Implementering av HTML Editor i appene dine er enkelt med Froala – neste generasjons WYSIWYG Editor

Utviklere har ofte problemer med å redigere HTML. I stedet for å bruke generiske HTML-redigerere, kan neste generasjons WYSIWYG-redaktør Froala hjelpe utviklere med deres redigeringsbehov.

Froala er en WYSIWYG Javascript-webredigerer som sikrer høy ytelse for utviklere. Det øker teamets samlede produktivitet ved å tilby en enestående redigeringsopplevelse til dem. Den rike tekstredigereren bruker toppmoderne teknologier for å gi brukerne de beste funksjonene gjennom et rent grensesnitt.

Denne artikkelen vil diskutere hovedfunksjonene til denne editoren og hvordan den vil hjelpe utviklere til å bli mer effektive.

Hva er Froala?

Froala er en kraftig WYSIWYG rik tekstredigerer som kan møte behovene til utviklere som jobber i alle bransjer. Denne lynraske javascript-editoren kan initialiseres raskt og tåle alle strenge tester.

Froala er en svært sikret editor som har en robust forsvarsmekanisme for å beskytte mot XSS og andre hackingangrep. I tillegg gjør dens velstrukturerte arkitektur den til en av de mest effektive riktekstredigerere.

Nedenfor er noen av de uthevede funksjonene til Froalas Rich Text Editor.

Uendelig formatering og styling

Med Froala kan utviklere utføre utallige innholdsformateringer ved hjelp av redigeringsverktøyet. Froalas innebygde hovedkode inkluderer grunnleggende styling som fet og kursiv. De som trenger avanserte stylingfunksjoner kan inkludere dem gjennom Froalas mange plugins.

I motsetning til vanlige riktekstredigerere, bruker den ikke -taggen. Utviklere kan bruke forskjellige skriftfamilier fra den personlige listen over tilgjengelige fonter. Når det er behov for å endre skriftstørrelsen, lar Froala deg gjøre det med pikselpresisjon.

Brukere får muligheten til å bestemme stilklasser med dette tekstredigeringsprogrammet som kan brukes for avsnitt, tabellceller, bilder og lenker. Her kan de også velge tekst- og bakgrunnsfarger fra favorittfargepalett. Den støtter også enkel avsnittsformatering og lar deg angre eller gjøre om ting som du vil.

Ved å velge en seksjon kan man få en idé om avsnittsformat, skriftstørrelse og skrifttype fra verktøylinjen. Froala støtter subscripts og superscripts som kan brukes til grunnleggende matematikkredigering.

Ved å bruke Line Breaker Plugin kan brukere legge til en ny linje etter en tabell, selv når det er det siste elementet i innholdet. Det er også mulig å bruke kodesnarveier for å formatere innholdet gjennom markdown-syntaks.

  12 ting ut av esken Mac-er kan gjøre som PC-er ikke kan

Ytelsesfokuserte funksjoner

Froala bruker <40 ms på å initialisere og øker dermed ytelsen til utviklerteamet. Selve redigeringsprogrammet er ganske lett for å sikre en utrolig redigeringsopplevelse i lynende hastigheter. Den kommer med en plugin-basert modulær struktur som gjør det enkelt å forstå, bruke, utvide og tilpasse.

WYSIWYG-editoren støtter å ha flere tekstredigerere på samme side. Alt brukerne trenger å gjøre er å sette dem til å bli initialisert ved å klikke. Den er også kompatibel med HTML 5-standarder og CSS 3.

Mange tilpasningsmuligheter

Siden Froala HTML-editor tar sikte på å adressere alle utviklere, tilbyr den utallige tilpasningsalternativer til brukerne som de kan bruke til det mest detaljerte nivået. Selv om redaktøren bruker spesialdesignede SVG-ikoner for hver handling, kan utviklere endre dem og lage tilpassede for å øke brukervennligheten.

Brukere kan også lage en tilpasset hurtiginnsettingsknapp for ofte brukte handlinger og legge den til i menyen der andre hurtiginnsettingsknapper er plassert. Det finnes også alternativer for å lage knapper for verktøylinjen og ulike popup-vinduer.

