Kan du lage Instagram uten Facebook?

Instagram er en sosial medieplattform opprettet i USA i 2010 av Kevin Systrom og Mike Krieger. Instagram ble til slutt kjøpt av Facebook Inc., som nå er kjent som Meta Platforms. Noen mennesker vil ikke koble Facebook-kontoene sine til Instagram-kontoene sine fordi de ikke vil at Instagram-aktiviteten deres skal deles på Facebook-kontoene deres, eller fordi de føler at det vil krenke personvernet deres. Fordi du ikke får et passord mens du bruker Facebook til å opprette en Instagram-konto, kan dette være problematisk. Du må endre passordet ditt for å logge inn hvis du vil bruke Instagram uten å koble det til Facebook. Så hvis du er noen som leter etter tips om om du kan lage Instagram uten Facebook, er du på rett sted. Vi gir deg en nyttig guide som vil lære deg hvordan du kan se Instagram uten Facebook og slette Facebook, men beholde Instagram. Du vil også lære hvordan du kan forfølge Instagram privat.

Kan du lage Instagram uten Facebook?

Brukere av Instagram-appen kan laste opp medier som kan endres med filtre og ordnes ved hjelp av hashtags og geotagging. Offentlige eller følgere som allerede er godkjent kan se innlegg. Brukere kan også se trendmateriale, som fotografier, følge andre brukere for å legge til innholdet deres i en personlig feed, utforske andre brukeres innhold etter tag og sted, og bla gjennom andre brukeres innhold etter sted og tag. Fortsett å lese denne artikkelen for å finne ut om du kan lage Instagram uten Facebook og hvordan du forfølger Instagram privat.

Merk: Siden smarttelefoner ikke har de samme innstillingsalternativene, varierer de fra produsent til produsent. Sørg derfor for de riktige innstillingene før du endrer noen på enheten din. De kommende trinnene ble utført på OnePlus Nord CE2-telefonen for illustrasjonsformål.

Kan du lage Instagram uten Facebook?

Ja, du kan opprette Instagram uten Facebook-konto. Du kan registrere deg for en Instagram-konto ved å bruke e-post eller telefonnummer. La oss nå se hvordan du kan se Instagram uten Facebook.

Hvordan kan du se Instagram uten Facebook?

Du kan enten registrere deg for en Instagram-konto ved å bruke e-postadressen din eller telefonnummeret ditt. Slik kan du se Instagram uten Facebook:

  Hvordan legge til bildetekster til Instagram-historier

1. Naviger til Instagram-nettstedet på nettleseren din.

2. Klikk på Registrer deg.

3. Skriv inn følgende detaljer og klikk på Registrer deg.

 • Mobilnummer eller e-post
 • Fullt navn
 • Brukernavn
 • Passord

4. Legg til bursdagen din på neste skjermbilde og klikk på Neste.

5. Deretter skriver du inn bekreftelseskoden du har mottatt på e-postadressen din og klikker på Neste.

6. Til slutt, følg Instagram-profilene du vil følge og gå inn på din nye Instagram-konto uten Facebook.

Fortsett å lese for å lære hvordan du kan lage Instagram uten Facebook.

Er Instagram alltid koblet til Facebook?

Nei, Instagram er ikke alltid koblet til Facebook. Hvis du bestemmer deg for å koble Facebook-kontoen din til Instagram-kontoen din, vil bare Facebook og Instagram kobles sammen.

Kan du slette Facebook, men beholde Instagram?

Ja, du kan bruke Instagram selv om du har slettet Facebook-kontoen din. Du har én enkelt konto på tvers av Facebook og Messenger, så fjerning av en vil også slette den andre. WhatsApp, Instagram og andre applikasjoner du har brukt Facebook-kontoen din til å logge på vil ikke bli påvirket av dette.

Hva vil skje med Instagram-kontoen din hvis du sletter Facebook-kontoen din?

Siden du bare har én konto for Messenger og Facebook, vil sletting av den ene også fjerne den andre. Hvis du logger på WhatsApp, Instagram eller en annen app med Facebook-kontoen din, vil dette ikke skje. Alle Instagram-innleggene dine du har delt på Facebook blir slettet hvis du sletter Facebook-kontoen din, men ikke Instagram-kontoen din. Fortsett å lese videre for å lære hvordan du forfølger Instagram privat.

Kan du være på Instagram uten at noen vet det?

Selv om det er mulig, kan det være utfordrende å åpne en Instagram-konto i hemmelighet. Her er noen forslag:

 • Det anbefales ikke å koble dine andre sosiale medieprofiler til Instagram-kontoen din.
 • Ikke legg ut privat informasjon på Instagram-kontoen din.
 • Vær forsiktig når du bestemmer deg for hvem og hva du skal følge på sosiale medier.
 • Bestem deg for å gjøre kontoen din privat.
 • Hvis du oppretter en konto, velg en mindre brukt e-postadresse.
 • Husk å være forsiktig når du legger ut bilder og videoer.

