Hvordan være vert for et Amazon Hub-skap/disk?

Lanseringen av Amazon Lockers i 2011 var ment å løse flere problemer virksomheten hadde med å levere produkter til sine kunder.

Etter elleve år er skap nå på over 2800 steder i mer enn 50 amerikanske byer. Som et resultat har små bedrifter nå en fantastisk sjanse til å øke fottrafikken til butikkene sine ved å være vertskap for skap.

Selv om Amazons leveringssystem er blant de mest pålitelige på tvers av alle e-handelsplattformer, ødelegger verandapirater raskt leveringsopplevelsen.

Med stigende verandapirater over hele verden, trenger Amazon en løsning for å beskytte sin 310 millioner forbrukerbase og sine pågående initiativer; Amazon Hub-skap og -disker kan være det riktige trinnet. Hva er disse skapene, og hvordan kan virksomheten din vokse med dem? La oss finne det ut!

Hvorfor trengte Amazon sine Hub-skap og skranker?

Til tross for Amazons brukervennlighet, har selskapet noen feil du kan synes er irriterende. Det kan hende du bare kan motta leveranser på enkelte dager hvis du er profesjonell.

Det kan også være risikabelt å legge igjen pakker på verandaen på grunn av muligheten for «piratkopiering på verandaen.» Fra 2021 har 23 millioner amerikanere rapportert stjålne forsendelser fra hjemmene sine.

For å løse problemer som disse opprettet Amazon Lockers-programmet. Vi vil forklare hvordan Amazon Lockers fungerer i denne artikkelen og hvordan du bruker dem for å sikre at du aldri går glipp av en boks igjen. I tillegg vil vi også snakke i detalj om hvordan du er vert for et Amazon-hub-skap.

Hva er en Amazon Hub?

Amazon Hub er et internasjonalt nettverk av hentesteder. Ved hjelp av initiativet kan enhver bedrift med en fysisk plassering tilby trygg pakkehenting og retur til Amazon-forbrukere, og dermed øke fottrafikken og salget ved deres etablering.

I tillegg, for å hjelpe kunder i deres nabolag, kan Hub-partnerne velge mellom ulike produktløsninger, for eksempel skap og leilighetsskap.

Hva er en Amazon Hub Locker?

Amazon, en av de største nettbutikkene, leter stadig etter nye måter å forbedre handleopplevelsen for kundene sine.

Amazon Locker-kioskene er et nytt tillegg til Amazon-teamet. Disse skapene er selvbetjente pakkeleveringssteder som øker fraktalternativene og gir mange fordeler for forbrukeren og verten.

Nå kan Amazon-kunder velge å få pakkene sine sendt til en låst boks på ønsket sted i stedet for å få dem levert andre steder eller til dørstokken, noe som kan være mindre praktisk, men ekstremt sikkert.

Flere sikrede bokser er til stede i en Amazon Locker-kiosk. En forbruker kan be Amazon om å levere en pakke til et Amazon-skap i nærheten, og når det gjør det, varsler Amazon dem og sender dem en sekssifret kode de kan bruke til å hente pakken fra skapet.

Hvor finner du et Amazon Hub-skap?

Amazon Lockers kan finnes på forskjellige steder, inkludert detaljhandelslobbyer, nærbutikker, supermarkeder, kontorbygg, transportknutepunkter, boligkomplekser og universiteter.

Videre, med skap tilgjengelig på forskjellige hentesteder, kan kundene velge et skap som er praktisk plassert for pakkeleveringene.

Hvordan gagner det forbrukeren å bruke Amazon-skap?

Det er flere fordeler med å få ting levert til et skap fremfor en persons hjem. En fordel er at det bidrar til å forhindre verandatyver. Pakker kan bli stjålet hvis de etterlates på en veranda eller i en leilighetslobby.

  Spor, slett og sikre sendte Gmail-vedlegg med docTrackr

Bekvemmelighet er en annen faktor som påvirker visse Amazon-kunders skapbruk. Du kan hente esken i et skap i nærheten, for eksempel hvis du ikke er hjemme og vil ha den levert dit du er.

