tipsbilk.net

Hemmelig tavle for ditt smartkontor

Alle av oss har sett eller brukt en tavle i hverdagen. Vi kan utvilsomt si at selv om tavler er nyttige, ser de utrolig kjedelige og lite attraktive ut på de fleste vegger.

På toppen av det, kan det vi skriver på disse tavlene åpent ses av alle rundt. Dette hemmer på en eller annen måte personvernet til tavlebrukerne.

Nå lurer du kanskje på om det er noe alternativ til disse tradisjonelle kjedelige tavlene som ødelegger privatlivet ditt. Vel, du er heldig! Sable Flow tilbyr Secret Whiteboards, en hengende plakatramme som åpner seg som en bok for å avsløre en tosidig magnetisk tavle.

Sable Flows hemmelige tavle har mange fordeler og en unik struktur. Fortell oss mer om hvorfor vi bør bruke tavler og hvorfor hemmelige tavler er et foretrukket alternativ når det gjelder å kjøpe dem.

Hvorfor bruke en tavle?

Av alle de tingene du kan spørre, vil det første spørsmålet være hvorfor jeg skal bruke en tavle. Eller hvorfor skal jeg bruke en tavle når alt enkelt kan administreres ved hjelp av enheter?

Svaret på begge spørsmålene er at bruk av tavler lar deg organisere livene dine på den beste måten.

Vi har alle forskjellige elektroniske enheter for å opprettholde våre oppgaver og tidsplaner, men mange mennesker har begynt å møte teknologitretthet.

Teknologitretthet er forårsaket av kontinuerlig bruk av elektroniske enheter og økt skjermtid. Det resulterer i en gradvis misliking av alle enheter, og hva du enn gjør på dem vil forårsake ubehag.

Så når vi skriver ned tankene og oppgavene våre før vi gjør dem, kan vi kanskje gjøre arbeidet bedre og huske dem. Det er også medisinsk bevist at du husker dine mål, notater, tanker, oppgaver og minner bedre ved å skrive dem ned. Å huske hva du vil gjøre videre, øker sjansene dine for å gjøre arbeidet i tide.

  9 beste verdi for pengene WearOS-smartklokker å kjøpe akkurat nå

Når du bruker en tavle, får du også uttrykke ideene dine på dine egne måter. Du kan bruke spennende former, forskjellige farger og attraktiv håndskrift for å få tavlenotatene dine til å se interessante og slående ut. Det gir deg lyst til å se på notatene dine og får deg ikke til å kjede deg.

Hvorfor bruke Sable Flows hemmelige tavle?

Tavler kan være ganske nyttige for visse mennesker som misliker å glemme ting siden ideer stadig dukker opp i tankene våre. Noen opplever imidlertid disse skriblende hvite overflatene som en plage når det gjelder å slappe av i fritiden på jobben.

Andre kan finne det vanskelig å eksponere sine tanker og ideer for de rundt seg. Dette er formålet Sable Flows hemmelige tavle ble designet for.

Den hemmelige tavlen lar deg lukke den dobbeltsidige tavlen og bytte den ut med et bilde etter eget valg i stedet for å måtte se gjennom eller slette alle tavlenotatene dine på slutten av hver dag. Alt dette skyldes tavlens magnetiske egenskaper.

I tillegg kan du feste alt nødvendig materiale til Secret Whiteboard med noen få magneter. Selv om det er en enkel idé, kan den hjelpe deg med å redusere stress og ha et mer organisert kontor.

Funksjoner på Sable Flow’s Secret Whiteboard

Tre forskjellige størrelser

Sable Flow’s Secret Whiteboard kommer i tre forskjellige størrelser. De er små, mellomstore og store. Tavler i den lille størrelsen har lukkede mål på 14,5 x 20,75 x 1,5 tommer og åpne mål på 26,25 x 20,75 x 75 tommer.

De mellomstore tavlene er 20,5 x 26,5 x 1,5 tommer lukkede og 41,25 x 26,5 x 75 tommer åpne. Til slutt har store hemmelige tavler lukkede mål på 22,5 x 32,5 x 1,5 tommer og åpne mål på 42,25 x 32,5 x 75 tommer.

Utskiftelig kunstverk

Du kan umiddelbart skyve ut det medfølgende bildet for din foretrukne plakat eller skrive ut for å personliggjøre din hemmelige tavle.

  Hvordan lage Memojis på iPhone 13

Bildet som selskapet vil sende er kunstverket du kan se på det første bildet av ditt valgte tavle på nettsiden. Med hurtigbyttemekanismen som følger med tavlen, kan du raskt friske opp plassen din.

