Hvorfor høres min Siri rar ut?

Smarttelefoner har blitt teknologisk avanserte. Slik at de har en tendens til å utføre ulike mobilfunksjoner for sine brukere også. De er bygget med funksjoner i telefonen som gjør dem til en sunn enhet når det gjelder funksjoner. iPhones er en av disse banebrytende teknologitelefonene som kommer med flere egenskaper som gjør Apple til det mest foretrukne mobilmerket i verden. En av disse funksjonene som en iPhone vil være ufullstendig uten er Siri. Siri er en innebygd stemmeassistent tilgjengelig for iPhone-brukere. Denne virtuelle assistenten har gjort livet enklere for mange Apple-telefonholdere. Drevet av kunstig intelligens hjelper Siri med å utføre alle de grunnleggende funksjonene til en enhet. Hvis du er en vanlig Siri-bruker, må du allerede være klar over alle fordelene det følger med. Imidlertid kan du noen ganger møte problemer med Siri sin stemme, og hvis du har slitt med å betjene Siri i det siste og ønsker å finne et svar på hvorfor min Siri høres rart ut, så har vi en relatert guide for deg i dag. Vi vil diskutere alt relatert til hvorfor min Siri høres dempet ut. Mens du bruker kart hvis du ikke kan høre Siri ordentlig og lurer på hvorfor min Siri høres rart ut på kart, har vi også svar på det. Så la oss begynne med guiden vår og finne ut hvorfor Siri høres rart ut i lavstrømsmodus.

Hvorfor høres min Siri rar ut?

Her har vi forklart hvorfor Siri min høres dempet ut og trinn for å løse problemet i detalj.

Hva er Siri?

Siri er en digital virtuell assistent for en Apple-enhet. Nedenfor har vi listet opp funksjonene til Siri.

 • Funksjonen er tilgjengelig på iOS, iPadOS, watchOS, macOS, tvOS og audioOS.
 • Det er en intelligent funksjon som du kan gi instruksjoner om hvordan du ringer, sender tekstmeldinger, bruker apper og får andre grunnleggende ting gjort.
 • Denne Apple-assistenten tilsvarer Amazons Alexa, Microsofts Cortana og Googles Google Assistant.
 • Denne intelligente maskinen svarer også på spørsmål som stilles av Apple-brukeren sammen med å foreslå alternativer eller kontrollere enheter.
 • Apple-brukere kan stille inn Siri-stemme i henhold til deres preferanser.
 • Siri er en gratis innebygd funksjon som hjelper brukerne veldig godt.
  Lydequalizer for alle musikkapper på din iPhone [Jailbreak]

Hvorfor høres min Siri dempet ut?

Hvis du tilfeldigvis støter på en dempet Siri-stemme, kan det være et par årsaker bak det. La oss ta en titt på hvorfor du stadig hører en merkelig Siri-stemme:

 • Den lave effekten til enheten er mange av de første grunnene til å forårsake en dempet stemme til Siri. Hvis Apple-enheten din går tom for strøm, er det bedre å sjekke om enheten har nok strøm. Hvis den kjører på lavt batteri, lad enheten din for å overvinne stemmeproblemet.
 • En av hovedårsakene til å ha forårsaket dette problemet er en nylig oppdatering. Mange brukere har møtt Siris dempet stemme etter at de oppdaterte enhetene sine til iOS 15.1.
 • AirPods er et flott Apple-tilbehør og brukes ofte av folk mens de kjører bil eller under arbeid. I tilfelle AirPods ikke er rene eller skitne, kan de være bak de rare Siri-lydene. Så sørg for å rengjøre dem godt med spritservietter.
 • Det er alltid viktig å slå av dingsen en gang i blant. Hvis du ikke har gjort det på en uke, er det på tide at du slår av enheten og deretter slår den på igjen, da den lange løpstiden også kan føre til dette problemet og få deg til å lure på hvorfor Siri høres rart ut.
 • En annen grunn som har blitt sett å forårsake problemer med Siri-stemmen, er feil. Hvis Apple-enheten din har tredjepartsapper installert, kan de enkelt feile gadgeten din. Du kan prøve å avinstallere disse appene og ikke laste ned noe som kan være en svindel.
 • Informasjonskapsler som er lagret på Apple-enheten din, kan også redusere måten Siri snakker på. Prøv å bruke en VPN eller bytt til en privat nettleser for å unngå slike problemer.

 • Ufrivillige endringer i Siris stemmeinnstillinger kan også være en årsak bak dette problemet.

Hvordan fikse Siri Sound Rare problem

Nå som du er godt klar over årsakene som kan resultere i den krukke stemmen til Siri, er det nå på tide å se på løsningene som kan fikse dette problemet.

Merk: Følgende trinn kan utføres på en iPhone.

Metode 1: Start Apple-enheten på nytt

Det første trinnet å ta for å fikse Siri-lydproblemet er å starte Apple-enheten du bruker på nytt. Omstart hjelper til med å overvinne mindre problemer som kan føre til et slikt problem.