Bortsett fra å lage en egendefinert rullegardinmeny med forskjellige alternativer, kan brukere lage sine egne popup-vinduer og definere layout, knapper og når de skal vises eller skjules.

Noen andre ting som Froala-brukere kan tilpasse inkluderer plugins, snarveier, fonter, fargevelgere, uttrykksikoner, avsnittsstiler, linjehøyde, innebygd stil, innebygde klasser, bildestiler, lenkestiler og bildestiler.

Dessuten har utviklere full kontroll over verktøylinjen. De kan tilpasse knapptilgjengelighet, knapperekkefølge og knappegruppe. De kan også endre verktøylinjens knapper avhengig av skjermstørrelsen. Det er også mulig å angi verktøylinjeposisjonen som øverst eller nederst på siden eller gjøre den klissete.

For å imøtekomme alle brukstilfeller er Froala-redaktøren tilgjengelig i flere moduser, for eksempel Full Page, Full-Featured, Document Ready, Inline, iframe eller Edit in Popup. Dermed trenger du ikke begynne å kode for å få det perfekte redigeringsutseendet i appen din.

Sofistikert grensesnitt

Hver utvikler ønsker å jobbe med et grensesnitt uten rot. Derfor tilbyr Froala et moderne og intuitivt grensesnittdesign som utviklere vil synes er naturlig. Selv popup-vinduene til redaktøren ser stilige ut.

Dette netthinne-klare WYSIWYG-tekstredigeringsprogrammet kommer med skarpere skrifttyper og bedre estetikk. Brukere kan velge mellom et lyst eller mørkt modus-tema for denne editoren som kan brukes på alle nettsider.

SEO-støttede attributter

Den kraftige algoritmen til Froala tilbyr automatisk en ren HTML-utgang som sikrer bedre resultater når det gjelder SEO. Bildealternativ eller alternativ tekst spiller en viktig rolle i SEO. Froala-brukere kan angi det direkte gjennom popup-vinduet for redigering av bilde og se nettsidens rangering bedre i søkeresultatene.

Koblingstittelen er et annet attributt som brukere kan angi i popup-vinduet for koblinger. Selv om det har mindre betydning i SEO, gjør det nettsidenavigasjon sømløs for besøkende.

  Hvordan Internett drepte aprilsnarren (og hvorfor det må stoppe)

Mobilvennlig responsiv redaktør

Froala er en svært optimalisert editor for mobile enheter. Både Android- og iOS-brukere kan kjøre dette redigeringsverktøyet på smarttelefonene sine. Dette rike tekstredigeringsprogrammet støtter bildestørrelse ved hjelp av prosenter. Den har også funksjonen for å endre størrelse på video som også vil fungere på mobil.

Faktisk er det det første redigeringsverktøyet som tillater verktøylinjetilpasning for alle skjermstørrelser. Dessuten vil alt redigerbart innhold bli responsivt slik at brukere enkelt kan redigere dem på deres foretrukne enhet, selv på en liten skjerm på en smarttelefon.

Tilgjengelighetsfunksjoner

I tillegg til å være kompatibel med Section 508 Accessibility Program, følger denne editoren Web Content Accessibility Guidelines 2.0. Dessuten letter det enkel sidenavigering ved å tillate naturlig tabulatortasteoppførsel.

Froalas WYSIWYG HTML-editor kan navigeres ved hjelp av tastaturet alene, takket være intuitive snarveier. Som et resultat kan brukere redigere raskt uten å bruke musen.

Kraftig API

Froala tilbyr et kraftig Javascript API. Det hjelper brukerne å enkelt tilpasse redaktøren og samhandle med den. API-dokumentasjonen til Froala fungerer også som en nyttig ressurs for å bli kjent med API-hendelser, metoder og alternativer.

Server SDK-er

Froala Javascript editor gjør prosessen med å integrere editoren med serveren ved å bruke server SDK-er. SDK-ene støtter flere språk som Java, PHP, .NET og Python.

Brukere kan laste ned SDK-bibliotekene og inkludere dem i prosjektene for å administrere oppgaver som å laste opp, validere eller slette filer, bilder eller videoer.

