Skann og rediger utskrevne bilder i bulk på din iPhone ved hjelp av Pic Scanner

Uformelle skannere med lav oppløsning har blitt presset ut av mainstream av smarttelefonkameraer de siste årene. Siden de håndholdte enhetene dine er lettere tilgjengelige og lettere å håndtere, er det perfekt å bruke dem til så mange aktiviteter som mulig. Mens den overlegne kvaliteten som tilbys av skannere er noe som hindrer brukere i å stole for mye på andre kameraer for å konvertere fysiske data til digital form, spiller mangelen på en skikkelig skannemekanisme og tilhørende programvare også en stor rolle i dette valget. Dette er nøyaktig grunnen til at det er Android- og iOS-apper som prøver å finne måter å sikre at skanneprosessen forblir så jevn og problemfri som mulig. Handy Scanner og ShoeBox er bare to av de mange smarttelefonappene som etterligner skannerfunksjoner, men Pic Scanner tar ting ett skritt videre. iOS-appen tilbyr pek-og-skann-funksjoner, men den kan også skanne flere bilder samtidig og deretter la brukere redigere dem med letthet. Pic Scanner kan skille mellom separate dokumenter og bilder, beskjære dem for å få flere sluttresultater som kan lagres som individuelle bilder.

  Hvordan beskytte deler av et Word-dokument fra redigering

Pic Scanner er en enkel app, men hvis du fortsatt vil lære alt om funksjonene og bruken, trykker du på «Hjelp»-alternativet øverst til høyre på hovedskjermen. For å komme i gang, plasser objektene du vil skanne på en flat overflate som ikke er strukturert, og hold enheten over dem. «OK»-indikatoren skal lyse på søkeren før du trykker på opptaksknappen. Sørg for at gjenstandene er minst en halv tomme fra hverandre før du trykker på utløserknappen. Når et bilde er tatt, og du er fornøyd med kvaliteten, trykker du på «Bruk»-knappen og lar Pic Scanner beskjære de fangede objektene til separate bilder.

  Slik oppdaterer du Philips Hue-fastvaren

De beskårne bildene kan redigeres individuelt og legges til album for enklere administrasjon. Redigeringsalternativene i Pic Scanner inkluderer bildeeffekter, rotasjon, trimming og bildetekst. Når du er fornøyd med et bilde, trykker du på deleknappen. Bilder kan lagres på kamerarullen eller legges ut på sosiale medier.

Hvis du foretrekker å holde bildene dine organisert i album, kan du bare lage et i Pic Scanner og begynne å legge til bilder i det. Album kan brukes til å slette bilder i bulk, og gruppere lignende sammen. Disse albumene kan også gis navn etter eget valg.

Pic Scanner er en gratis app, men du får bare 10 gratis skanninger som en prøveversjon. Etter at disse opptakene er konsumert, må du betale $2,99 som et engangskjøp i appen for å fortsette å bruke Pic Scanner på ubestemt tid. Du kan prøve denne universelle appen ved å gå til følgende lenke.

  Slik legger du til skjermopptak til Google Slides

Installer Pic Scanner fra iOS App Store