Bygg kraftige diagrammer, visualiser data og lag dashbord i applikasjonene dine med FusionCharts

Trenger du å visualisere data i apper på en måte som brukere eller kunder vil forstå uten problemer? Vil du at dashboardene og diagrammene for datavisualisering skal være uoversiktlige og rene? Du må prøve FusionCharts, et JavaScript-diagrambibliotek for moderne mobilapper og nettapper.

Automatiske dataverktøy for kartlegging, prognoser, plotting og dataillustrasjoner spiller en betydelig rolle i beslutningstaking i selskaper og virksomheter. Tilsvarende krever fintech-apper for kunder også et automatisk og sanntidsverktøy for å analysere og presentere data.

Utviklere har brukt åpen kildekode-kartbibliotek i lang tid for å lage løsningene nevnt ovenfor i appene for bedrifter og sluttbrukere. Imidlertid lider åpen kildekode-verktøy av inkonsekvenser, kompatibilitetsproblemer med rammeverk og tilbakevendende problemer. Dermed øker appens tid til markedet og utviklingskostnadene.

Du og utviklingsteamet ditt kan enkelt omgå slike problemer og få appen din raskt på markedet ved å bruke FusionCharts. Få en grundig idé om dette JavaScript-kartverktøyet for å utvikle moderne dashbord og interaktive diagrammer.

Hva er FusionCharts?

FusionCharts er en utviklingsplattform for kartlegging og datavisualisering basert på JavaScript. Diagrammene kan trekke ut rådata og sanntidsdata fra databaser for å transformere inndata til handlingsvennlig innsikt for bedrifter, aksjehandlere og fintech-kunder.

Med mer enn 100 interaktive diagrammer og over 2000 kart som utviklere kan velge mellom, har FusionCharts blitt et av de ledende kartbibliotekene for mobil- og nettappindustrien.

FusionCharts sin dashbord, kart og diagrammal integreres enkelt med front-end-språk som JavaScript, React, AngularJS, React Native osv. Disse malene kan også enkelt integreres med serverside-kodespråk som Java, PHP, Django, etc.

Dermed trenger ikke apputviklere flere utviklingsverktøy for å bygge funksjonelle dashboards hvis de bruker FusionCharts-tjenestene. Fordi bibliotekelementene er kompatible med front-end og back-end (server-side) utviklingsrammeverk, kan appene dine behandle sanntidsdatastrømmer raskt og effektivt.

For tiden bruker mer enn 800 000 utviklere dette JavaScript-kartbiblioteket til å sette inn diagrammer, grafer, kart og dashbord i ulike apper. Dette kartbiblioteket er svært egnet for apper som:

 • Online skjemabygging
 • Bankers opplæring
 • Sanntidssøk og analyser av big data
 • Online donasjon
 • Kundeopplevelsesanalyse
 • E-handel
 • Nettverksovervåking og administrasjonsløsning
 • Business intelligence eller BI
 • Strømutgang og bruk
 • Corporate Management Suite eller CMS
 • Samarbeidsverktøy på nett
 • Bilutleie
 • Kundeservice og intern bedriftsservice
 • Online helsetjenester praksis
  Slik legger du til kommentarer i Google Dokumenter

Nå som du har kjent om omfanget av FusionCharts i mobil- og nettapper, er det på tide å lære produktene som kartbiblioteket tilbyr sine strålende og ekstraordinære tjenester gjennom.

FusionCharts Suite XT

For enkelhets skyld for utviklere og bedriftseiere kommer JavaScript-karttjenestene til FusionCharts i en pakke med forskjellige pakker. Utviklere kan hente ressurser fra én funksjonell kilde i stedet for flere slips. I bunn og grunn, FusionCharts Suite XT er en sentral plass for alle dine JavaScript-kartbehov.

For å utdype mer, setter FusionCharts Suite XT sammen ulike utviklingsklynger på ett sted. Disse klyngene eller produktene til FusionCharts hjelper utviklere med å bygge ulike typer dashbord, tabeller, prognoser, diagrammer, kart og grafer i mobil- eller nettappene deres.

Disse datadrevne visualiseringselementene egner seg for bruk i dataanalyse-dashboards, forretningsrapporter, nett- eller mobiltrafikkundersøkelser, online kundeundersøkelser, aksjemarkedsdatarapporter og overvåking av bedriftsprogramvare.

