Kampen om den beste kundeserviceprogramvaren [2023]

Velkommen til vår sammenligningsartikkel om den beste kundeserviceprogramvaren: Freshdesk vs. Zendesk.

Bedrifter overser ofte det avgjørende aspektet ved kundetilfredshet, og oppfatter det feilaktig som bare sekundært til deres generelle suksess. I det konkurranseutsatte forretningslandskapet bør imidlertid kundeopplevelsen tjene som en uunnværlig katalysator gjennom hele salgssyklusen.

Se for deg dette scenariet: Du investerer din hardt opptjente kapital i en ny bil, et viktig oppkjøp for din bedrift/husholdning. Mens du stolt kjører bilen 🚗 ut av utstillingsrommet, fyller en følelse av prestasjon og forventning luften.

Du navigerer i utstillingsgulvene, og setter pris på øyeblikket; Det du imidlertid kanskje ikke er klar over er at verdien av kjøpet ditt begynte å falle i det øyeblikket du forlot stedet. Det er et velkjent ordtak at avskrivningen av en bil starter i det øyeblikket den forlater utstillingslokalet☹️.

Deretter utfolder livet seg, og uforutsette omstendigheter kan få deg til å søke hjelp fra kundeserviceavdelingen når ditt elskede kjøretøy støter på problemer. Det er i disse øyeblikkene den sterke virkeligheten setter inn.

Fra forsinkede eller ubesvarte kundeserviceanrop til utilstrekkelige løsninger på spørsmålene dine og uventede utgifter som ikke dekkes av servicegarantien, danner disse faktorene en fordømmende dom: «dårlig kundeservice.» 🥹Ja, vi har alle vært der.

Customer Care nettside grensesnitt ord

I det hardt konkurranseutsatte forretningsmiljøet kan denne siste fasen enten skape eller ødelegge en virksomhet, bestemme dens langsiktige utsikter og dens evne til å fange ethvert målmarkedssegment.

Hvorfor prioritere kundetilfredshet?

Ettersom virksomheter streber etter å møte kundenes forventninger, tilbyr både Freshdesk og Zendesk et bredt spekter av funksjoner for å effektivisere og forbedre kundestøtteprosesser. Å velge riktig kundeserviceprogramvare kan ha stor innvirkning på din evne til å yte effektiv og tilfredsstillende service.

Gjennom denne omfattende veiledningen vil vi utforske rollene til Freshdesk og Zendesk som kundeserviceprogramvareplattformer, fordype oss i funksjonene deres og gi praktiske brukstilfeller for å illustrere deres praktiske applikasjoner.

Videre vil vi fremheve fordelene med hvert verktøy, slik at du kan få et jevnt fotfeste på begge, som vil hjelpe deg med å bestemme hvilken løsning som vil være best egnet for å heve kundestøtteoperasjonene dine.

Vi introduserer Freshdesk og Zendesk

Freshdesk

Forbli tro mot målet om å «gjøre det enkelt for merkevarer å snakke med kundene sine og gjøre det enkelt for brukere å komme i kontakt med bedrifter»; Freshdesk er en skybasert kundestøtteprogramvare som har fått gjennomslag blant bedrifter.

  12 Online Pentest-verktøy for rekognosering og utnyttelsessøk

I sin egen markedsføringskampanje har den høyt hevdet å være en direkte konkurrent til Zendesk med sin vekt på enkelhet, intuitivitet og brukervennlighet👍 .

Freshdesk har en rekke smarte automatiseringssuiter og intuitive funksjoner som gir bedrifter mulighet til å strømlinjeforme sin helpdesk-støtte ved å levere raskere og mer effektive rettsbehandlinger.

Omnikanal-funksjonen styrker bedrifter til å samhandle med kunder på tvers av flere kommunikasjonskanaler, og de nyeste AI-drevne chatbot-funksjonene og teamsamarbeidsverktøyene forbedrer produktiviteten og fremmer teamarbeid.

Vil du vite mer om Freshdesk? Sjekk dette for å finne ut om Freshdesk er svaret på dine kundeserviceproblemer.

Zendesk

Zendesk, på den annen side, er utpekt som en segmentleder innen skybaserte helpdesk-administrasjonsløsninger. Zendesk tilbyr en rekke applikasjonsverktøy skreddersydd for å møte behovene til ulike bransjer, inkludert teknologi, myndigheter, media og detaljhandel.

Plattformen har en tilpassbar front-end-portal, sømløs integrasjon til populære applikasjoner som Salesforce og Google Analytics, og live chat-funksjoner.

En av de fremtredende funksjonene til Zendesk er å gjøre det mulig for bedrifter å etablere en kunnskapsbase for å adressere vanlige spørsmål som fremmer kundeengasjement gjennom nettsamfunnsfora.

