Kan du få slettet IMVU-konto tilbake?

IMVU er den største sosiale nettverksplattformen med en avatarbasert virtuell verden på nettet. Med over 7 millioner aktive brukere som møter, kommuniserer og spiller spill med andre brukere samtidig som de lager sine egne 3D-avatarer. Brukere av IMVU bygger en helt ny sosial opplevelse som strekker seg utover de vanlige digitale medier, en der nettforbindelser er oppslukende og utveksling virker ekte. Du kan engasjere deg med enkeltpersoner fra hele verden i det virtuelle miljøet IMVU. Er du en IMVU-bruker og lurer på om IMVU sletter inaktive kontoer? Eller hvorfor ble IMVU-kontoen din slettet? Hvis du er noen som leter etter mer informasjon relatert til IMVU, gir vi deg en nyttig guide som vil løse alle tvilene dine, for eksempel om du kan få slettet IMVU-konto tilbake og hvordan du får fjernet IMVU-kontoen din.

Kan du få slettet IMVU-konto tilbake?

Fortsett å lese for å finne ut om du virkelig kan få den slettede kontoen tilbake i detalj. Men før det, lurer du ikke på om IMVU er en datingapp eller ikke? La oss finne det ut i den umiddelbare delen!

Er IMVU en datingapp?

Ikke egentlig. IMVU er en virtuell virkelighetsnettverksplattform uten hodesett der mer enn 140 millioner brukere av nettstedet snakker, utforsker og deltar i sosial interaksjon hver dag. Du har mange tilpasningsmuligheter for å skape et unikt utseende for deg selv. Selv om det kan være vanskelig og tidkrevende å møte mennesker personlig, er alt du trenger å gjøre på IMVU å logge på og begynne å snakke. Imidlertid tilbyr denne sosiale eskapismen en verden av muligheter for millioner av single mennesker til å bruke IMVU som en datingapp. IMVU tilbyr også Get Matched-funksjonen som matcher deg med attraktive brukere som deler felles interesser med deg, og er spesielt gunstig for single som ønsker å møte mennesker. Du kan også bli med i en av over 100 000 chattegrupper for å koble deg på nettet med andre brukere.

Hva står IMVU for?

IMVU er et akronym for Instant Messaging Virtual Universe. Det er et nettsted for sosiale nettverk der brukere kan:

 • Lag deres 3D-avatarer
 • Møt nye mennesker
 • Chatte med venner
 • Kjøp virtuelle gjenstander
  Hvordan konvertere tekst til datoverdier i Microsoft Excel

Det er som et hvilket som helst annet nettsted for sosiale nettverk, men forskjellen er at det bruker utvidet virkelighet til å lage og samhandle med sine 3D-avatarer. 3D-avatarene er fullt tilpassbare, og du kan vise deg frem for andre brukere virtuelt. Fortsett å lese for å finne ut hvordan du kan få slettet IMVU-konto tilbake.

Hvordan kan du finne ut e-posten din for IMVU?

Her er en guide for hvordan du finner ut e-posten du har brukt for å opprette din IMVU-konto.

1. Besøk IMVU offisielle nettsted på nettleseren din.

2. Logg på IMVU-kontoen din ved å bruke IMVU-kontolegitimasjonen din.

3. På IMVU-hjemmesiden klikker du på Konto-alternativet fra toppen for å åpne siden med kontoinnstillinger.

4. Nå, under Kontoinnstillinger og verktøy-siden, klikk på alternativet Bekreft e-postadressen din.

5. Her under E-postinnstillinger vil e-postadressen din for IMVU-kontoen vises, som vist nedenfor.

Slik kan du finne e-postadressen din for IMVU-kontoen din.

Sletter IMVU inaktive kontoer?

Ja, IMVU sletter inaktive kontoer som ikke har vært aktive på veldig lenge. Kontoer, som ikke har vært brukt på mer enn to år, blir slettet, og brukeren mottar e-poster angående handlingen utført av IMVU. Kontoene, som nylig har vært inaktive i noen måneder, er midlertidig deaktivert, og brukeren kan logge på igjen for å få tilbake kontoen sin.

Hvorfor ble IMVU-kontoen din slettet?

Hvis du får problemer mens du logger på IMVU-kontoen din, er det stor sjanse for at IMVU-kontoen din kan ha blitt slettet av IMVU. Hvis du lurer på hvorfor IMVU-kontoen din ble slettet, så her er noen grunner.

 • Kontoen din kan også bli deaktivert hvis du gjentatte ganger taster inn feil passord og låser deg ute.
 • IMVU vil slette kontoen din hvis de mener du har brutt IMVUs vilkår for bruk eller hvis du gjør mistenkelig aktivitet som kan vurdere svindel eller spam.
 • Hvis du har postet noe støtende eller du har flere IMVU-kontoer og noen rapporterer deg, vil IMVU fjerne kontoen din.
 • Dessuten slettes de kontoene som har vært inaktive i mer enn et år automatisk av IMVU. IMVU sender alltid en e-post før du sletter IMVU-kontoen din.

Kan du få slettet IMVU-konto tilbake?

Ja, du kan få din slettede IMVU-konto tilbake. Når du sletter kontoen din, sender IMVU deg en bekreftelses-e-post med en reaktiveringslenke som du kan bruke til å reaktivere den slettede IMVU-kontoen din. Så du må sjekke innboksen din for en e-post fra IMVU. Men hvis du aldri validerte kontoen din første gang du registrerte den, kan det hende du ikke mottar denne e-posten. I så fall bør du kontakte IMVU kundestøtte.

