Hvordan unngå å bli Doxxed på Twitter

Å få Doxxed på internett er ikke noe nytt og har skjedd i flere tiår. Like mye som det er vanlig å legge ut privat informasjon på nettet, er det like vanlig å få den informasjonen hacket og brukt til ulovlige formål. Doxxing av noen kan være av sinne eller hevn, uansett hva formålet er, ingen ønsker å få Doxxed. Akkurat som andre sosiale medier, har folk også fått Doxxed på Twitter. Hvis du er noen som ønsker mer informasjon om dette emnet, har du kommet til rett sted. I dagens guide vil vi utforske forskjellige måter du kan vite om hvordan du unngår å få Doxxed på Twitter-appen. Sammen med det vil vi også svare på det mest stilte spørsmålet: kan du få Doxxed på Twitter på ekte? Les videre for å lære flere måter du kan forhindre at identiteten din og personlig informasjon lekkes.

Hvordan unngå å bli Doxxed på Twitter

Selv om Doxxing kan forekomme uavhengig av personvernet du opprettholder, kan det fortsatt kontrolleres ved hjelp av noen tiltak. Det beste du kan gjøre er å ta vare på innholdet du legger ut på Twitter, bortsett fra det kan du følge tiltakene nedenfor for å unngå å få Doxxed på Twitter:

1. Juster personverninnstillinger

 • En måte å forhindre å være sårbar på internett er ved å endre personverninnstillingene dine på sosiale mediesider. Du kan starte med å gjøre Twitter og andre sosiale mediekontoer private.
 • Du bør unngå å dele din personlige informasjon på Twitter, inkludert telefonnumre, e-poster, bilder, hjemmeadresser og mer.
 • Hvis du allerede har denne informasjonen på Twitter eller andre sosiale medier-kontoer, fjern adressen din, arbeidsstedet og plasseringen din fra disse spesifikke nettstedene.
 • Mens du legger ut noe på kontoen din, sørg for at innlegget er satt til kun venner for å unngå å diskutere din personlige informasjon.
  Nybegynnerveiledning for å velge riktige Twitter-navnsideer

2. Sikre mobilen og datamaskinen

Foto av Sora Shimazaki på Pexels

 • For å vite hvordan du unngår å få Doxxed på Twitter-appen, må du være klar over at enheten du bruker, en datamaskin eller bærbar PC, også kan gi bort din personlige informasjon. Derfor må du holde systemet du bruker oppdatert.
 • Du kan også bruke et antivirusprogram for å unngå skadelig programvare, virus og phishing-angrep. Sørg dessuten for at sikkerhetssystemet ditt ser etter tilgjengelige oppdateringer og installerer dem automatisk.
 • Du bør også skanne enheten regelmessig for mulige trusler og ondsinnet aktivitet.

3. Bruk VPN-tjenesten

Foto av Privecstasy på Unsplash

Et virtuelt privat nettverk også kjent som en VPN hjelper med å beskytte din IP-adresse og personlige adresse fra hackere. VPN handler ved å ta brukerens internettrafikk, kryptere den og deretter sende den gjennom en av serverne før den går ut til det offentlige nettverket.

Dermed kan du registrere deg på Twitter og andre sosiale nettsteder med en VPN, da dette hjelper deg med å sikre at din sanne plassering eller informasjon ikke deles.

4. Ikke overdel

Foto av Tracy Le Blanc på Pexels

Å ikke overdele er en av de mest åpenbare og nyttige løsningene for å unngå å bli Doxxed av hackere. Doxxers kan enkelt få livsdetaljer fra sosiale medier, oppslagstavler og nettfora. Så det er viktig å begrense mengden informasjon du deler på nettet, spesielt på nettsteder som Twitter.

Du kan også unngå overdeling ved å være privat på forskjellige nettplattformer.

5. Lag forskjellige brukernavn

 • En annen måte å vite hvordan du unngår å få Doxxed på Twitter er å bruke forskjellige brukernavn for forskjellige sosiale medieplattformer. Det er mulig at en enkelt person har forskjellige kontoer på separate sosiale medieplattformer som Twitter, Instagram, Facebook, Snapchat og andre. I dette tilfellet, for å unngå å få Doxxed, kan du prøve å bruke et eget brukernavn for hver konto. Dette vil gjøre det vanskelig for Doxxers å spore deg på internett.
 • Prøv å bruke anonyme og unike brukernavn som er vanskelige å spore.
 • Unngå også å bruke ditt virkelige fornavn og etternavn på sosiale medier.