Integrasjon med flere rammer

Froala-editoren kan integreres i flere rammeverk som Angular, Django, Rails, Node.js React, WordPress, etc. Du kan for eksempel legge til Froala-editoren til en Node.js-applikasjon som forklart i videoen nedenfor.

For å få de spesifikke installasjonsinstruksjonene for hver plattform, besøk dokumentasjonsside.

Støtte for initialisering

Froalas editor kan startes på alle HTML-elementer. Selv om Textarea er det vanligste HTML-elementet for å initialisere Froala, kan utviklere også bruke det til å initialisere kun på en knapp, lenke eller bilde.

Man kan også bruke det på klikk for å optimalisere sideytelsen. Spesielt hvis én side inneholder flere rik tekstredigerere, ved hjelp av initOnClick anbefales på det sterkeste.

Integrasjon for produktivitet

Froala tilbyr en pakke med nyttige funksjoner for å fremme maksimal produktivitet fra utviklerne. Den støtter en sanntidsredigeringsfunksjon, så selv om flere utviklere jobber med et dokument samtidig, kan alle se endringene umiddelbart.

Spor endringer lar utviklere raskt spore tilføyelse og sletting av tekst i redigeringsprogrammet og eventuelle andre endringer i tekst, tabeller og bilder. Brukere kan skrive @ for å få en autofullføringsliste.

  Hvordan bytte e-post for foreldrekontroll i Google

Den støtter også grammatikk- og stavekontroll med WProofreader, innebygging av innhold i sosiale medier med Embed.ly og bilderedigering med HTML5 Canvas.

24/7 e-poststøtte

Hvis brukere trenger å kontakte Froalas support, kan de gjøre det når som helst på døgnet. Froala tilbyr e-poststøtte syv dager i uken og svarer vanligvis innen en dag.

Grunner til å bruke Froala WYSIWYG Editor

1. Utviklervennlig

Froala er en WYSIWYG HTML-editor laget for å gjøre livet enklere for utviklere. Ved å bruke dens robuste API og dokumentasjon kan utviklere plugge Froala inn i sin eksisterende applikasjon og begynne å bruke den innen få minutter.

2. Tilpassbar

Froala editor er designet for å passe alle nettsider. Man kan tilpasse det ved å bruke hvilket som helst av de tilgjengelige temaene eller til og med ved å lage et nytt tema ved å bruke LESS-temafilen.

3. Ut av esken-plugins

Dette rike tekstredigeringsprogrammet tilbyr 30+ ut-av-boksen plugins. Utviklere kan velge sine favoritter fra listen og bruke dem i prosjektene.

4. Støtte på tvers av plattformer

Utviklere kan bruke denne nettleserbaserte editoren på stasjonære datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. Siden det ikke er noen plattformbegrensning, forbedrer det arbeidseffektiviteten. Froala kan kjøres på alle topp nettlesere som Google Chrome, Safari og Internet Explorer.

5. Enkle snarveier

Det er ikke nødvendig å bytte mellom mus og tastatur gang på gang. Froala editor-snarveier gir deg alle funksjoner; snarveier lar deg aktivere spesifikke kommandoer ved kun å bruke tastaturet.

6. Enkel, men kraftig

Froala mener at en sammenslåing av mange funksjoner ikke trenger å være overveldende. Derfor kan brukere nyte sine 100+ funksjoner fra redigeringsverktøylinjen og fortsatt ikke føle at grensesnittet ser rotete ut.

Avsluttende ord

Etterspørselen etter WYSIWYG-redaktører vokser i markedet ettersom det gjør det mulig for utviklere å visualisere innhold slik det vil se ut på det ferdige produktet.

Foruten å være en smart, rik tekstredigerer, tilbyr Froala også et vakkert grensesnitt som garanterer en førsteklasses brukeropplevelse for utviklerne.

Froala har som mål å forbedre ytelsen og produktiviteten til teamet og samtidig sikre tilgjengelighet for alle. Bedrifter vil få stor nytte av å inkludere denne HTML-editoren i applikasjonene sine.

x