Oppbevaring er inkludert i rammen

Du kan lagre markørene, viskelærene og papirene dine på den hemmelige magnetiske tavlen. Så, med magnetisk lagring i den hemmelige tavlen, kan du holde området ditt organisert. Hvert brett kommer med magnetisk utsmykning som kan lagres inni.

To forskjellige rammefargealternativer

Alle tavler er tilgjengelige i enten sorte eller hvite rammer, uansett størrelse. Disse brede rammene fungerer godt med praktisk talt alle slags bakgrunner og vegger. Rammene er tilstrekkelig brede, noe som gir dem et vakrere og mer oppsiktsvekkende utseende.

Enkelt oppsett

Alt du trenger å gjøre for å installere Sable Flow’s Secret Whiteboard er å velge en plassering og bore skruene. De innskruede gipsankrene må først festes til veggen.

Du må justere nøkkelhullet slik at brettet åpnes i ønsket retning. For å låse tavlen, sett inn nøkkelhullshengerne i ankerskruene og trykk ned.

Helt sikker lukking

The Secret Whiteboard er et fantastisk verktøy for å skille arbeid og fritid. Du kan rable ned tankene dine på den tomme tavlen om morgenen, og deretter lukke den når dagen nærmer seg og avsløre det fredelige bildet som er skjult bak den. Hjørnene på disse tavlene har en sterk magnetisk lukking som forhindrer uautorisert åpning.

Toveis døråpning

Du kan velge hvilken retning Secret Whiteboard vil åpne takket være nøkkelhullets maskinvares justerbarhet, noe som gir deg et bredt valg over hvordan den vil se ut. Disse tavlene er ganske enkelt justerbare slik at de kan henge i begge retninger.

Hva følger med Secret Whiteboard?

Sable Flows tilbyr mye tilbehør sammen med sin hemmelige tavle. Den har et kunsttrykk som ganske enkelt kan fjernes for erstatning.

I tillegg følger det med et monteringssett og en magnetisk tavle eller ramme. Den inkluderer også en magnetisk markør, en magnetisk viskelærklut og seks tremagneter for et mer strukturert arrangement.

  10 måter å fikse PS4 fortsetter å slå seg av

Hva koster disse hemmelige tavlene?

Det er ingen tvil om at Sable Flows hemmelige tavler er et must-kjøp for folk flest. Disse tavlene kommer til en veldig ekte pris sammenlignet med en tradisjonell tavles pris. Prisene på disse skjulte tavlene varierer etter størrelsen på tavlen.

Kostnaden for alt tilbehør og kunstverk er inkludert i totalkostnaden. Kostnaden for en liten hemmelig tavle er $159.

Den mellomstore hemmelige tavlen koster $199, og den store hemmelige tavlen koster $259. Disse tavlene kommer også med ekstra ulykkesbeskyttelse, som koster litt ekstra penger, men gir mange fordeler.

Hvor skal du oppbevare din hemmelige tavle?

Du kan ta en god, lang titt rundt i hjemmet ditt for et fantastisk område å gjemme bort en skjult tavle, siden de er en fantastisk aksent til ethvert rom. Den kan festes til enhver vegg, uansett farge eller stil på veggene.

Hjemmekontoret er det mest typiske rommet i huset hvor en skjult tavle kan finnes. Den er enkel å bruke og en fantastisk plassering for å lagre viktige påminnelser. Mesteparten av arbeidet ditt gjøres på hjemmekontoret, hvor du også kan notere ned oppgavene dine og etterpå lagre listen.

Bruk en skjult tavle i studierommet for nok en fantastisk applikasjon. Det spiller ingen rolle hvor du eller barna dine studerer. Det kan være et rom eller en modifisert plass hvor det er en fantastisk idé å holde en skjult tavle.

En skjult tavle fungerer fint i et håndverksområde også. Du kan lage lister hvis du trenger ferske forsyninger for å sikre at du ikke glemmer det. Alternativt kan du lage en liste over oppgavene du vil fullføre på den hemmelige tavlen din, slik at den er rett der ved siden av håndverksrekvisita.

Konklusjon

Secret Whiteboards er et utmerket tillegg til ethvert hus. Det kan betraktes som en av de beste innovasjonene til tradisjonelle tavler. Disse tavlene holder ikke bare notatene dine skjult, men gir også veggene dine et rent og estetisk utseende. Å kjøpe en hemmelig tavle er utvilsomt verdt pengene dine og er veldig nyttig i det lange løp.

Du kan også utforske noen av de beste virtuelle kontorløsningene du kan bruke for virksomheten din.

x