6. Beskytt Internett-kommunikasjon

 • Enten det er daglige meldinger eller e-postsamtaler, kan alt enkelt spores av hackere på internett.
 • Hackere kan også enkelt lese krypterte data via internettforbindelsen din.
 • Doxxers kan også spore posisjonen din via IP-adresse.
 • Derfor kan du velge å beskytte internettkommunikasjonen din ved å bruke krypteringsverktøy som vil holde kommunikasjonen din på internett privat og anonym.
  Hvordan endre Twitter-hjerteikonet til hvilken som helst emoji

7. Pass deg for phishing-e-poster

Phishing er en vanlig strategi som brukes av Doxxere over hele verden. Phishing hjelper hackere med å stjele informasjon om en person, inkludert påloggingsinformasjon, kredittkortdetaljer og hjemmeadresse. Dette gjøres ved å sende en person en e-post med en lenke som fører til å hente alle dine data, nemlig din personlige informasjon.

8. Bruk flere e-postadresser

Du kan redde deg selv fra Doxxing og også bli kjent med hvordan du unngår å bli Doxxed på Twitter ved å bruke flere e-postadresser.

 • Du kan bruke separate e-postadresser for forskjellige sosiale mediekontoer som en for Twitter og en annen for Facebook.
 • Du kan også ha en egen e-postkonto for profesjonell bruk som vil hjelpe deg å kommunisere med kollegene dine trygt. Mens du vedlikeholder en annen for personlig bruk.

Dette vil redusere sjansene dine for å bli utnyttet med en e-postadresse som du bruker på alle sosiale medier og inneholder mye personlig informasjon.

9. Lag sterke passord

Foto av Mourizal Zativa på Unsplash

Sjansen din for å få Doxxed blir lavere hvis du bruker sterke passord for dine sosiale mediekontoer. Du kan bruke et sterkt passord for å skjerpe sikkerheten din og redde kontoen din fra å bli hacket av Doxxers til forskjellige formål, inkludert kredittkortportaler, nettbankkontoer og arbeidsinstrumentbord. I tillegg vil det hindre deg i å få din personlige informasjon endret eller kompromittert på Twitter.

Merk: Et sterkt passord for en sosial medieside må inneholde symboler, store og små bokstaver og skilletegn, om nødvendig.

 • Sammen med det må du også endre passordene dine regelmessig.
 • Du kan også bruke tilfeldige passordgeneratorer for å lage og bruke sikrere passord.

10. Revidere innlegg i sosiale medier

 • Hvis du allerede har lagt ut personlig informasjon via innlegg på Twitter tidligere, må du revidere denne informasjonen. Du kan gå gjennom håndtaket på sosiale medier og slette innlegg som inneholder for mye informasjon om ditt personlige liv.
 • Du kan også se gjennom og slette kommentarer som deler opplysningene dine ved et uhell.
  Hvordan finne ut hvem som sluttet å følge deg på Twitter

11. Be Google om å fjerne informasjon

Dataene på Google kan brukes av hackere for å få praktiske grunnleggende detaljer om livet ditt, slik at du kan få det fjernet. Så, hvordan unngå å bli Doxxed på Twitter? Ved å be Google selv fjerne din personlige informasjon fra internett. Googles søkeresultater kan vise dine personlige livsdetaljer ved søk, så du kan sende en forespørsel om å få den fjernet. Det er en enkel prosess og kan fullføres gjennom en nettskjema.

12. Unngå online spørrekonkurranser og spørreundersøkelser

Foto av JESHOOTS.COM på Unsplash

Det er en rekke nettquizer som går rundt på internett. Folk fyller vanligvis ut disse quizene ubevisst bare for å ha det gøy. Imidlertid er de samme quizene ment for å hente din personlige informasjon. Disse quizene inneholder ofte svar på vanlige sikkerhetsspørsmål som gir angripere mer data å jobbe med. Å oppgi navn og e-postadresse i disse quizene kan sette deg mer i fare for hackere. For å unngå å bli doxxed på Twitter, ikke delta i online quiz.

Kan du få Doxxed på Twitter?

Ja, en person kan få Doxxed på Twitter-appen. Informasjon (brukernavn og innholdet i tweeten din) lagt ut på Twitter kan brukes av hackere til å Google den og lære mer om deg. Denne informasjonen inkluderer adressen din, byen du bor i og andre detaljer om identiteten din. Disse dataene kan dumpes offentlig på internett av hackere.

Anbefalt

Vi håper at vår guide for hvordan du unngår å få Doxxed på Twitter var nyttig og informativ nok til å fortelle deg om forskjellige måter du kan beskytte personvernet ditt på Twitter. Gi oss beskjed om dine meninger om dokumentet, og hvis du har spørsmål eller forslag, la dem være med oss ​​i kommentarfeltet nedenfor.

x