tipsbilk.net

Innholdskurering er enkelt med disse 7 fantastiske verktøyene for personlig og forretningsbruk

Å lage innhold regelmessig er en ganske kjedelig prosess. Det er også veldig tungt på markedsføringsbudsjettet ditt.

Folk blir ofte forvirret mellom innholdsskaping og innholdskurering. Innholdsskaping er prosessen med å komme opp med nytt innhold fra bunnen av. Dette innholdet er helt originalt, uten annet lignende innhold tilgjengelig noe sted.

Tvert imot er innholdskurering prosessen med å samle relevant innhold fra forskjellige autoritative kilder og justere innholdet for å gi det din egen stemme. Dette innholdet deles i ulike formater med publikum.

Ved hjelp av et resirkuleringssystem for innholdskurering vil du kunne spare mye tid og penger. Du må legge ned mye krefter og tid for å komme opp med nytt innhold. Dette kan lagres ved å kuratere innhold.

La oss forstå mer om innholdskurering.

Hva er innholdskurering?

Innholdskurering handler om å undersøke og finne relevant materiale for publikum. Dette innholdet er kuratert fra forskjellige kilder og delt strategisk med modifikasjoner i henhold til målgruppen din.

Hvis du er et markedsføringsbyrå, vil du legge til et blogginnlegg med noen av de beste verktøyene. Du vil også legge til en kontekst for å fortelle leserne hvorfor du valgte dem. Du samler hele denne listen fordi publikum vil finne informasjonen verdifull.

Enkelt sagt er innholdskurering å kompilere og endre tilgjengelig innhold fra forskjellige kilder for å gjøre det presentabelt for publikum.

Nå har du en idé om innholdskurering. Men du lurer kanskje på hvorfor du trenger å gå inn i innholdskurering. Så la oss ta en titt på fordelene med innholdskurering.

Hva er fordelene med innholdskurering?

Den viktigste fordelen med kurering av digitalt innhold er at det gir verdi til publikums feed. For øyeblikket er det for mye informasjon tilgjengelig der ute. Men folk har egentlig ikke tid til å sitte og lese lenge. Det er her du kan samle noen verdifulle innholdsdeler og dele dem med publikummet ditt.

Du må finne ut hvilken type innhold publikummet ditt elsker. Selv om det er for mye innhold tilgjengelig der ute, vil leserne dine elske det når du presenterer det perfekt foran dem. Det vil også hjelpe deg å bygge tillit og troverdighet som innholdsskaper.

Innholdskurering er den beste strategien når du mangler nye innholdsideer. Det er definitivt lettere å samle innhold og dele det enn å lage fra bunnen av. Du bør prøve å studere innholdet fra ulike eksperter i bransjen og kuratere noe rundt det. Du bør også ta i bruk innholdskurering på sosiale medier hvis du driver en bedrift. Dette vil spare tid og penger, og det er mange fordeler i tråd med denne prosessen.

Hvordan er innholdskurering en avgjørende del av virksomheten?

Det er mange grunner til å støtte innholdskurering for bedrifter. La oss diskutere noen av de viktigste årsakene.

Bygge troverdighet som tankeleder

Når du kuraterer innhold og deler det med publikum, vil de se deg som en tankeleder. De vil være i stand til å se forskjellige perspektiver fra din side på ulike emner.

  Slik sjekker du iPhones batterihelse

Hvis du følger den riktige innholdskureringsstrategien, vil det være en enorm økning i kunnskapsbasen din. Så folk vil se deg som en autoritativ og viktig ressurs når de trenger din bransjeekspertise.

Å kurere innhold handler mer om å legge til synspunkter, meninger og perspektiver. Å dele andres innhold med tankene dine er der publikumet ditt får kontakt med deg.

Kontakt med ulike tankeledere

Innholdskurering vil hjelpe deg å skille deg ut blant andre. Det er her du får en mulighet til å bygge relasjoner med flere andre tankeledere fra din bransje. Hvis du deler en annen tankeleders innhold med ditt eget perspektiv, vil det åpne opp for en ny mulighet til å få kontakt med den tankelederen.

Hvis du bare legger ut noens innhold, vil de like innlegget ditt eller legge til et raskt svar. Tvert imot, hvis du legger til din egen mening til innholdet deres, vil de faktisk engasjere seg med deg. Dette åpner en ny samtale for deg.

Øker merkekjennskapen

Innholdskurering er en utmerket måte å øke merkevarebevisstheten gjennom forskjellige tankeledere fra bransjen. Når du deler andre tankeleders innhold på plattformen din med synspunktene dine, vil de sannsynligvis følge mer av innholdet ditt og til og med dele det med publikummet sitt.

