tipsbilk.net

Slik gjenoppretter du slettet utkast i Gmail

En av de mest kjente e-postleverandørene er Gmail. Med nesten 1,8 milliarder aktive brukere per 2022, har Gmail overgått alle sine rivaler, inkludert Yahoo! Mail, Hotmail, Windows Live Mail og Inbox.Com. Et utkast er et unikt verktøy som Gmail tilbyr deg som du kan bruke til å lagre en utkastversjon av e-posten din før du sender den. Hvis du ikke er klar til å sende e-posten som den er, kan du ganske enkelt lagre et utkast av den. I tillegg bør du ikke være bekymret hvis du lukker Gmail mens du fortsatt skriver e-post eller om Gmail lukkes automatisk som følge av en teknisk feil. Den nåværende statusen din lagres i Utkast-delen av Gmail. Det kan imidlertid oppstå situasjoner når du sletter utkastene dine og senere ønsker å gjenopprette dem. Hvis du er en Gmail-bruker og lurer på hvordan du gjenoppretter slettede utkast i Gmail, er du på rett sted! Vi gir deg en nyttig veiledning som vil løse alle spørsmålene dine om hvordan du kan hente et slettet utkast i Gmail og gjenopprette et Gmail-utkast som er overskrevet ved et uhell.

Slik gjenoppretter du slettet utkast i Gmail

Fortsett å lese videre for å finne trinnene som forklarer hvordan du gjenoppretter slettede utkast i Gmail i detalj med nyttige illustrasjoner for bedre forståelse.

  Hvorfor må USB være så komplisert?

Hvor lagres utkast i Gmail?

Gmail lagrer utkastene dine automatisk uten at du trenger å lagre dem. Denne automatiske lagringsfunksjonen er nyttig for brukere som ved et uhell kan ha koblet fra en internettforbindelse eller møtt andre uforutsette feil. Utkastene lagres i Gmail i Utkast-delen i venstre rute i Google Mail-vinduet. Du kan navigere til den delen og gå tilbake til alle meldinger som er lagret, men ikke sendt. I tillegg kan du velge utkastet du vil endre og sende det til ønsket e-postadresse.

Kan du hente et slettet utkast i Gmail? Er det en måte å gjenopprette et utkast i Gmail?

Nei, du kan ikke hente et slettet utkast i Gmail, i motsetning til slettede e-poster. Slettede utkast i Gmail havner ikke i papirkurven. Det vil være nyttig hvis du har denne informasjonen i bakhodet i tilfelle du noen gang utilsiktet sletter en e-post. Det er en god idé å skrive et utkast til e-posten din før du sender den. Utkast som er slettet blir ikke fulle e-poster og havner ikke i søppel. Men hvis du ved et uhell slettet et utkast i Gmail, er det noen få triks for å gjenopprette slettet utkast i Gmail. Følgende:

  • Trykk på angre-knappen
  • Bruk en annen synkronisert enhet for å lage en sikkerhetskopi
  • Dra nytte av hxd-programmet
  • Bruk Google Vaults hvis du har et Google Workplace-abonnement
  En introduksjonsveiledning for å bli med og få tilgang til Metaverse [+7 Platforms]

Hvor går slettede utkast i Gmail?

Gmail tilbyr et sikkerhetskopieringsalternativ for kunder som feilaktig sletter et utkast. Eventuelle tapte utkast kan gjenopprettes umiddelbart ved å bruke Angre-knappen. Du må imidlertid raskt hente utkastet ditt etter å ha slettet det fordi denne knappen bare forblir aktiv i rundt 10 sekunder før den forsvinner. Det er ingen måte å gjenopprette dem etter det fordi de ikke havner i papirkurven etter 30 dager, som slettede e-poster. Så du kan ikke finne det slettede utkastet noe sted i Gmail.

Hvordan henter jeg et slettet utkast i Gmail? Hvordan gjenopprette slettet utkast i Gmail?

Her er en guide for hvordan du gjenoppretter slettede utkast i Gmail i noen få enkle trinn:

Metode 1: Bruke Angre-alternativet

For de som utilsiktet sletter et utkast, tilbyr Gmail et sikkerhetskopieringsalternativ. Det er en angre-knapp som umiddelbart gjenoppretter tapte utkast. Men når du sletter utkastet ditt, vises denne knappen i bare rundt 10 sekunder før den forsvinner. Så du kan bruke denne måten til å hente utkastet ditt umiddelbart etter at du har slettet det. Etter å ha slettet utkastet ditt, klikk på popup-vinduet med en Angre-knapp for å gjenopprette det slettede utkastet umiddelbart.

Merk: Hvis du ikke klikket raskt på dette alternativet, vil utkastet bli slettet. Kort tid (omtrent 10 sekunder) etter at du fjernet utkastet ditt, forsvinner Angre-knappen.

Metode 2: Kontakt Googles brukerstøtte

Du kan også kontakte Googles brukerstøtteteam for å gjenopprette det slettede utkastet i Gmail.

1. Besøk Google Disk Hjelp siden i nettleseren din.

  Kan jeg slette DoorDash-kontoen min?

2. Klikk på Kontakt oss fra Trenger du mer hjelp? delen fra bunnen av siden.

3. I Hva kan vi hjelpe med? seksjonen, skriv inn Manglende eller slettede filer i det gitte feltet.

4. Følgende fane vil ha en liste over alternativer. Velg Slettet filen min permanent i dette tilfellet.

5. Klikk deretter på Neste trinn.

6A. Google vil gi deg en liste over artikler du kan referere til. Les dem og følg instruksjonene nedenfor.

6B. Hvis ingenting løser problemet, velg Neste trinn fra listen nedenfor.

7. Klikk på E-post på neste side for å kontakte Google via e-post.

Hvordan gjenopprette utilsiktet slettet e-postutkast?

Du kan følge metodene nevnt ovenfor for å gjenopprette e-postutkastet du har slettet ved et uhell på Google Mail-nettstedet eller -appen.

Hvordan gjenoppretter jeg et slettet e-postutkast på iPhone?

Angre-knappen som vises etter at du har slettet utkastet på Gmail-appen for iPhone, er den eneste måten å gjenopprette det. Hvis du ikke kunne klikke på Angre-knappen i det 10-sekunders vinduet, vil utkastet bli forkastet permanent uten noen annen måte å hente det tilbake på Gmail.

Hvordan gjenopprette utilsiktet overskrevet Gmail-utkast?

I tillegg til Angre-knappen og kontakt Google Support-metoden, kan du også gjenopprette utilsiktet overskrevne Gmail-utkast ved hjelp av Google Vault.

Du må imidlertid ha G Suite Business og Enterprise-planene for å få Google Vault gratis.

***

Så vi håper du har forstått hvordan du gjenoppretter slettede utkast i Gmail med de detaljerte trinnene for å hjelpe deg. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x