JellyLock7 er en tilpassbar Android-inspirert låseskjerm for iOS 7

Originalitet har absolutt sine fordeler, men hvis en idé allerede er god nok, må du bare tukle med den for å få perfeksjon. Den tidligere dekkede JellyLock-tweaken høstet mye ros og popularitet da den først ble utgitt i fjor, både for funksjoner og utseende. Et år senere har nesten alt om utseendet til iOS endret seg, og derfor er det fornuftig for JellyLock å ha en oppdatert versjon for å matche det nye flate brukergrensesnittet også. JellyLock7 er ganske lik forgjengeren hvis du bare vurderer grunnleggende egenskaper, men det er noen finere poeng som gjør den nye tweaken til en enorm forbedring i forhold til JellyLock. Du kan nå se ikonmerker på snarveisringen, det er flere tilpasningsmuligheter, og selvfølgelig ser alt mer ut i harmoni med det flate iOS 7-grensesnittet.

  Gjør om iOS-appens trådrammer og skisser til fungerende prototyper

En liten, men praktisk funksjon på iOS 7-låseskjermen er muligheten til å låse opp ved å sveipe over et hvilket som helst område av skjermen. Siden du kanskje vil bruke JellyLock7 som den eneste måten å låse opp enheten på, tilbyr tilpasningsmenyen i Innstillinger-appen muligheten til å deaktivere denne standard opplåsingsatferden. Et annet alternativ som er tilgjengelig i denne delen av menyen omhandler kameragrabberen, som lar brukere bytte synlighet.

Som sin forrige versjon, lar JellyLock7 app-snarveier legges til opplåsingsringen. Maksimalt 5 app-snarveier kan legges til, inkludert både system- og tredjepartsapper. Passordet kan også deaktiveres når du starter apper via JellyLock7-snarveier.

  Miranda hjelper deg med å koordinere tid i flere tidssoner [iOS]

Det er en hel del av JellyLock7-menyen dedikert til tweakens utseende. Ved å bruke alternativene som finnes her, er det mulig å bytte synligheten til ikonmerker og uskarpe bakgrunnen bak snarveier. Andre tilgjengelige alternativer omhandler egenskapene til opplåsingsringen. Brukere kan justere størrelsen på denne ringen ved å flytte glidebryteren nederst på skjermen og endre fargen ved å velge fra en rekke forhåndsdefinerte nyanser.

JellyLock7 er en gratis tweak, og kan lastes ned fra BigBoss-repoen til Cydia-butikken. Hvis du bruker en passordlås og er personvernbevisst, er denne tilpasningen kanskje ikke noe for deg, men alle som er fan av Androids låseskjerm vil garantert finne JellyLock7 virkelig attraktiv.

  Samle og ordne utklippstavletekst i en enkelt melding [Android]