Korriger LinkedIn-appen som ikke viser bilder

LinkedIn er et drømmested på internett for profesjonelle. Det er et av de største kommunikasjonsstedene for arbeiderklassen over hele verden. Det er en flott plattform for å finne en jobb, praksisplass og ansatte, og for å koble til og styrke profesjonelle relasjoner over internett. Millioner av brukere over hele verden bruker LinkedIn religiøst for å skape nettverket sitt. Appen ble grunnlagt i 2002 og har siden den gang vært en flott veiledende vei for noen som leter etter en jobb og til og med for folk som liker å vise frem sin profesjonelle CV for andre. Selv om det er så mange fordeler med LinkedIn, har folk en tendens til å møte noen problemer mens de bruker applikasjonen online. Et av problemene som ofte oppstår av brukere er at LinkedIn-appen ikke viser bilder. Hvis du er noen som står overfor den samme feilen, har du havnet på riktig side. Vi har en perfekt guide for deg i dag som tar deg gjennom ulike metoder som kan hjelpe deg med at LinkedIn ikke viser profilbilder. Du vil også utforske årsakene som fører til at LinkedIn-appen ikke ser bilder. Så hvis du er lei av dette vedvarende problemet med LinkedIn laster ikke bilder, så vær med oss ​​til slutten av veiledningen for å vite alt om det.

Hvordan fikse LinkedIn-appen som ikke viser bilder

LinkedIn er en brukervennlig app som har en tendens til å fungere problemfritt på flere nettlesere som Chrome, Microsoft Edge, Firefox og Safari på en PC og på Chrome, Edge, Safari og Android på mobiltelefoner. Hvis du tilfeldigvis møter et problem der du ikke kan se eller laste inn bilder på LinkedIn, kan det oppstå på grunn av en rekke årsaker som er oppført nedenfor:

  • Du må sjekke internettforbindelsen din, da det kan være en vanlig årsak til at bilder ikke blir lastet inn.
  • Lagret nettleserbuffer og informasjonskapsler er en av mange årsaker som er kjent for å forårsake bildeproblemet på LinkedIn.
  • En annen grunn kan være en utdatert versjon av nettleseren som har en tendens til å forstyrre ulike funksjoner i LinkedIn-appen.
  • Den neste mulige årsaken til at LinkedIn-appen ikke ser bilder er utvidelser og popup-blokkere.
  • Du må også sjekke om LinkedIn-versjonen er gammel, i så fall kan det også være en grunn til at du ikke klarer å se profilbilder på plattformen.
  Den beste søvnappen i 2021 (inkludert søvnsporingsapper)

La oss nå se på noen av de mulige løsningene som kan løse den ovennevnte årsaken til at bildet ikke laster inn på LinkedIn.

Metode 1: Feilsøk Internett-tilkobling

Før du begynner med andre metoder, må du først sjekke internettforbindelsen din, da svak eller ingen nettverkstilkobling kan være hovedårsaken til at profilbildet ikke vises. Hvis du ikke klarer å koble til et nettverk eller har problemer med lav tilkobling, kan du lese veiledningen vår om feilsøking av nettverkstilkoblingsproblemer og løse alle mulige problemer som hindrer LinkedIn i å fungere.

Bilde av Lorenzo Cafaro fra Pixabay

Metode 2: Oppdater LinkedIn-appen

Det er også mulig at LinkedIn-appen som ikke viser bilder har oppstått på grunn av en utdatert versjon av applikasjonen som ikke er kompatibel med systemet ditt og forårsaker problemer med bilder og andre funksjoner i appen. I så fall, prøv å oppdatere LinkedIn på systemet ditt ved å bruke trinnene nedenfor for å fikse LinkedIn-appen som ikke viser bilder.

Merk: Følgende trinn er utført på en Android-telefon (Vivo 1920).

1. Åpne Play Butikk-applikasjonen på enheten din.

2. Skriv nå inn LinkedIn i søkefeltet for å åpne appen.

3. Trykk nå på Oppdater for å laste ned den nyeste versjonen som er tilgjengelig.

Merk: Du kan bare se avinstallerings- og åpne alternativer hvis det allerede var oppdatert. Installer i så fall appen på nytt

Metode 3: Tøm nettleserinformasjonskapsler og buffer

Hver nettleser lagrer informasjonskapsler og cacher som kan bli korrupte med tiden. Nettleseren du bruker kan ha beholdt en utdatert versjon av LinkedIn eller en side du prøver å besøke som fører til LinkedIn laster ikke inn bilder. I så fall må du tømme nettleserinformasjonskapsler og hurtigbuffer med en gang, og utføre det samme på Google Chrome, sjekk veiledningen vår om hvordan du sletter buffer og informasjonskapsler i Google Chrome med en gang.

Metode 4: Juster personverninnstillinger

Muligheten for at du kanskje har satt personverninnstillingene for LinkedIn-kontoen din til ingen som hindrer deg i å se profilbildet til andre brukere, er stor. Derfor er det viktig å endre disse innstillingene som du kan gjøre ved hjelp av følgende trinn og fikse LinkedIn-appen som ikke viser bilder.

