tipsbilk.net

Hvorfor lades ikke Oculus Go?

Oculus Go VR-headsettet gjør det mulig for alle å oppleve det fulle potensialet til virtuell virkelighet. Muligheten til å kjøre alle de beste VR-opplevelsene uten å kreve tilkobling til en annen enhet er strålende balansert. Vi vil gå over årsakene til at Oculus Go ikke vil lades i denne artikkelen. Det kan være flere grunner til at Oculus Go-headsettet ditt ikke lader. Hvis du er en Oculus Go-bruker, lurer du på hvor lenge Oculus Go-batteriet varer. Hvis du er noen som leter etter mer informasjon relatert til Oculus Go, gir vi deg en nyttig guide som vil løse alle spørsmålene dine om hvordan du kan fikse at Oculus ikke lader.

Hvorfor lades ikke Oculus Go?

Du vil få vite hvorfor din Oculus Go ikke vil lade ytterligere i denne artikkelen. Fortsett å lese for å lære mer om det i detalj.

Kan du bruke Oculus Go mens du lader?

nr. Eget kjølesystem benyttes av Oculus Go. Oculus Go inkluderer bare en heatsink, som er frontpanelet på headsettet som passivt distribuerer varme til luften, i motsetning til Oculus Quests innebygde kjølevifte. Hvis du bruker Oculus Go mens den lader, kan den bli for varm. Faktisk advarer Oculus-nettstedet uttrykkelig om at du ikke bør bruke Oculus Go mens du lader. I tillegg er Oculus Gos ladekabel bare 3,3 fot lang. Det er tydelig at det ikke er meningen å bruke headsettet mens det lades.

  Slik sletter du Adobe-konto

Hvor lang tid tar det å lade et Oculus Go-batteri?

Oculus Go kan lades helt opp med den medfølgende laderen på rundt 3 timer. Det anbefales ikke å bruke alternative ladere, inkludert bærbare batteribackups, i henhold til bruksanvisningen.

Hvor lenge varer Oculus Go-batteriet?

Oculus Gos innebygde 2600mAh litiumionbatteri gir 1,5 til 2 timers kontinuerlig spilling eller rundt 2 til 2,5 timers videovisning. Oculus» kjøretidsprojeksjoner er også rimelig nøyaktige. Headsettet ditt kan vare litt lenger enn 2 timer når det brukes til både video og spill, og nesten 3 timer når det bare brukes til Netflix.

Blir Oculus overopphetet?

Ja. Oculus Go blir faktisk for varmt, og det er flere årsaker til dette. Anta at du koblet Oculus til veggladeren og det interne batteriet til Go var mindre enn 60 til 70 % ladet da du startet. I så fall prøver laderen å lade det interne batteriet samtidig, noe som ser ut til å produsere litt varme. La det indre batterinivåfall under 30 % er en annen faktor som kan gjøre Go overopphetet. Ettersom Li-ion-batterier begynner å produsere mer varme når effektiviteten faller under 30 %. Prøv derfor å forhindre at Go-batteriet ditt synker under 30 %.

Hvordan vet du at Oculus lader?

Det er et par ting du kan sjekke hvis du er usikker på om Oculus Go lader eller ikke.

  • Bekreft først at USB-kabelen er godt koblet til hodesettet og at strømadapteren er koblet til en stikkontakt. Sjekk LED-lyset på strømadapteren hvis alt ser ut til å være riktig plugget inn. Hvis den lyser, bør Oculus Go lades og strømadapteren fungerer som den skal. Koble til strømadapteren igjen hvis LED-lyset er av ved å koble den fra først. Dette kan av og til hjelpe i ladeprosedyren.
  • Ved å gå til Innstillinger-menyen på Oculus Go kan du også sjekke batterinivået. Velg Batteri for å finne ut hvor mye lading headsettet har. Den lader fortsatt hvis prosentandelen er mindre enn 100 %.
  Hvordan få Samsung Password Manager

Hvis Oculus Go fortsatt ikke vil lade, kan det være et problem med batteriet. Du kan prøve å ta ut og sette inn batteriet på nytt for å være sikker. Du må kanskje ta kontakt med Oculus kundeservice hvis det ikke løser problemet for deg.

Hvorfor lader Oculus-en din sakte?

Din Oculus kan være det lader sakte av en rekke årsaker.

  • Mens du spiller, kan det hende at batteriet til hodesettet ikke lades like raskt.
  • Før du lader, kan det hende at hodesettets batteri må avkjøles hvis det er ekstremt varmt.
  • Ladeporten kan være ødelagt.

Hvorfor slås ikke Oculus Go på?

Det kan hende at Oculus Go ikke slås på på grunn av noen problemer.

  • Headsettet slår seg kanskje ikke på hvis batteriene ikke har nok ladning eller er tomme.
  • Lampene som ikke lyser kan også skyldes fastlåste eller avbrutt fastvareoppdateringer.

Hvorfor lades ikke Oculus Go?

Det kan hende at Oculus Go ikke lader av flere årsaker. Her er grunnene til at Oculus Go ikke vil lade.

  • Hvis Oculus Go ikke er riktig konfigurert
  • Strømadapteren er koblet til en stikkontakt.
  • Det kan være et problem med strømforsyningen eller Oculus Go.

Hvordan fikser du at Oculus ikke lader?

Det er flere løsninger du kan bruke for å løse problemet og få headsettet til å starte opp normalt. Her er en guide for hvordan du fikser at Oculus ikke lader.

Metode 1: Inspiser ladekabelen

  12 Cryptocurrency APIer for dataforskere/utviklere

Det kan tenkes at Oculus ikke slår seg på fordi det er lite strøm på den. Se etter ladelysindikatoren når du lader dingsen. Det kan også tenkes at headsettet ikke ladet i det hele tatt selv om du lot det lade på grunn av et problem med ladekabelen eller en løs tilkobling. Selv om du har koblet den til riktig, hvis det ikke er noen ladelampeindikator, kan det hende at ladekabelen ikke fungerer som den skal. I denne situasjonen må du bytte ut ladekabelen for å se om den vil lade headsettet.

Metode 2: Utfør hard omstart

Når du opplever dette problemet, er det første du bør gjøre en hard omstart. Det viser seg at noen ganger en tvungen avstenging kunne ha forlatt enheten i en uventet tilstand og forhindret den i å slå på ordentlig. En hard omstart i denne situasjonen bør løse problemet. Du vil ikke få tilbakestilt innstillingene hvis du gjør dette, så ikke bekymre deg. En hard omstart er ganske enkel å utføre.

1. Trykk og hold inne strømknappen i mer enn 30 sekunder.

Merk: I noen tilfeller må du kanskje holde den i omtrent 60 sekunder.

2. Når LED-lyset blir hvitt, slipper du strømknappen.

Gadgeten har blitt hardt tilbakestilt.

Hvorfor slås ikke Oculus Quest på eller lades?

Det er flere mulige årsaker til at Oculus Quest 2-headsettet ikke slår seg på. Du må kanskje lade headsettet før du bruker det hvis det for eksempel har lavt batteri. I tillegg er det andre variabler som kan være i spill når du støter på dette problemet. Headsettet ditt slår seg kanskje ikke på i spesielle situasjoner hvis det har gjennomgått en uvanlig tilstand som følge av en feilaktig avslåing.

***

Vi håper at du har lært om hvorfor din Oculus Go ikke vil lade og hvordan du kan fikse at Oculus ikke lader. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hva du vil lære om neste gang.

x