Dette fungerer som en utmerket mulighet for merkekjennskap. Men du må være veldig forsiktig med innholdskurering. Du bør bare dele innhold som vil gi verdi til publikums feed. Dette vil hjelpe deg med å utvide virksomheten din.

Forbedrer søkemotoroptimalisering (SEO)

Det er tydelig at å lage mer innhold vil ha en positiv innvirkning på SEO-en din, og det vil øke trafikken til det målrettede nettstedet ditt betydelig. Vel, dette er ikke bare med opprettet innhold. Du kan forvente lignende resultater selv med kurert innhold.

Flere markedsførere tror folk vil forlate nettstedet ditt og gå dit når du kobler til en annen kildes innhold. Men hvis du implementerer strategien riktig, vil det være et betydelig løft synlig i søkemotorrangeringene dine. Du vil kunne lede flere publikum til dine sosiale mediekanaler og nettsteder.

Verdiskapende innholdskurering vil øke organisk trafikk på nettstedet ditt og sosiale medier. Det vil også hjelpe deg å se mindre selvpromoterende ut og mer fokusert på verdifullt innhold. Dette vil presse virksomheten din til større høyder.

Et av de beste eksemplene på innholdskurering er nyhetsbrevet ditt. Merkevarer sender ofte nyhetsbrev på e-post med lenker til artiklene deres og sosiale medier. Dette kuraterte innholdet består av forskjellige lenker eller til og med en enkelt reklamelenke. Du kan enten blande originalt og kuratert innhold eller gå helt med det kuraterte innholdet. Dette vil supplere markedsføringstiltakene dine.

La oss nå gå mot noen av de beste innholdskureringsverktøyene for virksomheten din. Det er ikke mulig å fortsette å kurere innhold manuelt. Det er der du kan stole på programvare for innholdskurering for å gjøre jobben. Her er noen av de beste eksemplene på kurasjonsverktøy.

Nærende

Når du er i markedsføringsfeltet, er det viktig å holde tritt med bransjens siste trender. Det er mange kilder hvor eksperter sier forskjellige ting. Ulike ting trender på ulike kilder; det blir vanskelig for en travel markedsfører å gå gjennom alt.

  Feilsøk Python som en helt med disse bibliotekene og verktøyene

Dette er hvor Nærende kommer inn. Feedly samler alt innholdet fra favorittkildene dine og presenterer det på ett sted for enkelt å lese. Du kan organisere alt innholdet du trenger for kurering fra forskjellige kilder som blogger, spesifikke søkeord, RSS-feeder, YouTube-kanaler, tweets og mer.

Feedly er det perfekte innholdskureringsverktøyet for å holde alt organisert. Du kan til og med lage et styre og dele det med teammedlemmene dine. Så teamet ditt kan se det, kommentere det, og du kan til og med prioritere visse deler av innholdet fra det.

Så Feedly vil fjerne støyen og bare gi nødvendig innhold til deg. Dette gjør innholdskureringsreisen enklere og mer effektiv.

Flippbrett

Flippbrett er en annen programvare for innholdskurering tilgjengelig for både stasjonære og mobile brukere. Det vil hjelpe deg å lage historier som fanger publikums oppmerksomhet fullstendig. Hvis du tenker på å lage en serie for innholdet ditt, er Flipboard det riktige valget for deg. Den lar deg generere et minimagasin for alle innholdsleserne dine.

Feeden din kan tilpasses fullstendig. Du kan velge kategoriene som interesserer deg og abonnere på noen av de foretrukne informasjonskildene. Informasjonen vil være tilgjengelig i alle formater, inkludert tekst, bilder og videoer.

Du kan lage dine egne innholdsmagasiner og dele dem på sosiale medieplattformer gjennom Flipboard. Med Flipboard kan du ikke bare gjøre innholdskurering enklere, men du kan til og med legge til reklamelenker til produktene eller tjenestene dine i blogginnleggene for bedre resultater.

Inoreader

Med Inoreader, kan du forvente at innholdet er foran deg når det er tilgjengelig. Du kan enten gå for ufiltrerte nyhetsfeeds eller helt tilpasse feeden din med filtre. Inoreader lar deg følge Facebook-sider, nyhetsbrev på e-post, Twitter-søk, podcaster, blogger og til og med RSS-feeder. Så det er som en one-stop-løsning for å lese innhold fra forskjellige kilder.

Inoreader har kraftig automatisering som lar deg sende push-varsler eller utføre spesifikke handlinger når et ønsket kriterium er oppfylt. Du kan til og med overvåke nøkkelord fra de aktive søkene for å se hva som er på vei.