Men selv om du ikke reiser, bør du få en boks levert til et skap i nærheten av arbeidsstedet eller et annet sted.

Fraktalternativer for Amazon-kunder inkluderer levering på to dager, én dag og til og med samme dag. I tillegg kan de velge et Amazon Locker-leveringssted i nærheten som leveringsadresse under kassen hvis de er på jobb.

Grunner til å bruke Amazon Lockers

Det er flere mulige årsaker, men de kan alle kokes ned til to nøkkelelementer:

Sikkerhet

Fra og med sikkerhet, kan det være bedre alternativer enn å få produktene levert hjem til deg. Det er mulig for noen å stjele en pakke fra verandaen din hvis du bor i hus og går på jobb.

Det er liten sjanse for at du får tilbake eiendommen din, selv om du har sikkerhetskameraer for å fange kriminelle.

Ting blir bare vanskeligere hvis leiligheten din ikke har en resepsjon eller dørvakt som kan passe på at pakker blir stjålet.

Selv om bygningen din har en viss regulert tilgang, står mange Amazon-pakker igjen ved døren hvis ingen aksepterer pakken. I slike tilfeller blir pakken åpen for opportunistiske innbruddstyver som også kan oppholde seg i bygningen din.

Bekvemmelighet

Selv om bedriften din har en resepsjon for å motta leveranser og holde dem trygge, kan disse tidene bare noen ganger falle sammen med timeplanen din.

For eksempel kan det komme en boks mens du fortsatt er på jobb en fredag ​​kl. 13.00. Det kan ta deg til mandag å hente varen din hvis kontoret stenger kl. 17.00 og du kommer hjem fra jobb kl. 17.30.

Amazon Lockers fikser de to problemene nevnt ovenfor. De er ganske sikre, til å begynne med; tilgang krever en unik kode. En bestemt innbruddstyv kan være i stand til å lirke en åpen, men gitt det spesialiserte utstyret som trengs og mengden oppmerksomhet det vil trekke, er det ganske usannsynlig.

Skapene er selvbetjente og praktiske for bedrifter som er interessert i å være vert for et Amazon-skap.

Du kan hente leveringen når det passer deg fordi de er åpne hele døgnet. Vi håper dette har overtalt deg til i det minste å tenke på å bruke en Amazon Locker, men hvordan kan du finne en som er praktisk for deg?

Amazon Hub Counter vs. Locker

Du må vite noen viktige forskjeller mellom Amazon Hub Counter og Locker. La oss snakke om dem i detalj.

Service

En ansatt i en butikk holder øye med Amazons Hub Counter. Når du henter varen, skanner butikkpersonalet strekkoden din før du slipper den. Det er ikke nødvendig å vise frem legitimasjon. For å si det på en annen måte, det kreves ingen identifikasjon.

Amazon Hub Locker er en analog idé. De er imidlertid selvbetjente og krever ikke ansatte for å hjelpe kundene. Amazon-skap er ofte sett på travle steder, inkludert supermarkeder, utdanningsinstitusjoner og transittknutepunkter.

Hente pakker

Du kan spesifisere Hub Locker-plasseringen som postadressen din og be Amazon om å sende varen din dit i stedet for hjemmet ditt hvis du bor i nærheten av Amazon Hub Locker-lokasjonen og kjøpet samsvarer med Hub Lockers krav.

Når det gjelder en Hub-teller, vil Amazon sende deg en strekkode for henting på e-post etter at kureren har levert boksen din.

Returner varer

Amazon Hub Locker-anlegget aksepterer returnerte varer og er et sted å hente pakker. Hos en Hub Locker er det imidlertid ikke alle returer. Under returprosessen på Amazon.com, hvis varen din kvalifiserer for retur til et skap, vil Amazon Hub Locker dukke opp som et avleveringsalternativ.

  Hvordan fjernstyre enhver IR-enhet med HTC One

På den annen side tilbyr ikke Amazon Hub Counters selvbetjening; de tilbyr assistert returtjenester.

