Ignorer ikke flere låser telefoner når barn ikke svarer på en foreldres samtale [Android]

Hvis du har barn, og barna dine har telefoner, så vet du at i stedet for å bruke disse telefonene for å forsikre deg om at de lever og har det bra, ikke fulle, gjør narkotika eller blir holdt som gisler, bruker barna det til å legge ut selfies, ta bilder av mat , og ignorerer deg. Hvis barna dine har en Android-telefon, kan du nå dempe vanen deres med å ignorere deg når du sjekker dem. Ignore No More er en Android-app som lar deg låse barnas telefoner hvis de ikke svarer på anropene dine. Det kan ta langt mer drastiske tiltak og tørke en telefon også. For å bruke appen må både foreldre og barn ha den installert på enheten sin.

  Slik overfører du Android-filer trådløst til et Linux-skrivebord

Når den er installert, må du først opprette en konto på foreldretelefonen. Bare foreldrekontoer kan opprettes og enheter klassifiseres som tilhørende enten en forelder eller et barn. Når du har konfigurert appen på kontoen din, installer den på en barneenhet. Logg på med din egen konto, men når du blir bedt om det, registrer enheten som et barns enhet.

Å sette opp appen på et barns enhet krever at du oppretter en gruppe i standard People-appen kalt INM. Denne gruppen vil inneholde alle foreldres. Det krever også at låseskjermwidgeter er aktivert slik at du kan legge til appens widget på låseskjermen. Denne widgeten er hvordan et barn kan ringe tilbake til en forelder.

  Populær app for vedlikehold av hjemmet BrightNest kommer til Android

Appen har blitt ganske populær siden den ble lansert, og det er forståelig at foreldre ville elsket det hvis teknologien var på deres side for en forandring, men Ignore No More har noen åpenbare mangler, og en av dem er en tenåring som til og med er litt teknisk kunnskapsrik og kan Google tingene.

Tenk først hvis barnet ditt har en rotfestet enhet. Det vil ikke være vanskelig å fjerne appen fra enheten. Det krever også at foreldre har administrative rettigheter på et barns telefon noe som vil kreve oppsett. Selv om det er mulig og ikke mye problem å gjøre, er ikke appen den enkle løsningen den er laget for å være. Andre måter et barn kan deaktivere appen på er ved å slette INM-gruppen som er lagt til i People’s-appen. Mye av dette skyldes at en forelder har administratorrettigheter på enheten og at et barn ikke kan finne en løsning på den.

  Foreslå filmsøk etter film etter år, sjanger og vurdering [Android]

Forutsatt at appen fungerer og barna dine ikke finner en måte å omgå den på, bør foreldre få lov til å deaktivere visse funksjoner i appen, for eksempel fjernslette den. I sjansen for at noe faktisk har skjedd med barnet ditt, kan en mobilenhet spores og vil være svært nyttig for å finne et barn. Vi kan alle se hvordan dette konseptet ikke kan implementeres på iOS, så la oss håpe at ingen barn vil ha en iPhone.

Last ned Ignore No More fra Google Play Store