Zendesk Suite omfatter en rekke produkter; inkludert Zendesk Talk, Zendesk Explore og Zendesk Sunshine Conversations, hver utformet for å forbedre kundestøtte og engasjement.

Freshdesk vs. Zendesk – Rask sammenligning

FeatureSammenligningFreshdeskZendeskStreamline Communication✔️❌Innebygd billettsystem✔️❌Konsolider spørringer✔️❌Spor sosiale omtaler✔️❌Prioriter og kategoriser✔️❌Slå sammen relaterte billetter✔️❌Selv relaterte billetter✔️❌Tjenestepromotering✔️❌Service ️Eksepsjonell selvbetjening✔️✔️Reduser støttearbeidsmengden✔️✔️Bygg kundefellesskap✔️✔️

Å oppsummere:

Freshdesk: Freshdesk er en robust programvareplattform for kundeservice som tilbyr en rekke funksjoner og funksjoner designet for å strømlinjeforme kommunikasjon, automatisere rutineoppgaver, overvåke ytelsesmålinger, gi selvbetjeningsalternativer til kunder, svare på forespørsler på tvers av flere kanaler og levere sanntidsassistanse.

For å strømlinjeforme kommunikasjonen gir Freshdesks gratisplan 🥳 et innebygd billettsystem som konsoliderer forespørsler fra ulike kanaler, inkludert e-post og sosiale medier, til et enkelt enhetlig dashbord.

Agenter kan motta umiddelbare varsler, spore sosiale omtaler, prioritere og kategorisere billetter og slå sammen relaterte billetter for å sikre effektiv problemløsning med Freshdesk.

Zendesk: Zendesk, som en kraftig programvareplattform for kundeservice, tilbyr funksjoner og funksjoner designet for å fremme selvbetjeningsevner, og fremmer dermed kundeengasjement ved å bruke portalen.

Med disse omfattende funksjonene og formålsdrevne funksjonene kan bedrifter levere eksepsjonelle selvbetjeningsopplevelser, redusere støttearbeidsmengden og bygge et blomstrende kundefellesskap ved å bruke Zendesk.

  Komplett guide for å identifisere falske anmeldelser på Amazon

Freshdesk vs. Zendesk – Detaljert sammenligning

Mens Zendesk lenge har blitt hyllet som selve symbolet på kundeservicetilbud, dukket Freshdesk opp som en sterk konkurrent i 2010, og vant raskt terreng med sin ferske tilnærming og banebrytende funksjoner.

Akkurat som Carlos Alcarazs oppgang til toppen av tennisverdenen forstyrret dominansen til The Big Three – Djokovic, Nadal og Federer – før han tok det prestisjetunge Wimbledon Championship i 2023, har Freshdesk omfavnet transformasjon og utfordrer Zendesks regjeringstid med sine fornyede tilbud.

Uansett, det er visse områder der begge kundeserviceplattformene konvergerer og har noen få fellestrekk.

Både Zendesk og Freshdesk tilbyr tilpassbare kunnskapsbaser, og gir rask tilgang til viktig informasjon. I tillegg tilbyr begge disse plattformene et stort utvalg av appintegrasjoner. Når du velger ditt, bør du vurdere disse delte styrkene sammen med de unike funksjonene for å finne den perfekte passformen for dine kundestøttebehov.

I denne delen tar vi en side-ved-side-sammenligning av Freshdesk og Zendesk, og belyser hvilken plattform som best passer dine kundeservicebehov.

Funksjoner Freshdesk ZendeskTicket Management👉3 dedikert automatisering (Dispatch’r, Supervisor, Observer) for effektiv billetthåndtering.
👉Fleksibel oppdrag basert på agentarbeidsmengde og ferdigheter. 👉Bare én funksjon (makroer) for billettorganisering.
👉Begrenset konfigurerbarhet og tilpasningsevne.Ticket Assignment👉3 unike Ticket Assignment-systemer med automatisering for jevn billettdistribusjon.
👉 Tildel billetter basert på ferdigheter og tilgjengelighet, noe som reduserer agentbyrden.👉Begrensede billetttildelingsmuligheter kan føre til ujevne billetter. distribusjon og agentoverbelastning.
👉Å tilordne billetter på nytt kan være utfordrende. Støtte👉Enklere oppsett og intuitivt design for enkel bruk.
👉Ingen spesiell sertifisering er nødvendig; agenter kan begynne å svare på billetter med en gang.
👉 Muliggjør teamsamarbeid for å løse supportproblemer.
👉 Videresend billetter til forretningspartnere for direkte bidrag.
👉Forbedret kundeopplevelse gjennom samarbeid med tjenesteleverandørpartnere.👉Det kan kreve mer oppsett og opplæring.
👉Ingen omtale av intuitiv design.
👉Samarbeidsfunksjoner er ikke eksplisitt uthevet.
👉Ingen omtale av videresending av billetter til forretningspartnere.Tilpasning👉Tilpass Freshdesk enkelt for å tilpasse seg bedriftens behov.
👉Tilpass billettstatuser for klarhet og innsikt.
👉 Automatisering støtter intelligent tilpassede statuser.👉Kan mangle fleksibilitet i tilpasning til spesifikke arbeidsflyter.
👉Begrensede billettstatusalternativer kan føre til forvirring.
👉Automasjon støtter kanskje ikke tilpassede statuser fullt ut.Samarbeid👉Sporer enkelt relaterte kundeproblemer ved å koble sammen flere billetter.
👉Strømlinjeformer svar fra et sentralisert sted.👉Funksjon som ikke er naturlig tilgjengelig i Zendesk, men tilbys umiddelbart i Freshdesk. Sammenligning av funksjoner – Freshdesk vs Zendesk