Tilgjengelighet

Innbyggere i USA, Tyskland, Mexico, Canada, Storbritannia, Frankrike, Italia, Spania, Japan, Australia, Østerrike og UAE kan bruke Amazon Hub Locker-tjenesten.

Følgende nasjoner har tilgang til Amazon Hub Counter: USA, Canada, Storbritannia, Mexico, Frankrike, Tyskland, Spania, Australia, Italia, Japan, De forente arabiske emirater, Saudi-Arabia og Tyrkia.

Driftstider

Noen Amazon Hub Lockers er tilgjengelige 24/7, mens andre stenger på et bestemt tidspunkt, for eksempel 7 eller 9 pm. Hver Hub Locker-lokasjons åpningstider er oppført ved siden av navnet på Amazon Hub Locator.

Mens den store butikken hvor hver Hub Counter er plassert opprettholder de samme åpningstidene.

Hvordan gagner bedriften din å være vert for en Amazon-disk eller et skap?

Hver dag slutter nye selskaper av alle størrelser seg til Amazons nettverk av hub-sider. Så du har ingenting å tape på å registrere deg for Amazons skapprogram, og du kan få mange fordeler.

Den primære fordelen med å bli en Amazon Hub er økt fottrafikk til bedriften din. Kunder fra Amazon som kommer til ditt sted for å hente pakkene sine, kan legge merke til noe på butikkfronten din og bestemme seg for å kjøpe fra deg på grunn av hvor praktisk det er.

Detaljsalget i Kohls butikker i Chicago-området med Amazon-skap økte nylig til 9 %. Som et resultat vil flere enkeltpersoner komme inn i butikken din, og det vil være enklere å tiltrekke seg nye forbrukere jo flere folk er innom for å hente Amazon-pakker.

Forbedre merkevarebevisstheten

I tillegg bidrar den økte fottrafikken til å øke merkevarebevisstheten. Kunder vil se firmanavnet ditt når de velger stedet ditt som pakkehentingssted eller går inn i bedriften din.

Dette hjelper bedriftens navn gradvis å komme inn i bevisstheten. Som et resultat vil firmaets navn skille seg ut blant konkurrentene når de trenger varene eller tjenestene du leverer, og det er mer sannsynlig at deres kjennskap til det vil lede dem til deg.

Kundetilfredshet og lojalitet

Amazon Hub Locker gjør besøk i nærheten til etablissementet ditt mer praktisk. Kunder kan ha en type «to for en» bekvemmelighet ved å få deres behov betjent av deg og varene deres hentet på ett sted ved å angi stedet for levering av pakker uten ekstra kostnad.

Dette gjør varene og tjenestene dine mer praktiske enn rivalenes. Som et resultat vil kundene dine være mer fornøyde og sannsynligvis kjøpe fra deg igjen.

Pålitelig kundestøtte

Amazon går utover for å tilfredsstille kundene. Derfor, hvis du bestemmer deg for å ha et skap i butikken din, mottar du automatisk gratis 24/7 kundehjelp.

Du trenger bare å bruke tid eller penger på kundestøtte hvis du integrerer deg i virksomheten deres. I tillegg kan kunder kontakte Amazon med spørsmål eller klager for å rette opp problemene.

Hvordan være vert for et Amazon Hub-skap/disk?

Ved å bli med i Amazon Hub-nettverket kan bedriften din sikkert trekke inn flere kunder og åpne for muligheter for mer inntekt. For dette, besøk Amazon Hub-nettstedet, velg «partner med oss», og svar deretter på noen korte spørsmål for å komme i gang.

Krav

Du trenger plass til en i virksomheten din som den primære forutsetningen for å være vert for en Amazon Locker. Når du fyller ut Amazon-spørreskjemaet, vil du bli bedt om å forklare posisjonstypen din, om det er i et kjøpesenter, åpningstidene dine og hvor du befinner deg. Etter å ha oppgitt kontaktinformasjonen din, vil du motta et svar i løpet av ca. to uker.

