Ingen kabel nødvendig: Slik streamer du NBA All-Star-spillet

En av de største begivenhetene i basketballsesongen, NBA All-Star-kampen sendes 16. februar 2020 kl. 20.00 ET/17.00 PT. I år vil 24 spillere deles mellom Team LeBron og Team Giannas live på din lokale TNT-kanal.

Du vil absolutt ikke gå glipp av en av sesongens største kamper! Hvis du streamer alle showene og arrangementene dine live, er dette de beste tjenestene som vil ha all action på kampdagen.

NBA League Pass

Det er ingen overraskelse NBA League Pass er en av de beste måtene å streame spillet rett til TV-en din. For $30 i året får du tilgang til alle live NBA-kamper for hele sesongen. Du kan også koble til TV-leverandøren din for å få tilgang til League Pass hvis du allerede har betalt for det via kabel- eller satellittabonnementet ditt.

  Slik sikkerhetskopierer du Mac-bildebiblioteket til en ekstern stasjon

Hulu Live

Hulu Live TV er en flott måte å streame alt sport. For $55 i måneden får du basketball, fotball, fotball og mer fra bare én app. Denne tjenesten tilbyr også en syv-dagers gratis prøveperiode, slik at du kan se hva selskapet har å tilby før du forplikter deg.

fuboTV

fuboTV er kjent for direktesendt sport og TV, og det er derfor den kom på listen vår. For $60 i måneden kan du streame 100+ kanaler (avhengig av området ditt). På samme måte som Hulu kan du få en syv-dagers gratis prøveperiode for å teste vannet før du dykker inn.

  Slik fikser du at GIMP Eraser ikke fungerer

Fatle

Hvis du vil spare litt penger og fortsatt se sporten din, Fatle er veien å gå. For bare $5 i måneden kan du få Sling Orange, som streamer Fox Sports 1, NFL og NBC Sports. Denne prisen er imidlertid kampanjetilbud – etter 11. februar 2020 vil den gå tilbake til 20 USD i måneden. Det er likevel en god del, spesielt hvis du mest ser på sport.

YouTube TV

YouTube TV har massevis av live-kanaler (70 nettverk). For $50 i måneden får du ESPN, Fox Sports og NBC Sports, slik at du kan streame nesten alle sportsbegivenheter og TV-serier. Det er også en fem-dagers gratis prøveversjon, slik at du kan være sikker på at du vil ha tjenesten før du betaler ut penger.

  Beste flytende CPU-kjøler fra 2021: Anmeldelser + kjøpsveiledning

Med alle strømmetjenestene tilgjengelig nå, trenger du ikke gå glipp av et eneste kvarter av NBA All-Star-spillet. Du kan se favorittspillerne dine konkurrere uten å måtte betale en latterlig høy kabelregning, rett fra sofaen din.