  Alt om ansiktsgjenkjenning for bedrifter

Hva kan du gjøre når IMVU-kontoen din er deaktivert?

Hvis IMVU-kontoen din er deaktivert fordi du har brutt deres vilkår for bruk, les denne delen for å få svar. Du kan ha blitt rapportert av noen av en annen grunn og lurer på hva som bør være trinnene for å få forbudt IMVU-kontoen din så snart som mulig. Her er en guide til hva du kan gjøre når IMVU-kontoen din er deaktivert.

Alternativ I: Reaktiverings-e-post fra IMVU

Kontoen din kan også bli deaktivert hvis du gjentatte ganger skriver inn feil passord og låser deg ute eller hvis du villig har deaktivert kontoen din. IMVU vil sende deg en bekreftelses-e-post med en reaktiveringslenke som du kan bruke til å reaktivere din deaktiverte IMVU-konto. Så sjekk innboksen din for en e-post fra IMVU. Hvis du imidlertid aldri validerte kontoen din første gang du registrerte den, kan det hende du ikke mottar denne e-posten. I så fall bør du ta kontakt IMVU kundestøtte så snart som mulig.

La oss se på en annen måte å få din slettede IMVU-konto tilbake.

Alternativ II: Bruke Ticket for å sende inn en sak

Hvis du ikke har mottatt en reaktiverings-e-post fra IMVU, eller du av en eller annen grunn ikke klarte å reaktivere kontoen din ved å bruke reaktiveringslenken, kan du be om reaktivering av kontoen din ved å bruke en billett for å sende inn en sak til IMVU. For dette først må du opprette en ny IMVU-konto med en ny e-postadresse. Etter det har du opprettet og logget på den nye kontoen din. Her er trinnene du bør følge.

1. Klikk på profilikonet øverst til høyre på skjermen.

2. Klikk på Hjelpesenter fra rullegardinmenyen.

3. Klikk deretter på Live Chat With Support.

Merk: Du vil ha muligheten til å chatte live og online med en kundeserviceleder hvis du har en VIP-konto. Hvis ikke, må du klikke på send en sak-lenken for å sende en e-postbillett.

4. Fyll ut skjemaet under OPPRETT EN SAK-delen, og oppgi alle detaljer og forespørsel om reaktivering av den slettede kontoen din.

Merk: Uansett om du velger live chat eller supportbillett-alternativet, sørg for at du er klar med all informasjon relatert til din gamle deaktiverte IMVU-konto.

IMVU vil vurdere saken din, og du kan forvente å høre tilbake fra IMVU angående resultatet av denne innsendte rapporten, mest sannsynlig via e-post. Slik kan du få slettet IMVU-konto tilbake. Hvis ikke, kan du alltid bruke din nye IMVU-konto hvis du ikke lykkes.

Hvordan kan du få forbudt IMVU-kontoen din?

IMVU kan deaktivere kontoen din hvis du har brutt deres vilkår for bruk eller hvis du ble rapportert av noen av en annen grunn. Og hvis du lurer på hva som bør være trinnene for å få forbudt IMVU-kontoen din så snart som mulig, les og følg de ovennevnte trinnene for å gjøre det.

  Kart over metall viser sjangere gjennom tiårene med spillelister

Hvorfor kan du ikke logge på IMVU?

Årsakene til at du ikke kan logge på IMVU-kontoen din er:

 • Bruker feil passord når du logger inn
 • Flere påloggingsforsøk
 • Brudd IMVU-vilkårene for tjenester

Hvor lenge må du vente på å logge tilbake på IMVU?

Når du prøver å logge på IMVU-kontoen din med feil passord, gjentar du denne prosessen flere ganger. Etter flere forsøk på pålogging med feil påloggingsinformasjon vil IMVU-kontoen din midlertidig låses og en varselmelding om Too Many Login Attempts vises. Etter 15 minutter skal du kunne få tilgang til kontoen din igjen, og du kan prøve å logge på med riktig passord eller angi et nytt passord ved å bruke koblingen Glemt passord.

Hvordan finner du ut hvem som rapporterte deg på IMVU?

Du kan ikke finne ut hvem som har rapportert deg på IMVU. Du kan rapportere hvilken som helst IMVU-konto, og ingen vil noen gang få vite hvem som gjorde det fordi de holder denne rapportfunksjonen anonym. IMVU offentliggjør ikke denne informasjonen, og den eneste metoden for å få en ide om hvem som rapporterte deg på IMVU er å se gjennom de siste interaksjonene, chattene og innleggene du lastet opp.

Hva betyr pensjonert på IMVU?

IMVU-kontoene som ikke er brukt på lang tid, mer enn to år, er merket som pensjonerte kontoer, og deres avatarer kalles pensjonerte avatarer. De pensjonerte kontoene blir slettet automatisk, og avatar-brukernavnet deres kan brukes av en annen ny IMVU-konto. Alle inaktive kontoer er ikke pensjonerte kontoer, men bare de som ikke har vært brukt eller aktive på lenge.

***

Vi håper at du lærte om hvordan du kan få slettet IMVU-konto tilbake, og også hvordan du får fjernet utestengelsen av IMVU-kontoen din. Ta gjerne kontakt med oss ​​med dine spørsmål og forslag via kommentarfeltet nedenfor. Fortell oss også hvilket emne du vil lære om i vår neste artikkel.

x