Hvordan tilbakestiller jeg min Arlo Essential videoringeklokke

Hvis Arlo Video Doorbell ikke fungerer som den skal, kan det hende du må tilbakestille den. Arlo-ringeklokken kan tilbakestilles enkelt og raskt i løpet av få minutter. Hvis du tilbakestiller Arlo-ringeklokken, vil alle dine tidligere innstillinger gå tapt, så vær forsiktig med å registrere endringene dine før du fortsetter. Det er avgjørende å tilbakestille Arlo-ringeklokken av flere grunner. Først av alt, omstart av Arlo Video Doorbell kan hjelpe deg med å løse eventuelle problemer du måtte ha. Tilbakestill Arlo Video Doorbell kan også forbedre funksjonaliteten og kanskje fikse tilkoblingsproblemer. Arlo Video Doorbell kan også tilbakestilles for å fjerne utdaterte data eller innstillinger som forårsaker problemer. Hvis du er en Arlo Video Doorbell-bruker, lurer du på hvordan du tilbakestiller Arlo Video Doorbell? Hvis du er noen som leter etter mer informasjon relatert til Arlo Video Doorbell, gir vi deg en nyttig guide som vil løse alle dine tvil og spørsmål om hvordan du kan starte Arlo Doorbell på nytt.

Hvordan tilbakestiller jeg min Arlo Essential videoringeklokke

Fortsett å lese denne artikkelen for å vite hvordan du tilbakestiller og starter Arlo Video Doorbell i detalj.

Hvorfor fungerer ikke Arlo-ringeklokken min?

Det kan være flere årsaker til at Arlo-ringeklokken din ikke fungerer:

  • Feil installasjon: Den kablede Arlo Video Doorbell må kobles til en eksisterende ringeklokke når den er installert.

  • Feil Arlo-appinnstillinger: I noen tilfeller kan Arlo-appens innstillinger avgjøre om din Arlo videoringeklokke skal ringe eller ikke.

  • Dørklokkens temperatur er for høy: Hvis temperaturen er for høy, vil ikke Arlo videoringeklokke fungere som den skal.

  • Inkompatibel klokkeboks: Det er forferdelig at en inkompatibel klokkeboks i hjemmet ditt kan forhindre at klokken ringer når du trenger det.

Hvorfor kobler ikke Arlo til Internett?

Din Arlo Video Doorbell er ikke koblet til internett av flere forskjellige årsaker. Først må du finne ut om det er strømbrudd i nabolaget ditt. Hvis det ikke er et strømbrudd, kan WiFi-tilkoblingen eller ruteren være problemet. Det kan hjelpe å starte modemet og/eller ruteren på nytt. Forsøk å tilbakestille Arlo-ringeklokken hvis det ikke fungerer. Trykk og hold tilbakestillingsknappen i 10 sekunder for å oppnå dette. Hvis du prøvde alle alternativene og enheten din fortsatt er frakoblet, fjern den fra Arlo Secure-appen, tilbakestill den til fabrikkstandard og installer den på nytt på kontoen din. Hvis Arlo-ringeklokken fortsatt ikke fungerer, vennligst kontakt kundeservice.

Hvor er synkroniseringsknappen på min Arlo videoringeklokke?

Synkroniseringsknappen er på baksiden eller siden av basestasjonen til Arlo Video Doorbell.

Hva skjer når du starter Arlo ringeklokke på nytt?

Når du starter Arlo Video Doorbell på nytt, kan det hjelpe hvis du har problemer med å koble til den eller opplever ytelsesproblemer. Å starte Arlo-kameraet på nytt vil også bidra til å eliminere eventuelle midlertidige minnevansker eller funksjonsfeil som kan forårsake problemer. Sist men ikke minst, omstart av kameraet kan bidra til å garantere at programvaren er oppdatert og fungerer som den skal.