  6 beste programvare for bygningsinformasjonsmodellering for designere og byggere

1. Klikk på Meg-ikonet øverst på startskjermen til LinkedIn-kontoen din.

2. Velg nå Innstillinger og personvern fra rullegardinmenyen.

3. Klikk deretter på Viser profilbilder i alternativet Kontopreferanser.

4. Sørg nå for å velge et annet alternativ enn Ingen for å gjøre profilbilder av andre brukere synlige for deg.

Merk: Her vises Google Chrome-nettleseren som et eksempel.

Metode 5: Oppdater nettleseren

Det er også viktig at du bruker en støttet nettleser for å nyte en uavbrutt LinkedIn-opplevelse. For å være sikker på dette må du kjøre LinkedIn på en oppdatert versjon av nettleseren. Du kan også prøve å bytte til en annen nettleser helt for å unngå ulemper mens du bruker plattformen som LinkedIn-appen som ikke viser bilder. På en PC er det ganske enkelt å oppdatere applikasjoner. Følg trinnene nedenfor for å oppdatere nettleseren din.

1. Start nettleseren Google Chrome.

2. Klikk på ikonet med tre prikker for å utvide Innstillinger-menyen.

3. Du kan se Nesten oppdatert-meldingen i Om Chrome-delen hvis chrome er oppdatert og klikk på Start på nytt-knappen.

Merk: Hvis det er en oppdatering tilgjengelig, blir du bedt om å oppdatere Chrome.

Metode 6: Deaktiver utvidelser og popup-blokkering

Problemer med at LinkedIn ikke viser profilbilder kan også oppstå på grunn av aktiverte utvidelser og popup-blokkering i nettleseren din. Disse utvidelsene og popup-blokkeringene fungerer ved å blokkere visse skript på nettstedet når du surfer. Disse kan noen ganger forårsake problemer med enkelte funksjoner i appene du kjører i en nettleser. Det samme skjer i tilfellet med LinkedIn hvor disse verktøyene gjør det umulig å laste inn bilder på plattformen. Følg trinnene nedenfor for å deaktivere disse verktøyene i Chrome-nettleseren:

1. Åpne Google Chrome og klikk på tre vertikale prikker for å åpne Flere verktøy og deretter utvidelser.

2. Slå av bryteren for nettutvidelsene du bruker for Google Chrome-appen.

Merk: Hvis nettutvidelsen ikke er nødvendig, kan du slette dem ved å klikke på Fjern-knappen.

Metode 7: Installer LinkedIn-appen på nytt

Til slutt, prøv å installere LinkedIn-appen på nytt for å løse problemet med at LinkedIn-appen ikke viser bilder som vist nedenfor.

1. Start Google Play Butikk-appen og gå til LinkedIn-appen.

2. Klikk nå på Avinstaller og vent til prosessen er ferdig.

3. Trykk nå på Installer for å laste ned den nyeste tilgjengelige versjonen.

4. Når du er ferdig, logger du på LinkedIn-kontoen din i appen og kontrollerer om problemet med LinkedIn som ikke viser profilbilder er løst.

  Slik bruker du Instant Hotspot på iPhone, iPad eller Mac

Metode 8: Bruk Post Inspector

Endelig kan du ta hjelp av LinkedIns innebygde funksjon, Postinspektør for å løse LinkedIn laster ikke bilder problem. Dette verktøyet hjelper deg med å oppdatere dataene på innholdet ditt, feilsøke ulike problemer og mer. Det er veldig enkelt å bruke dette verktøyet, alt du trenger å gjøre er å lime inn URL-en og bla ned til Feilsøkingsproblemer for å sjekke hva som er galt.

I tilfelle LinkedIn-appen ikke viser bilder du har lastet opp; du bruker kanskje feil format og bildestørrelse.

Ofte stilte spørsmål (FAQs)

Q1. Hvorfor kan jeg ikke laste inn bilder på LinkedIn?

Ans. En av de mulige årsakene til at du ikke klarer å laste inn bilder på LinkedIn er at bildet kanskje ikke er på samme domene som siden du ser på.

Q2. Hvorfor kan jeg ikke legge til et bilde i et innlegg?

Ans. Når det gjelder LinkedIn-bilder i innlegg, må visse retningslinjer følges. Hvis du bruker en personlig logo eller et bilde som er relatert til din bedrift, vil du ikke kunne laste det opp.

Q3. Hvorfor vises ikke LinkedIn-bildet mitt?

Ans. Hvis LinkedIn-bildet ditt ikke vises, kan det være på grunn av personverninnstillingene for synlighet. Du kan ha aktivert alternativet for 1. grads tilkoblinger i synlighetsdelen av kontoen din.

Q4. Hvordan kan jeg tømme hurtigbufferen på LinkedIn?

Ans. Du kan enkelt tømme hurtigbufferen på LinkedIn ved å bruke det innebygde Post Inspector-verktøyet.

Q5. Hvordan kan jeg oppdatere LinkedIn-appen min?

Ans. For å oppdatere LinkedIn-appen kan du ganske enkelt oppdatere applikasjonen på mobilenheten din.

***

Vi håper at guiden vår om LinkedIn-appen som ikke viser bilder hjalp deg med alle spørsmålene dine angående dette tilbakevendende problemet og var i stand til å løse det med metodene gitt ovenfor. Hvis du også har andre problemer, spørsmål eller forslag, vennligst legg igjen dem i kommentarfeltet nedenfor.

x