Hvordan ta opp teammøter for fremtidig referanse [+6 Tools]

Verktøy for opptak 🎥 Microsoft Teams-møter gratis.

«De fleste møter er totalt bortkastet tid og produktivitet. » Dette er en felles følelse som deles av både de fleste ansatte og ledere.

Likevel overlever ekstern/hybrid ordkultur basert på hvor godt vi samarbeider gjennom dataskjermer, med møter som et uunngåelig element.

Mens vi alle e-møtes mange ganger i løpet av en typisk arbeidsuke, er resultatene ofte anstrengte øyne og noen samtaler vi ikke husker tydelig. Faktisk er i gjennomsnitt 37 milliarder dollar bortkastet per år på grunn av uproduktive møter.

Så, med mindre du har skrevet ned alt, er nettmøter bedriftens underholdning i forkledning.

For å stoppe det kan du ta opp 📹 de viktigste i det minste.

Opptak av Microsoft Teams-møter

Opptak er en premium-funksjon integrert med Teams-bedriftsabonnementer, som for tiden starter på $4,00 per bruker per måned.

Denne startnivåplanen tilbyr å legge til opptil 300 deltakere, ubegrensede gruppemøter, 10 GB skylagring, live-teksting, møteopptak med transkripsjoner, etc.

Kilde: Microsoft.com

Selv om funksjonslisten er flott👌 å se på, kan den være noe du ikke nødvendigvis vil bruke som nyfødt oppstart med et lite team. I et slikt tilfelle trenger du bare et verktøy for å ta opp de sporadiske møtene for å reflektere over senere.

Jeg kan foreslå noen verktøy for å tjene akkurat denne brukssaken. La oss begynne.

Produktbemerkelsesverdige funksjonerClipchampEnkel å bruke videoredigerer med skjermopptak.Xbox Game BarIntegrert skjermopptaker for Windows-PCer.OBS StudioGratis åpen kildekode-programvare for videostreaming/opptak.ScreenAppFreemium-verktøy for skjerm- og webkameraopptak.OtterAI-møteassistent med sanntidstranskripsjon og AI-møtenotater.IldfluerAI-verktøy med møteopptak, transkripsjon og analyse.

  10 beste dra-og-slipp-reager-biblioteker for uanstrengt UI-interaksjoner

Clipchamp

I sin kjerne, Clipchamp er en brukervennlig videoredigerer. Du kan imidlertid også bruke den til å ta opp skjermer og webkamera i opptil 1080p-oppløsning uten noen begrensninger på antall eller lengde på opptak.

Opptaksfunksjonen ligner på hvilken som helst skjermopptaker. Velg Ta opp og opprett fra venstre rute, klikk på Skjerm og velg nettleserfanen som er vert for Microsoft Teams-møtet.

Til slutt lar alternativet Eksporter øverst til høyre deg velge utgangsoppløsning før du laster ned.

Den eneste ulempen er ingen integrert skylagring i gratisplanen. Likevel kan du lagre videoen i Google Drive, OneDrive, Dropbox, etc.

Og selv om grensesnittet kan virke litt komplisert for opptak, blir det enkelt med selve det første opptaket.

Prøv Clipchamp

Xbox Game Bar

En skjermopptaker som er integrert i alle Windows-PCer er dens Xbox Game Bar. Du kan starte dette ved å trykke Windows-tasten + G.

Dette er en av de enkleste måtene å registrere Microsoft Teams på. Alt skjer på enheten din, og filene lagres lokalt, som du sjekker ved å klikke 👆 Se opptakene mine.

Videre, mens Xbox Game Bar opprinnelig var ment å spille inn spill, fungerer den overalt bortsett fra Windows Desktop og filutforsker.

Prøv Xbox Game Bar

OBS Studio

Hvis det bare handler om opptak, OBS Studio er alt du trenger. Dette er en helt gratis og åpen kildekode-programvare som brukes til videostreaming og opptak.