Slik fjerner du Arlo Doorbell-batteri

For å lade den trådløse Arlo Video Doorbell, må du fjerne ringeklokken fra veggen. Her er en guide for hvordan du fjerner arlo doorbell-batteriet i noen få enkle trinn:

1. Se etter utløserpinnen i den ledningsfrie Arlo Video Doorbell som fulgte med. Et alternativ ville være å bruke en binders eller noe sånt.

2. Sett utløserpinnen i hullet øverst på dørklokkefestet som er beregnet for dette formålet. Dørklokken låses opp fra festet med et klikk.

3. Hev og trekk dørklokken vekk fra festet.

4. Ta ringeklokken inn.

5. Ta ut dørklokkens batteri.

Hvordan tilbakestiller du Arlo Doorbell manuelt

Standardinnstillingene gjenopprettes etter at du har tilbakestilt Arlo Essential Video Doorbell. Når du tilbakestiller den, slettes Arlo Essential Video Doorbell også fra Arlo-kontoen din. Dette innebærer at etter en tilbakestilling må du fullføre oppsettsprosedyren i appen for å bruke ringeklokken. Her er en guide for hvordan du manuelt tilbakestiller Arlo Video Doorbell i noen få enkle trinn:

1. Finn utløserpinnen som følger med Arlo Video Doorbell. En binders eller lignende gjenstand er et annet alternativ.

2. I omtrent 15 sekunder trykker og holder du tilbakestillingsknappen på baksiden av ringeklokken. Når tilbakestillingsprosedyren har startet vellykket, blinker LED-ringen som omgir ringeklokkeknappen på fronten av gadgeten hvitt.

Du må legge til ringeklokken på kontoen din igjen når du har tilbakestilt den.

1. Åpne Arlo-appen eller logg på Arlo nettsted. Skjermen for enheter vises.

2. Trykk på eller velg Legg til ny enhet nederst til venstre på skjermen.

3. Bestem deg for å sette opp Arlo Video Doorbell.

4. Følg instruksjonene på skjermen.

Slik tilbakestiller du arlo videoringeklokke.

Slik tilbakestiller du Arlo videodørklokke

Du må kanskje tilbakestille Arlo-ringeklokken hvis den ikke fungerer som den skal. Arlo-ringeklokken kan tilbakestilles enkelt og raskt i løpet av få minutter. Etter å ha visst hvordan du tilbakestiller arlo videoringeklokke, her er en veiledning for hvordan du tilbakestiller Arlos kablede ringeklokke i noen få enkle trinn.

  • Koble til Arlo-dørklokken din: Du må først åpne Arlo-appen. Du kan få tilgang til myarlo.com ved å bruke en datamaskins nettleser, eller du kan bruke appen på en mobilenhet og logge på.

  • Skriv inn brukernavnet og passordet ditt: Arlo-appen vil be deg om e-postadresse og passord når du starter den for første gang. Etter å ha oppgitt opplysningene dine, klikk «Logg på».

  • Koble enheten til Arlo: For å bruke Arlo-dørklokken må du koble til smarttelefonen eller PC-en. Tilbakestillingsprosedyren vil fungere mest effektivt hvis du bruker den samme dingsen som gir deg problemer.

  • Åpne kategorien Enhetsinnstillinger: Du må åpne fanen enhetsinnstillinger for å tilbakestille Arlo-dørklokken. Fra dashbordet velger du Mine enheter. Når du er inne, velg Arlo-ringeklokken du ønsker fra listen. Deretter velger du Enhetsinnstillinger > Tilbakestill enhet. Arlo-ringeklokken din tilbakestilles, og det vises en side der du kan bekrefte dette. Klikk Tilbakestill ringeklokke for å fortsette.

  • Legg til ringeklokken din igjen: Du vil kunne legge til ringeklokken igjen på dette tidspunktet. Åpne den offisielle Arlo-appen på nytt og hold deg til instruksjonene på skjermen for å koble til Arlo-ringeklokken igjen.

