iOS

iOS 15 Tømmer batteriet? Her er noen enkle måter å fikse det på!

Dette er en omfattende liste over rettelser og applikasjoner for å overvåke og forhindre at iOS 15 tømmer batteriet.

Batteritømming er ikke noe nytt med iOS. Til og med Apple ble tatt for å gjøre det med vilje. Så hvis du sliter med å holde iPhone i live, bli der. Det er mange som deg på jakt etter løsninger.

Og det slutter her.

iOS 15 Tips for tømming av batteri

Dette er en ultimat samling av tips og triks for å unngå det irriterende batteriforbruket, spesielt etter oppdateringen til iOS 15. I tillegg vil vi liste opp noen applikasjoner som kan hjelpe med batteriovervåking.

Uten venting, la oss starte med det første:

Avinstaller unødvendige apper

Dette virker ganske generisk. Men vi laster ned programmer over tid og glemmer å avinstallere noen få som ender opp med å tjene deres formål. Dette øker overflødige applikasjoner.

Og med det starter ubrukelig sporing, push-varsler, bakgrunnsbruk, og deretter en telefon som ganske ofte blir død fortere enn den burde.

Begrens bakgrunnsappoppdatering

Vel, med ikke-essensielle apper ute av bildet, er det på tide å kontrollere hva vi har igjen. Gå over til Innstillinger> Generelt> Oppdater bakgrunnsapp.

  Få avspillingskontrollbevegelser i iOS 7 Music App, CC og låseskjerm

Slå av bryteren for programmene du ikke trenger å kjøre konstant i bakgrunnen. For eksempel kan du spare WhatApp, eller e-post, som må se etter nye meldinger/poster.

Men noe som Spotify eller Netflix bør ikke få lov til å oppdatere automatisk.

Stopp meningsløse varsler

Dette handler igjen om søknader. Du kan spare iOS 15-tømmende batteriproblemer i stor grad hvis du kan stoppe ikke-essensielle varsler.

De fyller ikke bare varslingspanelet ditt og forårsaker distraksjoner, men tømmer iPhone-batteriet med hver popup-vindu. Hver skjerm som lyser opp kombinert med varslingsklokken tar litt bort fra ditt allerede døende smarttelefonbatteri.

Reguler posisjonsdeling

Ikke la hver app spore deg hele tiden! Det er ikke bare et personvernproblem, men også en batteridreper. Naviger til Innstillinger > Personvern > Posisjonstjenester, og slå av posisjonsdeling for utvalgte apper.

Du kan enten bytte til Mens du bruker for programmer som Google Maps eller velge Aldri for noe som Canva.

Vanligvis bør du bytte til Mens du bruker for hver applikasjon.

Slå av Analytics

Gå over til Innstillinger> Personvern> Analytics. Slå av Del iPhone & Watch Analytics. Dette vil redusere bakgrunnsforbruket og forbedre enhetens generelle personvern.

Bruk mørk modus

Det er ikke bare for å løse iOS 15-batteriproblemet. Dette vil fungere med enhver smarttelefon.

Og forskjellen vil være betydelig hvis du har en telefon med AMOLED/OLED-skjermer. Fordi disse skjermene bare lyser opp spesifikke piksler som for øyeblikket er i bruk, vil en mørk modus holde andre i søvn, og spare batteriet.

  Gjør om iOS-appens trådrammer og skisser til fungerende prototyper

Men selv i andre skjermteknologier bør det utgjøre en forskjell.

Lavstrømsmodus

Lavstrømsmodus er en annen funksjon som kan bidra til å løse iOS 15-batteriproblemet. Du finner det i Innstillinger > Batteri. Man kan også legge til det i kontrollsenteret for å forenkle prosessen.

Denne modusen vil kutte ned på batterikrevende bakgrunnsaktiviteter som henting av e-post, automatiske nedlastinger, automatisk låsing, 5G, iCloud-bilder osv. Og denne modusen vil slå seg av når telefonen din får full lading. Så du må slå den på manuelt hver gang.

redusere bevegelse

Animasjoner og effekter er velkjente batterisvin. Gå over til Innstillinger> Tilgjengelighet og slå på Reduser bevegelse.

Dette vil deaktivere noen av app-animasjonen, parallaksen og skjermeffektene som zoom og skyv. Spesielt vil dette ikke påvirke ditt daglige arbeid på noen måte.

Optimaliser Safari

En annen ting for å fikse det tømmende iOS 15-batteriet er å justere nettleserinnstillingene.

Det første du kan gjøre er å angi automatisk lukking av faner etter en dag, uke eller måned. Dette vil gi en ryddig nettleseropplevelse og spare litt batteri.

I tillegg kan du gjøre unna videoforhåndsvisningene dine. Naviger til Innstillinger > Tilgjengelighet > Bevegelse, og slå av Auto-Play Video Previews.

Her er noen applikasjoner som kan hjelpe til med batteriovervåking og -optimalisering.

Batteritid

Batteritid er et gratis analyseverktøy for batteritømming som forteller deg om aktivitetene som tømmer batteriet.

  iOS 8 er ute! Her er hva som er nytt og hva som er forbedret [Review]

Den gir deg også innsikt i tilkoblet tilbehør som Apple Watch.

Dette nevner også batteristatus. Så du vil vite om det er på tide å bytte ut enhetens batteri.

En bruker skal ha brukt dette for å sjekke batteristatusen til erstatningstelefonen sendt av operatøren. Denne appen indikerte batteriets dårlige helsestatus, og reddet dermed brukeren og fikk en ekte erstatning.

Batteri HD+

Batteri HD+ er viktig for å fortelle deg den estimerte tiden som gjenstår for aktiviteter som å spille musikk, streame video, surfe på nettet, standby osv.

Du kan også stille inn alarmer for minimum og maksimum batteriprosent som refererer til henholdsvis utlading og lading.

Denne applikasjonen anbefaler at nye enhetsholdere kjører og deler kalibreringsresultater for å gjøre estimatene mer nøyaktige.

Konklusjon

Selv om det kan være mange andre tips for å forbedre det tømmende batteriet i iOS 15, ville deres kjerne være å slå av eller begrense automatiseringen.

For eksempel kan det være en betydelig batteriøkning hvis du kan leve uten Siri eller deaktivere Hey Siri. Fordi alle automatiske funksjoner standby (derved forbruker batteri) til de starter. På samme måte kan du også slå av betydelige steder (lokaliseringstjenester > system > tjenester) for å spare litt juice.

Mens batteritømming er irriterende, er tap av data farligere og mer problematisk. Så sjekk ut noen verktøy for å gjenopprette data på iOS-en din.

x