Utviklere bruker vanligvis både JavaScript (HTML5) og Adobe Flash for å gjengi visualiseringene. Som et resultat blir mobil- og nettappene svært responsive uansett om sluttbrukerne visualiserer måldata på Andoird, iPhone, iPad, Windows PC, macOS PC, Chrome OS PC og standard nettlesere.

Utviklingskjernen til FusionCharts Suite XT består av følgende komponenter:

FusionCharts XT

FusionCharts XT er hjemmet til mer enn 50 kule og profesjonelle diagrammer og grafer av FusionCharts. Kartelementene er godt delt inn i 16 brede kategorier, som kolonnediagram, boblediagram, USA-kart, akkord, Sankey, kake i 3D, og ​​så videre.

Du kan også tilpasse bakgrunnen til datavisualiseringsdiagrammene. FusionCharts har fire forskjellige karttemaer: Fusion, Gammel, Candy og Umber. Dermed kan du designe undersøkelser, rapporter, monitorer, dashboards og dataanalyser med funksjonelle diagrammer og temaer.

FusionWidgets XT

FusionWidgets XT hjelper utviklere med å lage Key Performance Indicators (KPI). Du kan også bruke disse widgetene til å gjøre skjermer, dashbord og rapporter mer innsiktsfulle når du trenger å analysere sanntidsdata fra databaseservere.

Denne utviklingskjernen forsyner teamet ditt med forskjellige hastighetsmålere og målere for å illustrere data som ytelse for en app, nettside, ansatt, forretningsdrift og andre forretningsmidler.

Hvis du er en utvikler og tenker på hvilke widgets som vil hjelpe deg i apputviklingsprosjektet ditt, ta en titt nedenfor:

 • Bruk lineær, vinkel-, pære-, LED-, RPM-monitor, etc., for ytelsesindikasjon, strømforbruk, ressursbruk og driftsutgang.
 • Bruk enkel Gantt, gruppert visning av oppgaver, timeoppgaver, milepælsindikatorer, etc., i prosjektledelse og oppgaveplanleggingsapper.
 • Trakt- og pyramidediagrammer er perfekte for hierarkisk og progressiv dataillustrasjon.
 • For å visualisere mål vs. oppnådde verdier for komplekse data, kan du prøve kule- og gnistdiagrammer.
 • For sanntidsaksjemarkedet, produksjon av forretningsdrift og kryptovalutadata kan du bruke linje-, område- og kolonnediagrammer som oppdaterer seg selv.
  Omfattende veiledning om URL-parametre for SEO

I tillegg kan du også tilpasse widgetene på flere måter for å passe til appens design.

PowerCharts XT

Hvis du trenger å visualisere domenespesifikke data i et rotfritt og rent dashbord, kan du se i PowerCharts XT-delen. Den har en samling av 10 avanserte og komplekse diagrammer som varme- og trekart, edderkoppkart, fossekart, visuelt redigerbare søylediagrammer, nodediagrammer, etc.

Hvis du bygger en app for ytelsesanalyse, økonomisk planlegging, nettverksdiagrammer, resultat-tapanalyse, hierarkiske strukturer og aksjekursplotting, vil de nevnte chat-elementene være passende.

FusionMaps XT

Du kan komme over apputviklingsprosjekter der du må ta hjelp av globale, landsdekkende eller regionale kart for å visualisere data på en meningsfull måte. FusionMaps XT er produktet hvor du får mer enn 2000 kart.

Disse kartene inkluderer USA-kart, USA-stater, USA-fylker, europeiske regioner og så videre. Du bør bruke disse kartene til å plotte data relatert til salg av produkter, befolkningsvekst, forretningssteder, produksjonsanlegg, fraktruter, vær/temperatur, fruktbarhetsrater, eksponering for mobil eller datamaskin og miljøforurensninger.

Fusjonstid

Tidsserievisualiseringer med interaktive handlinger er verdsatt siden fintech og desentralisert finans (DeFi)-apper vokser raskt. Hvis du jobber med en app for handel med kryptovaluta, aksjehandel eller personlig økonomi, finner du alle nødvendige kartmaler i JavaScript (HTML5)-format i Fusjonstid.