  8 artikkelsammendrag for å kutte ned på lesetiden

Dette verktøyet har et levende fellesskap med et stadig voksende bibliotek med YouTube-opplæringer som viser seg nyttig for nybegynnere siden grensesnittet kan føles komplisert til å begynne med.

Men det fungerer feilfritt når du kommer forbi den første barrieren.

Etter installasjonen må man legge til kilder (merket som 1), velge det aktive vinduet (merket som 2), og klikke Start opptak (merket som 3).

Til slutt blir opptak lagret i videokatalogen med mindre du endrer standardplasseringen.

Dette verktøyet er tilgjengelig for Windows, Mac og Linux.

Prøv OBS Studio

ScreenApp

ScreenApp er et freemium-verktøy som er perfekt for skjerm- og webkameraopptak. Du kan starte med å registrere deg, noe som åpner dette enkle grensesnittet.

Øverste høyre hjørne er vert for Ny opptak-knappen, når den klikkes, ber den om å ta opp skjermen, webkameraet eller begge deler. Deretter kan vi velge nettleserfanen eller applikasjonen som er vert for møtet, og det er det.

Gratisplanen begrenser møtene til 60 minutter per post, tillater ikke nedlastinger og lagrer bare 10 videoer i skybiblioteket om gangen. Blant de gode tingene kan du invitere fem teammedlemmer, få delbare lenker og ha fem fulle møtetranskripsjoner.

Prøv ScreenApp

Her er noen andre verktøy du kan bruke til å ta opp Teams-møter med en ekstra fordel.

Otter

Otter AI er en møteassistent for å ta opp, transkribere (i sanntid), oppsummere og skrive møtenotater. I tillegg kan man fremheve viktige ting i Otter-appen sin under et møte og tildele oppgaver til deltakerne.

Otter-roboter 🤖 blir med automatisk uten installasjon og kan kobles sammen med Microsoft Teams, Google Meets og Zoom. Denne boten fungerer normalt ved å ta opp og ta notater selv i fravær av verten.

  Dr.Fones verktøysett for overføring, reparasjon, sikkerhetskopiering, gjenoppretting og mer!

Otter har en utmerket evig-fri plan som gjør det mulig å ta lysbilder, et ubegrenset antall opptak, automatiserte sammendrag, offentlig og privat deling og en begrenset mengde transkripsjon.

Og de betalte planene utvider samtale- og transkripsjonsgrensen, tilbyr bruksanalyse og ubegrenset samtalehistorikk, tillater samarbeid osv.

Prøv Otter

Vil du lære mer om Otter🦦? Her er hvordan du kan drive onlinemøtene dine bedre med Otter.

Ildfluer

Ildfluer er et annet AI-støttet verktøy som tilbyr møteopptak, transkripsjon, sammendrag og analyse. Det fungerer med alle store konferanseverktøy, inkludert Microsoft Teams, Google Meet, Zoom, etc.

FIreflies har en sjenerøs gratis tier som tilbyr møteopptak opptil 800 minutter med skylagring. Denne introduksjonspakken inkluderer også automatiserte sammendrag, avspilling med ulik hastighet, kommentarer og reaksjoner, klipping og deling, globalt transkripsjonssøk, opplastinger, etc.

Betalte tilbud legger til nedlastingsmuligheter, søkefiltre, sporing av søkeord, sporing av taletid, overvåking av deltakeres ytelse, tredjepartsintegrasjoner, API-tilgang, sentimentanalyse, oppgavedeteksjon og mer.

I tillegg til boten har Fireflies en Google Chrome-utvidelse du kan bruke til å ta opp og analysere møter.

Prøv Fireflies

Ta opp 🎥 lagene!

Så dette var noen få verktøy for å registrere Microsoft Teams. Mine favoritter er OBS Studio, Climpchamp og Xbox Game Bar. Mens for avanserte funksjoner har Otter og Fireflies begge flotte gratisversjoner for å teste ting ut.

Uansett håper jeg inderlig du fikk det du var ute etter.

Godt møte og opptak 📹, folkens!

PS: Hva med å ta en titt på verktøy for å ta opp Google Meet også?