Discord

Hvordan vises frakoblet til én server i Discord

Discord er en spillapp som kan brukes på en datamaskins nettleser eller gjennom Discord-appen på en telefon eller PC. Selv om det også har ikke-spillbruk som chatting og interaksjon i spillet, er det først og fremst en sosial spillplattform som brukere kan bruke under streaming. Hvis du er noen som leter etter tips om hvordan du kan bli usynlig i Discord-serveren, er du på rett sted! Vi gir deg en guide for å komme deg gjennom de ofte stilte Discord-spørsmålene, som hvordan du vises offline på én server i Discord og blir med på en Discord-server uten at noen vet det. Etter å ha lest denne artikkelen til slutten, vil du garantert lære hvordan du forfølger en Discord-bruker og vises offline på en bestemt server. La oss dykke inn!

Hvordan vises frakoblet til én server i Discord

Les denne artikkelen til slutten for å lære trinnene som demonstrerer hvordan du vises offline til én server i Discord og bli med på en Discord-server uten at noen vet på en detaljert måte ved å bruke bildene for bedre forståelse.

Kan du finne noen på Discord uten nummer?

Nei. Discord-programvaren fungerer annerledes enn andre meldingstjenester og sosiale nettverkstjenester. For å finne noen på Discord må du vanligvis vite brukernavnet og merkenummeret deres.

  Hvordan sjekke hvem som eier en Discord-server

Hver discord-bruker har en unik tag-ID eller -nummer. Men hvis du vil finne noen uten nummeret deres, trenger du bare å finne eller starte en samtale på serverens skjerm. Der kan du søke etter en person ved å skrive brukernavnet deres etter et @-symbol. Dette tar deg til personens server, hvor meldingshistorikken, anropene og opptakene dine blir lagret.

Kan du fortelle om noen er usynlig på Discord?

Ja, hvis en person bestemmer seg for å bli usynlig eller offline, vil det vises ved siden av brukernavnet. Selv om personen fortsatt kan bruke Discord når du ser dem som usynlige.

Kan du bli usynlig i Discord Server?

Ja, Discord gir deg muligheten til å bli usynlig når du ikke vil ha kontakt med noen på serverne. Dette alternativet er tilgjengelig på både mobilappen og skrivebordsversjonen.

Hvordan se om noen er usynlig på Discord?

Discord gir deg fire alternativer angående aktivitetsstatusen din. Dette kan ses av alle som søker etter navnet ditt eller tag-ID-en din.

Som nevnt før, hvis en person er frakoblet, vil ikonet deres ha en grå sirkel i stedet for en grønn nettsirkel. Du kan imidlertid ikke være sikker med mindre du ser dem aktivt snakke i en stemmechat. For de fleste er hele poenget med å vises offline å få andre til å tro at du er offline.

Hvordan skjuler jeg meg selv på en Discord-server?

Først må du bli med på en server. Deretter velger du alternativet Invisible med den grå prikken, hvis du vil forsvinne helt fra visningen og ingen på serveren vil kunne se deg i det hele tatt. Du vil ikke lenger bli sett på som gruppedeltaker. Likevel vil du kunne utforske Discord og til og med sende meldinger til vennene dine.

  Hvordan lage en Discord Bot

Fortsett å lese videre for å finne ut om du kan vises offline på én server i Discord.

Hvordan være usynlig i Discord Voice Chat?

Du kan bli usynlig i Discord-serveren ved hjelp av metoden nevnt ovenfor, selv om det teknisk sett overgår hensikten med å være på en samtale i utgangspunktet. Hvis de andre brukerne i samtalen også er usynlige, vil de vises offline.

Her kan du se eksempelet hvor en bruker er koblet på en Discord-samtale mens han er offline.

Hvordan vises offline på Discord Mobile?

For å vite hvordan du vises offline til én server i Discord, kan du også enkelt få tilgang til funksjonene som er tilgjengelige på skrivebordet på mobilappen.

1. Åpne Uenighet app og logg på kontoen din.

2. Etter å ha logget på, trykk på Profil-fanen > Angi status.

3. Trykk på Invisible fra popup-menyen for å vises offline på Discord.

Slik vises du offline til én server i Discord.

Hvordan vises offline til én server i Discord?

Det er ikke mulig å endre Discord-statusen din per server eller for en bestemt venn. Med andre ord, hvis du fremstår som usynlig, gjør du det overalt. Selv om Discord-utviklere har hatt diskusjoner om dette emnet, har det til nå ikke vært noen ny oppdatering om denne saken.

Hvordan vises frakoblet på Discord PC?

Etter at du vet hvordan du vises offline til én server i uenighet, først når du logger på kontoen din, vises du som online. Følg trinnene nedenfor for å gå offline på Discord.

1. Naviger til din Discord-konto på nettleseren din.

Merk: Du kan også bruke Discord-skrivebordsappen hvis du har den.

2. Klikk på profilnavnet ditt nederst til venstre for å få frem statusmenyen.

3. Hold markøren over Status-ikonet og klikk på Usynlig for å forsvinne helt. Med dette alternativet vil ikke andre kunne se deg på nettet lenger.

  Hvordan finne en Discord-bruker-ID

Les denne artikkelen fra starten for å finne ut om du virkelig kan vises offline til én server i Discord.

Hvordan gjøre en discord-tekst usynlig?

Her skal vi introdusere spoiler-tagger! Du kan marker spesifikke passasjer i meldinger eller hele teksten som en spoiler ved å bruke spoiler-tagger. For å merke en melding som en spoiler, må du åpne en chat og gjøre følgende:

1. Skriv inn en || symbolet i begynnelsen og slutten av teksten du vil sende.

2. Så snart du sender meldingen, vil den vises skjult, som vist nedenfor.

Hvordan bli med i en Discord-server uten at noen vet det?

Det er ikke mulig å bli med på en Discord-server uten at noen vet om det. Den samme regelen brukes når du forlater en server, et varsel legges igjen for hele chatten for å se hvem som forlot serveren og når. Det er en liste over åpne Discord-servere under Explore Public Servers-siden, hvor du kan sjekke mange offentlige servere uten å bli med direkte.

Hvordan forfølger du en Discord-bruker?

Selv om det å forfølge en person anses som skummelt og ikke bør oppmuntres på noen sosial eller digital plattform, kan du alltid se en persons profil uten å prøve å legge dem til i listen din. Hvis det er en ukjent person som du vil vite mer om, kan du ta de neste trinnene:

1. Fra Discord-kontoen din, høyreklikk på ønsket Discord-brukers ikon og klikk på Profil.

2. Her kan du lagre en MERKNAD om personen i tilfelle du ønsker å besøke igjen eller sende dem en venneforespørsel ved å klikke på Send venneforespørsel.

På denne måten kan du forfølge en Discord-bruker.

***

Så vi håper du har forstått hvordan du vises offline på én server i Discord og blir usynlig i Discord-serveren med de detaljerte trinnene til hjelp. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x