Imidlertid vil kun få søkere bli tatt opp. I tillegg, avhengig av lokale kunders etterspørsel etter skap, bedriftens beliggenhet og åpningstider, kan det hende at Amazon godkjenner deg for en Amazon Locker.

  Lagerstyring er tilgjengelig med Sortly

Hvordan fungerer Amazon Hub-skap/disk?

Hvis søknaden din om en Amazon Locker blir akseptert, vil Amazon sørge for å få et Amazon Locker i passende størrelse plassert på forretningsstedet ditt. Skapene inneholder en selvbetjent kiosk med berøringsskjerm hvor forbrukere kan hente pakkene sine, og leveringsfolk kan forlate leveranser.

Hub-nettverket er gratis å bli med. Produksjon, levering, oppsett og vedlikehold av Amazons skap er ivaretatt.

Et telefonnummer er trykt på hvert skap og tilgjengelig for kunder døgnet rundt hvis de opplever problemer med å bruke det. Hvis kunder henvender seg til deg med spørsmål eller klager, henvend dem til kundeservicetelefonen.

Hvilke størrelser kommer Amazon-skap i?

Skapene kommer i forskjellige størrelser. Dermed må plassen der virksomheten din holder til være stor nok til å romme skapet. Skapene er tilgjengelige i lengder på 6, 9, 12 og 15 fot og er 6 fot høye.

En vanlig 110-volt, 15-amp krets er også nødvendig ved skapstedet for å drive selvbetjeningskiosken. Bruk av mobilmodemer ved skapene eliminerer behovet for kablede data. Imidlertid er det nødvendig med faste elektriske kabler for utendørs installasjoner.

Er Amazon Locker trygt?

Ja. Fordi bare du har skapets eksklusive hentekode, er du den eneste som har tilgang til den. I tillegg inneholder skap sikkerhetsfunksjoner som berøringsskjermer, CCTV og sterke ståldører. Pakken din kan bli stjålet fra et Amazon-pakkeskap. Men sannsynligheten for at det skjer er ekstremt lav.

Dessuten beskytter Amazons AZ-garanti deg mot defekte eller urimelig forsinkede varer. Du kan sende inn en rapport ved å bruke Amazon-kontoen din i tilfelle en manglende pakke.

Hvor lenge kan varer ligge i et Amazon-skap?

Du har tre kalenderdager til å hente tingene dine fra skapet, ifølge Amazon. Amazon vil sende tilbake tingene dine og refundere pengene dine hvis du ikke henter dem innen tre dager.

Ring Amazon Logistics eller kundestøtte for å be om forlengelse hvis du ikke kan hente eiendelene dine fra skapet innen tre dager. Selv om det ikke er noen garanti, er det verdt et forsøk på at de vil tillate at pakken din blir liggende i skapet.

Vanlige spørsmål

Hvor mye koster det å være vert for en Amazon Hub?

Det globale Amazon Hub-nettverket er gratis å bli med. Amazon betaler for produksjon, levering, installasjon og vedlikehold av skap, slik at du kan fokusere på det du gjør best: sørge for de nye kundene som går gjennom dørene dine.

Hva om en kunde har et problem med å bruke et Hub Locker?

Hvis du har problemer med en Amazon Hub Locker, kan du kontakte Amazons supportteam 24/7. Amazon-teamet kan spore og hjelpe Amazon Hub Locker nær deg og hjelpe deg med å forstå systemet.
I tillegg kan kundestøtte også gi deg beskjed hvis Hub Locker ikke er funksjonell i det gitte øyeblikket.

Siste ord

Med introduksjonen av Amazons skap og skranker, trenger du ikke å bekymre deg for å være borte fra hjemmet når forsendelsen er levert. I stedet kan du hente favorittsakene dine når du vil.

Dette er det mest praktiske alternativet for folk som jobber og trenger å hente tingene sine på et passende tidspunkt og sted. I tillegg kan butikkeiere få mer fotgjenger og øke virksomheten ved å bruke den enorme Amazon-kundebasen.

Deretter kan du lære hvordan du bruker Amazon Hub Counter/Locker for å bekjempe piratkopiering på verandaen.

x