Instruqt samler inn €15 millioner og Discord ber alle brukere endre brukernavn

Hallo! 🙋Vi har følgende oppdateringer til deg i dag! 📣

Instruqt samler inn en serie på €15 millioner fra Blossom Capital

Det Nederland-baserte selskapet Instruqt tilbyr en plattform som gjør det enklere for bedrifter å utføre programvaretesting. Det hjelper å lage interaktive treningsøkter, produktdemoer og seminarer raskt og enkelt.

I følge selskapets blogg, samlet det inn € 15 millioner i en serie A med runde ledere utelukkende av Blossom Capital.

Ved å tilby en fungerende produktdemo kan kundene se effektiviteten uten å bruke mye tid og ressurser eller signere en kontrakt. Dette er mer effektivt enn en bare teoretisk demo som kanskje ikke er praktisk i virkeligheten.

  Hvordan vite om noen blokkerte deg på Discord

Denne nye generasjonen av ekte og oppslukende opplevelser hjelper programvarebedrifter med å utdanne og selge til moderne kjøpere.

Instruqt brukes av selskaper som Hashicorp, MongoDB, Red Hat og Datadog for å generere millioner av dollar i inntekter. Siden 2018 har Instruqt vært vertskap for over 1,6 millioner treningsøkter og salgsdemoer, og engasjert over en million elever.

Økt

Sesjonsplattformen har mottatt flere priser for å gjøre kunderettede arrangementer, inkludert webinarer og seminarer, effektive og enklere. Plattformen oppmuntrer til samarbeid i hele organisasjonen.

Sesjon ble til og med anerkjent som årets produkt i kategorien «Work from anywhere» av Product Hunt i 2022.

Selskapet samlet inn 4,5 millioner dollar i startfinansiering i sin siste finansieringsrunde. Session bruker avanserte teknologier som kunstig intelligens, skaperverktøy og automatisert planlegging for å lette stresset knyttet til hosting av webinarer og andre arrangementer.

  9 Stream Deck for Twitch, YouTube, Discord og mer... for å øke produktiviteten

Det strømlinjeformer kundemøter ved å gi team viktige ressurser som informasjonsoppretting av en rekke presentasjoner, demoer, onboarding-økter, treningsøvelser og webinarer, alt under ett tak.

Session bidrar til å etablere teamkonsistens og samarbeid og øker verdien som en altomfattende løsning for å møte ulike forretningsbehov gjennom sitt sentraliserte arbeidsmiljø.

Kvist

Sprig gir produktinnsikt via undersøkelser, replays, prototypetester og AI-analyse, slik at teamene kan optimalisere produktene sine. Sprig integreres med andre verktøy for å fremme samarbeid.

Sprig bistår produktteam med å feilsøke problemer, overvåke hvordan forbrukere samhandler med funksjoner, og identifisere sjanser for optimalisering i deres produkter eller nettsteder.

Sprigs AI-analyse kan hjelpe til med prioriteringen av nye produktfunksjoner ved å konvertere åpen tekst-svar til handlingsbare temaer via dusinvis av grensesnitt med andre produktivitetsverktøy.

  Hvordan rapportere en bruker på Discord fra en PC eller mobil enhet

I sin siste finansieringsrunde har Sprig sikret seg 30 millioner dollar, ledet av Andreessen Horowitz, Accel, First Round Capital, Elad Gil og Figma Ventures. Dette bringer det totale beløpet som selskapet har samlet inn til 90 millioner dollar.

Discord ber alle sine 150 millioner brukere om å endre brukernavn

Alle Discords 150 millioner medlemmer blir bedt om å endre brukernavnene sine for å fjerne hashtaggen og fire tall på slutten (diskriminatoren).

For å være konsistent med andre sosiale medieplattformer som Twitter, vil hvert nytt brukernavn inneholde et «@»-tegn. Brukere vil ikke kunne beholde sine tidligere brukernavn.

Ifølge Discord-bloggen jobber firmaet med å fikse problemet med vanskelige brukernavn. I følge medgründer Vishnevshiy trenger mer enn 40 % av brukerne å huske eller vite hva diskriminatoren deres er. Nesten halvparten av alle Discord-venneforespørsler samsvarer ikke med ønsket person.

For flere oppdateringer, sjekk ut kategorien Siste teknologi.