Implementering av disse diagrammene krever også bare noen få linjer med programmeringskoder. Derfor blir det enkelt å utvikle aksjediagrammer, enkle tidsseriediagrammer, komplekse multivariate analyser og millioner av datapunktillustrasjoner på enhver mobil- eller nettapp med FusionCharts.

I tillegg er diagrammene du bruker også responsive og justeres automatisk med enhetsskjermen når du endrer dingsen fra mobil til PC til nettbrett. Du trenger ikke å konfigurere skjermstørrelsen manuelt.

FusionExport

Dine kunder eller klienter må kanskje laste ned visualiseringene for enkel tilgang, e-post, innbygging av nettsider, innlegg i sosiale medier osv. For det kan du bruke FusionExport tjenester fra FusionCharts.

Den automatiserer genereringen av dashbord fra serversiden, slik at du effektivt kan eksportere live-diagrammer via e-post eller innebygde koder på nettstedet. Du kan også konvertere dashbord, diagrammer og andre visualiseringer til statiske formater som PDF, PNG, JPEG, etc.

FusionExport er et frittstående verktøy som du enkelt kan installere og jobbe med ulike JavaScript-kartbiblioteker som HighCharts, FusionCharts, Chart.js, d3 og mange flere. Den kommer også med innebygde programvareutviklingssett (SDK) for Node.js, C#, Java, Go, etc.

  iLock forhindrer uautorisert tilgang til apper på din Mac

FusionCharts tilgjengelighetsutvidelse

Hva med nettstedets og mobilappens tilgjengelighetsoverholdelse når du setter inn ulike diagrammer og grafer? FusionCharts fikk deg også dekket på disse linjene ved å tilby tilgjengelighetsutvidelse for FusionCharts. For øyeblikket betatester FusionCharts-utviklerne produktet.

Utvidelsen vil automatisk forvandle diagrammene til tilgjengelighetskompatible eiendeler, slik at nettstedet ditt overholder WCAG 2.0 i W3C-fellesskapets retningslinjer og den amerikanske regjeringens Section 508-regler for nettstedet og mobilappens tilgjengelighet.

Tilgjengelighetsløsningen tilbyr følgende funksjoner:

 • Tastaturbasert navigering av diagrammer og dashbord.
 • Skjermleser for tekster og diagramelementer som kan fokuseres.
 • Interaktive diagrammer gjennom tastaturbaserte legendemodifikasjoner og drill-downs.

Disse funksjonene vil øke nett- og apptrafikken til dine nettressurser.

FusionCharts APIer

FusionCharts lar deg også få tilgang til ulike applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt eller APIer for interne apper, Enterprise Resource Planning (ERP)-verktøy, Customer Relationship Management (CRM)-verktøy, og så videre. Noen av de viktige API-ene er for:

 • Eksport av dashbord og diagrammer ved hjelp av en API.
 • Oppdater rapporter og diagrammer ved å bruke en FusionCharts API.
 • Data Engine API for dataanalyse.
 • API for skjæring av dataplott.
 • En Rest API for å bygge selvoppdaterende diagrammer og dashbord.

I tillegg har FusionCharts Dev Center har forseggjort dokumentasjon på disse APIene.

Siste ord

FusionCharts tilbyr alle de moderne komponentene som trengs for å utvikle en app som vil imøtekomme tall og data. Du kan enkelt konfigurere disse JavaScript-diagrammene og instrumentbordene i appen din for å visualisere rådata meningsfullt. Du kan også injisere koder for interaktive handlinger slik at sluttbrukere kan dele opp data slik de ønsker å oppdage handlingsvennlig innsikt.

Dessuten gjør SWF-filkopierings- og lim-funksjonalitet, JSON/XML/URL-datagrensesnitt, visualiseringsutvikling på under 15 minutter, tilgjengelig utviklerdokumentasjon og gjennomsiktig lisensiering dette kartbiblioteket til et must-ha for apputviklingsteknologistakken din.

I tillegg til en robust app med moderne dashbord og diagrammer for datavisualisering, trenger du også AI-drevne dataprognoser og prediksjonsverktøy for å kunne styre virksomheten din i turbulente tider.

x