1. Trykk og hold volum ned-knappen og strømknappen på iPhone.

2. Sveip nå lysbildet for å slå av alternativet til høyre.

3. Når du er ferdig, trykk og hold inne låseknappen på siden av iPhone.

4. Når iPhone starter opp, trykk og hold inne låseknappen for å få opp Siri.

5. Gi Siri en kommando eller still den et spørsmål for å sjekke om det høres naturlig ut nå.

Metode 2: Deaktiver lavstrømmodus

Hvis omstart av enheten ikke hjalp deg med hvorfor Siri høres rart ut på lavstrømsmodusproblemet, kan du prøve å deaktivere lavstrømsmodusen på Apple-enheten din. Selv om denne modusen er ekstremt nyttig for å spare batteri, kan den noen ganger også påvirke Siri-stemmen. Så prøv å deaktivere lavstrømsmodus ved hjelp av følgende trinn:

1. Åpne Innstillinger på iPhone.

2. Trykk nå på alternativet Batteri.

3. Deretter slår du av Low Power Mode-alternativet i den.

Du kan også prøve å lade enheten til det fulle for å unngå et slikt problem.

Metode 3: Tilbakestill Siris stemme

Du kan ikke bare bruke Siri til å utføre forskjellige kommandoer, men du kan også tilpasse den. Prøv å tilbakestille stemmen til Siri hvis du fortsatt leter etter svar på hvorfor min Siri høres rart ut på kart.

1. Åpne Innstillinger på iPhone.

2. Trykk på Siri og søk.

3. Deretter trykker du på Siri Voice.

4. Still inn stemmen i henhold til dine preferanser.

5. Når Voice 1 er angitt, kan du også stille inn Voice 2 ved å følge de samme trinnene.

Nå som du har stilt inn Siris stemme manuelt, prøv å bruke funksjonen igjen for å sjekke om Siri høres normalt ut.

Metode 4: Sjekk enhetens lagring

Du kan også prøve å sjekke enhetslagringen for å forsikre deg om at det ikke er en grunn til å forårsake en slik lyd mens du bruker Siri. Siri har flere stemmealternativer og aksenter som kan stilles inn i henhold til tilpasning. For å gå videre med å bruke disse effektene, er det viktig å sørge for at du har nok lagringsplass. Du må ha 500 MB ledig plass på telefonen for å gjøre disse tilpasningene. Hvis plassen ikke er nok, kan enheten din begynne å slette Siri-lydfiler og andre viktige ting. Så sørg for at du har lagret på enheten din for å favorisere de forskjellige stemmene til Siri.

Metode 5: Se etter oppdateringer

Som nevnt ovenfor, er en av hovedårsakene bak den dempede stemmen til Siri en oppdatering til iOS 15. Så hvis du leter etter svar på hvorfor min Siri høres rart ut og måter å fikse det på, må du se etter nye oppdateringer til overvinne problemet.

1. For å se etter iPhone-oppdateringer, åpne Innstillinger.

2. Trykk deretter på Generelt.

3. Trykk nå på Programvareoppdatering.

4. I tilfelle det er en oppdatering tilgjengelig, trykk på Last ned og installer.

Metode 6: Tilbakestill enheten

Hvis ingen av trinnene ovenfor ikke løste problemet og du fortsatt bekymrer deg for hvorfor Siri høres dempet ut, er det siste utvei å tilbakestille enheten for å overvinne unormal Siri-stemme. Dette kan sikkert få tilbake Siri sin normale stemme. Så du kan prøve å gjøre det ved å bruke trinnene nedenfor:

Merk: Overfør alle enhetens data til et sikkert sted før du utfører følgende trinn.

1. Åpne iPhone-innstillingene og trykk på Generelt.

2. Trykk nå på Overfør eller Tilbakestill iPhone.

3. Trykk deretter på Tilbakestill.

4. Velg alternativet Tilbakestill alt innhold og innstillinger og gå videre med instruksjonene på skjermen.

For mer kan du også sjekke guiden vår om hvordan du tilbakestiller iPhone 7 til fabrikkstandard.

Derfor er dette hvordan du kan fikse problemet med Siri-lyddempet.

Ofte stilte spørsmål (FAQs):

Q1. Hvordan kan jeg få min Siri tilbake til normalen?

Ans. Du kan få Siri tilbake til normalen ved å justere innstillingene på iPhone. Du kan prøve å endre Siris stemme som er forklart i metode 3 ovenfor.

Q2. Hvorfor er Siri-lyden min av lav kvalitet?

Ans. Siri-lyden din kan være av lav kvalitet på grunn av lav strømmodus. Du kan slå av dette alternativet for å unngå lavkvalitetslyd.

Q3. Hvem er den originale stemmen bak Siri?

Ans. Den originale stemmen bak Siri er Susan Bennett.

Q4. Kan Siri gjenkjenne mer enn én stemme?

Ans. Ja, Siri kan gjenkjenne flere stemmer. Alle kan bruke enheten din til å gi anbefalinger, sende og lese meldinger, utføre grunnleggende funksjoner, ringe og stille spørsmål ved hjelp av Siri på Apple-enheten din.

Q5. Hvor mange språk snakker Siri?

Ans. Siri kan snakke engelsk, tysk, nederlandsk, italiensk, russisk og mange flere språk.

***

Vi håper at legen vår lyktes med å svare på alle tvilene dine om hvorfor min Siri høres rar ut. Fortell oss hvilken del av guiden vår som hjalp deg mest. Hvis du har andre spørsmål eller forslag å gi, kan du legge igjen dem i kommentarfeltet nedenfor.

x