Inoreader er tilgjengelig på alle plattformer, inkludert Android, Desktop og iOS. Så du kan håndtere innholdskureringsprosessen selv med mobiltelefonene dine. Du vil se at nytt innhold ofte kommer når du velger dine foretrukne kategorier. Her får du kun eksponering for verdig innhold.

Lomme

Sender du tilfeldigvis ulike e-poster til deg selv med bokmerker og lenker for å lese senere? Hvis du også liker å lagre alt relevant innhold og lese det senere, da Lomme er det perfekte innholdskureringsverktøyet for deg. Pocket vil rydde opp i rotet og organisere alt innholdet ditt på ett sted.

Så når du ser noe interessant som du vil lese etterpå, kan du ganske enkelt klikke på Pocket-plugin-knappen. Nå vil innholdet lagres i Pocket-kontoen din. Dette verktøyet er nyttig på tvers av flere plattformer. Enten du leser innhold på mobiltelefonen eller bærbar PC, kan du bruke Pocket overalt for å lagre innhold på samme sted.

  Hvordan sletter du PS4-meldinger permanent

Du kan gruppere forskjellige artikler på Pocket med separate tagger for raskt å komme til det du vil lese. På toppen av det, vil den innebygde søkefunksjonen hjelpe deg med å søke etter det rette blant de kuraterte artiklene.

Pocket er et enkelt innholdskureringsverktøy som vil være det perfekte for nybegynnere og nybegynnere. Du kan forvente at innholdsmarkedsføringsstrategien din fungerer ganske bra med Pocket.

Quuu

Blant alle de andre innholdskureringsverktøyene, Quuu er den eneste som foreslår innhold som er vurdert av mennesker og ikke av noen algoritme. Quuu er en one-stop-løsning for innholdskurering fra forskjellige kilder som videoer, blogger, podcaster og mye mer. Denne plattformen dekker alle kategorier.

Quuu tilbyr også en Discover-funksjon som lar deg finne innhold fra enhver interessekategori på forskjellige språk. Quuu er himmelen for innholdskuratorer så vel som innholdsskapere. Du kan enkelt dele, lese, lære og engasjere deg med andre kuratorer.

På toppen av det kan Quuu også integreres med forskjellige planleggere. Så du kan dele innhold direkte på sosiale medieplattformer fra Quuu. Det er en håndkuratert innholdsplattform som drives av AI.

Wakelet

Wakelet er et helt gratis innholdskureringsverktøy som hjelper deg med å holde alt organisert på internett. Du kan lagre de største inspirasjonene dine, skildre det fineste arbeidet ditt og planlegge alt fra én enkelt plattform. Siden alle funksjonene er tilgjengelige gratis, kan du prøve og eksperimentere med forskjellige ting.

Wakelet lar deg lage og kuratere uendelige samlinger med bilder, tekst og lyd. Uansett hva du ser på internett og synes er interessant, kan du legge det til i samlingen din. Det kreves ingen koding for å organisere alt. Du får en sømløs opplevelse med dette verktøyet.

Du kan bygge en portefølje på Wakelet og invitere kundene dine til å ta en titt på arbeidet ditt. Samarbeid og deling er gjort ganske enkelt. På toppen av det gir Wakelet også integrasjoner med noen mye brukte verktøy for å gjøre alt mer effektivt.

Scoop.it

Enten du er en individuell innholdsskaper eller en liten bedrift, kan du stole på Scoop.it for å samle relevant innhold for nettstedet ditt, publisere det og også dele det på sosiale medieplattformer. Hvis du tenker på å bruke innholdsmarkedsføring for virksomheten din, vil dette verktøyet definitivt fungere i din favør.

Du kan lage nyhetsbrev innen noen få minutter på Scoop.it for å dele innholdet ditt eller til og med promotere innholdet til andre skapere. Plattformen lar deg utvikle en innholdshub for automatisk publisering av innhold. Scoop.it vil overvåke interessene dine og foreslå relevant innhold deretter.

Du eller teamet ditt kan gå gjennom det tilgjengelige innholdet og kuratere noe for målgruppen din. Dette vil hjelpe deg å øke virksomhetens vekst og bygge troverdighet.

Konklusjon 👇

Før du velger programvare for innholdskurering, bør du være klar over markedsføringsstrategien for virksomheten din. Du kan prøve ut verktøyene nevnt ovenfor og se hvilket som fungerer best i henhold til dine krav. Du må velge programvare som forenkler innholdskureringsprosessen og gjør den raskere.

Du kan nå se på noen av de beste innholdsmarkedsføringsverktøyene.

x