andres forstyrrelser mens du lager hjulene og historiene dine.

Det er forskjellige måter du kan bruke på Insta-mobilappen din for å deaktivere kommentarene. Den inkluderer spesifikke trinn for å deaktivere kommentarer på live🎥-innhold, historier eller hjul, så vel som før eller etter innlegg på plattformen.

Så du har lagt ut noe på Instagram-siden din, og det tiltrekker seg mange trollere og spammere. Så, i stedet for å fjerne innlegget, kan du velge å deaktivere kommentarfunksjonen for det aktuelle innlegget.

  Hvordan lage avstemninger på Instagram

Trinn 1. Trykk på Instagram-ikonet på mobilen for å åpne det, og klikk på profilbildeikonet👤 nederst til venstre.

Trinn 2. Bla til innlegget, som får uønskede kommentarer.

Trinn 3. Klikk på innlegget for å åpne det, og trykk på de tre prikkene på høyre side av det.

Trinn 4. Klikk på alternativet «Slå av kommentering» fra funksjonene som vises.

Du kan sjekke at «Kommentarer er av» blir uthevet under innlegget. Alle tidligere kommentarer vil også bli fjernet. God riddance!

Hvis du ikke ønsker å møte noen kommentarer på ditt neste innlegg, foretrekker du å deaktivere funksjonen i god tid før du publiserer den til offentligheten.

Trinn 1. Åpne applikasjonen og trykk på «+»-ikonet nederst i midten for å opprette et nytt innlegg.

Trinn 2. Velg et bilde/video eller hva du ønsker å legge ut, og klikk på «Neste»-knappen øverst til høyre.

Trinn 3. Rediger innlegget og bruk filtre om nødvendig, etterfulgt av å klikke på «Neste»-knappen igjen.

Trinn 4. Klikk på «Avanserte innstillinger» ⚙️-alternativet, og slå på «Slå av kommentering»-funksjonen på neste side.

Trinn 5. Gå tilbake og trykk på «Del»-knappen øverst for å legge ut innholdet.

Det nye innlegget ditt vil ikke ha en kommentarseksjon, og du kan se det med bildeteksten «Kommentarer er av» under innlegget.

Instagram tilbyr et spesialisert system for å kontrollere🕹️ hva som kan vises ved siden av innlegget ditt. Det er kanskje ikke mulig for deg å deaktivere kommentaralternativet på innlegget ditt fullstendig. Sannsynligvis ønsker du å kommunisere med folk om innlegget ditt, men samtidig føler du deg nølende til uønskede argumenter med negative tilnærminger.

Disse trinnene vil veilede deg til å skjule kommentarer på Instagram som inneholder spesifikke ord eller setninger valgt av deg.

Trinn 1. Logg på Instagram-applikasjonen din og åpne profildelen nederst til venstre.

Trinn 2. Trykk på de tre stablede linjene øverst til høyre.

Trinn 3. Velg menyelementet «Innstillinger og personvern», og bla ned for å klikke på alternativet «Skjulte ord». Som standard er alternativet «Skjul kommentarer» slått på for å filtrere ut skadelige og støtende kommentarer.

Trinn 4. Slå på alternativet «Avansert kommentarfiltrering» også.

Trinn 5. Slå på «Skjul kommentarer»-alternativene🥷 under overskriften «Egendefinerte ord for meldinger og kommentarer.

Trinn 6. Klikk nå på alternativet «Administrer egendefinerte ord og fraser».

Trinn 7. Skriv inn ett eller flere ord eller uttrykk atskilt med komma i feltet på neste side.

Trinn 8. Klikk på «Legg til»-knappen for å legge til ordene i filteret.

Gå tilbake til startskjermen, og nå vil innleggene dine bare vise filtrerte kommentarer.

Instagram er et stort akseptert medium for sitt svært interaktive grensesnitt og enkle å lage innlegg, historier eller ruller. Den har funksjoner som lar deg kontrollere hvordan merkevaren din blir publisert.

Innleggene som involverer folk i samtale får flere visninger og følgere. Derfor er det ikke alltid tilrådelig å slå av kommentarer på Insta-innlegg helt og unngå interaksjoner siden du kan tape mot konkurrenter og redusere engasjementet. Alternativt kan du ignorere trollerne eller svare🗨️ til dem med noen få ord, noe som får dem til å føle seg hørt.

Noen mennesker kommer imidlertid med vilje nedsettende kommentarer på innlegg for å starte argumenter🙅‍♂️. Det kan påvirke seerne og følgerne negativt. I slike tilfeller er det mest egnet å blokkere kommentarer fra slike personer.

Tvert imot, hvis innlegget ditt inneholder noe sensitivt som du mener bør deles med andre, kan du begrense🛂 kommentarene til dine følgere eller følgere. De betrodde personene kan forstå deg godt og gi realistiske meninger i kommentarene.

Les også om hvordan du kan skjule dine Instagram-følgere og beholde personvernet.

Lær alt om Vanish Mode på Instagram for sikker og midlertidig samtale.