Slik aktiverer du tofaktorautentisering og sikrer ringekontoen din

Følgende rapporter av dårlige skuespillere som får tilgang til folks ringeklokke og sikkerhetskameraer, kan du være interessert i å styrke forsvaret til kontoen din. Den enkleste måten å gjøre dette på er å endre passordet og sette opp tofaktorautentisering. Dette er hvordan.

Endre Ring-kontoens passord

Hvis du er bekymret for at passordet ditt er stjålet, har blitt brukt andre steder, eller ikke har blitt endret på lenge, er det første du bør gjøre å endre påloggingsinformasjonen din. Vi anbefaler at du laster ned en passordbehandling og bruker den til å generere et tilfeldig og sikkert passord for kontoen din.

Når du er klar til å endre passordet til Ring-kontoen din, kan du gjøre det fra selskapets nettside eller mobilappen på Android, iPhoneeller iPad.

Endre passordet ditt online

Start med å gå til Ring sin hjemmeside. Derfra klikker du på «Logg inn»-knappen øverst til høyre.

Deretter logger du på kontoen din.

Hold markøren over navnet ditt i øverste høyre hjørne og velg deretter «Konto»-alternativet.

Klikk på «Endre»-koblingen som finnes i «Passord»-delen.

Skriv inn Ring-kontoens nåværende passord og skriv inn det nye passordet. Når det nye passordet er skrevet inn i begge boksene, vil du kunne klikke på «Endre passord»-knappen.

  Minecraft – Uendelig vann: Hvordan

Hvis du skrev inn riktig gammelt passord og det nye passordet oppfyller Rings minimumskriterier, vil kontopassordet ditt bli endret.

Endre passordet ditt i mobilappen

Hvis du primært får tilgang til Ring-kameraet ditt fra smarttelefonen eller nettbrettet, kan du endre kontoens passord fra selskapets mobilapp. Skjermbildene nedenfor ble tatt på en iPhone, men trinnene er identiske på Android og iPad.

Begynn med å åpne Ring-appen på mobilenheten din.

Fra dashbordet trykker du på hamburgerikonet øverst til venstre for å åpne overløpsmenyen.

Velg «Konto»-alternativet som du finner halvveis nede på listen.

Trykk på «Endre»-knappen til høyre for «Passord»-oppføringen.

Skriv inn ditt nåværende og nye passord og velg deretter «Oppdater passord»-knappen for å endre passordet ditt.

Aktiver tofaktorautentisering på ringekontoen din

Enten du endret Ring-kontoens passord eller ikke, bør du aktivere tofaktorautentisering. Den ekstra sikkerheten er nok til å stoppe de fleste dårlige skuespillere fra å komme inn på kontoen din.

Den eneste forutsetningen for å aktivere tofaktorautentisering er å ha et telefonnummer knyttet til Ring-kontoen din. Man burde allerede være der, men oppsettsprosessen går over å legge til et telefonnummer hvis det ikke allerede er på plass.

Aktiver tofaktorautentisering online

Begynn med å åpne en nettleser og gå til Ring sin hjemmeside. Når siden er lastet, klikker du på «Logg inn»-knappen øverst til høyre.

  Slik tilbakestiller du en ruter til fabrikkstandard

Derfra logger du på kontoen din.

Hold markøren over navnet ditt i øverste høyre hjørne og velg deretter «Konto»-alternativet.

Du vil nå se navnet ditt, telefonnummeret og e-postadressen knyttet til kontoen din. Hvis nummeret er oppdatert, kan du gå videre til neste trinn. Hvis det ikke er det, klikk på «Oppdater»-koblingen, skriv inn ditt riktige telefonnummer, og velg deretter «Lagre endringer»-knappen.

Tofaktorautentiseringsinnstillinger finner du i delen «Ekstra sikkerhet». Klikk på «Slå på»-koblingen for å aktivere funksjonen.

Rings nettside vil nå gi deg litt rask informasjon om hva tofaktorautentisering er og hvordan det fungerer. Klikk på den blå «Slå på tofaktor»-knappen nederst på siden for å fortsette.

Autentiser at du er eieren av kontoen ved å skrive inn e-postadressen og passordet på nytt. Klikk på «Fortsett»-knappen for å fortsette.

Skriv inn telefonnummeret du vil bruke for tofaktorautentisering. Dessverre tilbyr ikke Ring en app-basert form for autentisering. Du kan kun gå god for en kode via SMS.

Når du har dobbeltsjekket at du har skrevet inn riktig nummer, klikker du på den blå «Fortsett»-knappen nederst på siden.

Etter et par sekunder skal du motta en tekstmelding fra Ring. Skriv inn den sekssifrede bekreftelseskoden i nettleseren din, og klikk deretter på «Bekreft»-knappen.

Det er det! Du har nå aktivert tofaktorautentisering på Ring-kontoen din.

  Slik tar du med deg smarthjemmet ditt utenfor

Klikk på «Tilbake til innstillinger»-knappen for å gå ut av konfigurasjonsprosessen.

Hvis du, uansett grunn, vil deaktivere tofaktorautentisering, vil gjentakelse av trinnene ovenfor slå av den ekstra sikkerheten.

Aktiver tofaktorautentisering i mobilappen

Som med å endre passordet ditt, er det ekstremt enkelt å aktivere tofaktorautentisering i Rings mobilapp. Akkurat som vi nevnte ovenfor, ble skjermbildene nedenfor tatt på en iPhone, men trinnene er identiske på Android og iPad.

Start med å åpne Ring-appen på mobilenheten din.

Fra hovedskjermen trykker du på hamburgerikonet øverst til venstre for å åpne overløpsmenyen.

Velg «Konto»-alternativet som du finner halvveis nede på listen.

Du finner innstillingene for tofaktorautentisering under overskriften «Forbedret sikkerhet». Trykk på «Av» for å starte oppsettprosessen.

Ring-appen vil nå forklare hva tofaktorautentisering er og hvordan det vil påvirke kontoen din. Klikk på «Fortsett»-knappen for å fortsette.

Du må nå autentisere deg selv. Skriv inn din e-postadresse og passord og velg deretter «Fortsett»-knappen.

Skriv inn telefonnummeret du vil bruke for tofaktorautentisering og klikk deretter på «Fortsett»-knappen.

En sekssifret kode vil bli sendt til deg via SMS etter et par sekunder. Kopier denne koden, skriv den inn i Ring-appen, og klikk deretter på «Bekreft»-knappen.

Og det er det! Du har nå aktivert tofaktorautentisering på Ring-kontoen din. Du kan nå velge «Fortsett»-knappen for å gå tilbake til appens Innstillinger-meny.

Gjenta trinnene ovenfor hvis du noen gang vil deaktivere tofaktorautentisering og miste den ekstra sikkerheten.