Hvordan gjør jeg en fabrikktilbakestilling for Arlo

Fabrikktilbakestilling av det trådløse Arlo-kameraet ditt gjenoppretter det til de opprinnelige innstillingene og fjerner det fra kontoen din. For å bruke kameraet etter en fabrikktilbakestilling, må du følge oppsettinstruksjonene for Arlo-appen. Når du har lært hvordan du tilbakestiller og starter Arlo videoringeklokke på nytt, her er en veiledning for hvordan du tilbakestiller fabrikken for Arlo i noen få enkle trinn.

1. Trykk og hold inne kameraets synkroniseringsknapp i rundt 15 sekunder, eller til kameraets LED begynner å blinke gult, og slipp deretter.

2. Kontroller at kameraets LED blinker tre ganger i den gule fargen.

For å legge til Arlo-kameraet en gang til, åpne Arlo-appen og følg disse trinnene.

1. Logg på Arlo-appen.

2. Enheter-siden vises.

3. Trykk eller klikk på Innstillinger-ikonet under kamerafeeden.

4. Trykk eller klikk Fjern enhet nederst på siden Enhetsinnstillinger.

5. Lukk siden Enhetsinnstillinger.

6. På Enheter-siden klikker du på eller velger Legg til ny enhet.

7. For å sette opp og koble kameraet til WiFi-nettverket, velg Kameraer og følg deretter instruksjonene på skjermen.

Hvordan kobler jeg Arlo Doorbell til WiFi på nytt

Hvis du nylig har endret Wi-Fi-nettverket eller passordet ditt, må du koble Arlo Doorbell til det nye nettverket på nytt. Her er en guide til hvordan du kobler Arlo-dørklokken til WiFi i noen få enkle trinn.

1. Start Arlo-appen og velg Enheter.

2. Trykk på ringeklokken som skal justeres.

3. Trykk på ringeklokkens tannhjulikon.

4. Velg Enhetsinnstillinger.

5. Velg Wi-Fi under Tilkoblingstype.

6. Skriv inn SSID og passord for det nye Wi-Fi-nettverket, og velg deretter Lagre endringer.

7. Wi-Fi-nettverket ditt vil nå bli koblet til Arlo Video Doorbell på nytt.

Slik fjerner du Arlo Doorbell fra monteringen

Du trenger ikke å løsne noen skruer eller kutte noen ledninger for å fjerne Arlo Video Doorbell (kablet og ledningsfri versjon) fra veggfestet. Du trenger utløserpinnen som følger med Arlo Essential Video Doorbell for å ta ringeklokken ut av veggen. Et annet alternativ er å bruke en rettet binders eller noe lignende.

Merk: Hvis du har tenkt å gjøre endringer i ledningen på Arlo Essential Video Doorbell, sørg for at strømmen er slått av ved bryteren.

Her er en guide for hvordan du fjerner arlo doorbell fra et feste i noen få enkle trinn:

1. Finn Arlo Video Doorbell-utløserstiften. Et alternativ ville være å bruke en binders eller noe sånt.

2. Plasser utløserpinnen i hullet øverst eller nederst på dørklokkefestet som er beregnet for dette formålet. Dørklokken låses opp fra festet med et klikk.

Merk: Utløserhullet er plassert på toppen av ringeklokken for den ledningsfrie modellen og bunnen for den kablede.

3. Fjern dørklokken fra monteringsbraketten.

Forhåpentligvis, ved å følge denne veiledningen nå, vet du hvordan du tilbakestiller Arlo Video Doorbell i noen få enkle trinn.

***

Med denne enkle guiden håper vi at du nå vet alt om Arlo videoringeklokke, hvordan du tilbakestiller arlo videoringeklokke og spørsmål som hvorfor Arlo ringeklokke ikke fungerer. Men legg gjerne igjen spørsmål, kommentarer eller bekymringer i kommentarfeltet nedenfor, og vi vil gjøre vårt beste for å svare på alle spørsmålene dine. Fortell oss også hva du synes om følgende emner for vår neste blogg.

  8 beste alternativer til noobs og nerder
x