Fra tabellillustrasjonen ovenfor ser vi hvordan Freshdesk og Zendesk tilbyr varierte, men likevel nyttige kundeserviceløsninger som passer de ulike behovene og kravene til virksomheter. For en mer detaljert studie kan du klikke på denne link og få en klarere forståelse.

  Hvordan installere Autotune VST Plugin i Audacity

Ved å analysere nøye, kan vi også se hvordan Freshdesk har en fordel for å være den enkleste av de to å sette opp, intuitiv i bruk, og den som tilbyr flere funksjoner selv under gratisversjonen.

Gjennomgå Evaluering Tilfredshet Kundeservice Tilbakemeldingssymbol

Fordeler med programvare for kundestøtte

Eksepsjonell kundeservice er avgjørende for å oppnå kundetilfredshet og fremme langsiktig lojalitet. Freshdesk og Zendesk, to ledende programvareløsninger for kundeservice, skinner igjennom og gir overbevisende grunner til det.

Kunder forventer raske, men nøyaktige svar på forespørslene deres, mens supportteamet ditt trenger verktøy som effektivt kan håndtere så store mengder kundeforespørsler i rask rekkefølge.

Ved å investere i kundeserviceprogramvare som Freshdesk eller Zendesk, får bedrifter et konkurransefortrinn i forhold til sine rivaler. Disse plattformene fungerer som en andre hjerne for kundestøtteteamet ditt, og lar dem håndtere innkommende forespørsler sømløst, tildele oppgaver effektivt og overvåke ytelsen effektivt.

Kundeservice Helpdesk-informasjon Discover Concept

Å utnytte fordelene med Freshdesk og Zendesk er en sikker måte å forbedre kundestøttefunksjonene og bygge merkelojalitet. Her viser vi noen av fordelene slikt programvareverktøy har:

#1. Strømlinjeformet kommunikasjon: Kundeserviceprogramvare effektiviserer kommunikasjonen ved hjelp av automatiserte svar og tilgang til vanlige spørsmål.

#2. Støtte 24/7: Automatisering hjelper bedrifter med å svare på kundeforespørsler døgnet rundt.

#3. Spor og se støttebilletter: Gir enkel sporing av kundeinteraksjoner, registrerer tidligere interaksjoner og kategoriserer billetter basert på forskjellige parametere.

#4. Støtte på tvers av kanaler: Hjelper med å følge opp forespørsler fra flere kanaler, og sikrer raskere oppløsning.

#5. Skille seg ut fra konkurrentene: Effektivt drift av kundestøtteteam ved hjelp av programvare gir et konkurransefortrinn. Større kundetilfredshet øker sannsynligheten for flere anbefalinger og positive vurderinger fra kunder.

Freshening Up 💐Fremtiden for kundestøtte

Til slutt viser Freshdesks unike blanding av tilpasning, effektivitet og samarbeidsevne at det er det mer fornuftige valget for bedrifter som ønsker å levere eksepsjonell kundestøtte. Freshdesk etterlater en uutslettelig positiv innvirkning på merkevarens omdømme, og øker kundelojaliteten.

Dermed fremstår Freshdesk som den overlegne kundeserviceprogramvaren, og setter en ny standard for bedrifter som har som mål å gi enestående støtte og skille seg ut blant sine konkurrenter. Så for organisasjoner som ønsker å heve kundeservicespillet sitt, viser Freshdesk seg å være den ultimate allierte 🙂.

Neste opp, lær hvordan du får den 5-stjerners ⭐⭐⭐⭐⭐ kundevurderingen når du vet hvordan du kan vinne kundelykke med Freshworks😀.