Vil du lære hvordan du kan lage Instagram uten Facebook? Les denne artikkelen fra starten for å finne trinnene som forklarer det i detalj.

Hva er poenget med å få en Instagram?

Instagram er en sosial medieplattform som lar brukere legge ut bilder og videoer med sine forbindelser. Mange unge (og eldre) bruker appen, som er tilgjengelig for gratis nedlasting fra appbutikker. Hele poenget med Instagram er å støtte skapere og samtidig tilby en plattform for kreativitet i medie- og underholdningsfeltet. En av faktorene som bidrar til økningen i popularitet til fotografering er sannsynligvis Instagram. Hovedtyngden av appens brukere har utvilsomt gjort utmerket bruk av muligheten den gir unge mennesker til å uttrykke livet sitt gjennom morsomme, filtrerte bilder, hashtags eller små videoer. Evnen til å følge innflytelsesrike individer på appen og holde seg oppdatert på nyheter, bedriftsåpninger og sosiale interaksjoner er en annen fordel som appellerer til unge mennesker.

  Hvordan lagre Instagram-bilder på en bærbar PC eller PC

Hvordan kan du forfølge Instagram privat?

Det er flere tredjeparts nettsteder der du kan forfølge private kontoer. Du må ganske enkelt angi ønsket Insta-kontohåndtak til personen du ønsker å spionere på slike nettsteder for å se profilen deres. Disse nettstedene kan nås fra hvilken som helst nettleser på hvilken som helst enhet.

På grunn av brukerens ønske om å kontrollere hvem som kan få tilgang til informasjonen deres og samhandle med dem, er private Instagram-kontoer satt til private i stedet for offentlige. Noen mennesker gjør dette for å begrense nettverket av forbindelser til nære slektninger og venner. Noen mennesker vil bare ha det sikkerhetsnivået for profilen sin fordi de er private. Hvis en privat konto ikke har godtatt forespørselen din, lar Instagram deg ikke sjekke den. Du kan følge guiden vår på 16 beste private Instagram Viewer-apper uten menneskelig bekreftelse for å lære om noen av disse nettstedene for å forfølge Instagram privat. Les denne veiledningen fra starten for å forstå trinnene for å lage Instagram uten Facebook.

Merk: Det er i alle fall ikke tilrådelig å krenke personvernet til personer og deres private kontoer på Instagram. Beslutningen om å ha en privat konto og skjule innlegg og medier fra en bestemt bruker bør respekteres av andre brukere på plattformen.

Hvordan kan du se en privat Instagram-konto?

Det anbefales ikke å krenke personvernet til en privat Instagram-kontoinnehaver. Men fortsatt finnes det noen få løsninger på internett for hvem som helst å utføre en slik handling uansett grunn. Du kan lese og følge guiden vår om hvordan du ser en privat Instagram-konto for å lære ulike metoder som du kan bruke for å se en privat Instagram-konto.

Hvorfor bør du slette Facebook?

Å slette Facebook kan ha flere årsaker knyttet til sikkerhetsbestemmelsene til Facebook-appen. Noen av årsakene kan være:

 • Facebook samler inn en betydelig mengde data om deg: Facebook har alltid samlet massevis av informasjon om deg, noe som ikke er en hemmelighet. Bare ta en titt på dataene som er gitt på Apples personvernmerking på App Store for å se hvor mye det sosiale nettverket følger deg mens du bruker iPhone. Din nettleserhistorikk, plassering og søkehistorikk er blant dataene Facebook samler inn, og dette er elementer mange ønsker å holde private.

 • Facebook mottar WhatsApp-informasjonen din: Da Facebook annonserte oppkjøpet av WhatsApp i 2014, forpliktet de seg til å holde plattformene uavhengige. Nå som det har blitt åpenbart at dette ikke er tilfelle, er flere WhatsApp-brukere opprørt og truer med å slutte å bruke appen.

 • Facebook følger din nettaktivitet mens du bruker andre applikasjoner og nettsteder: Facebook følger med på nettaktiviteten din mens du bruker andre applikasjoner og nettsteder i tillegg til å samle inn data om deg. Det har ført til en konflikt mellom Facebook og Apple, som snart vil introdusere en anti-sporingsfunksjon som vil sette en stopper for markedsføreres evne til å identifisere brukere.

Du kan lese denne artikkelen fra begynnelsen for å forstå hvordan du kan lage Instagram uten Facebook.

Hvordan kan du bli kvitt Facebook?

Du kan bli kvitt Facebook-kontoen din ved hjelp av de kommende trinnene. Men du vil kanskje også logge på og ta en kopi av dataene dine (som bildene og innleggene dine) fra Facebook før du avslutter kontoen din. Ikke bekymre deg, ønsket ditt har gått i oppfyllelse. Følg trinnene nedenfor for å bli kvitt Facebook-kontoen din og laste ned dataene dine.

Merk: Du vil ikke kunne få tilbake noe du har lagt til når Facebook-profilen din er deaktivert.

1. Klikk på pil ned-ikonet øverst til høyre på skjermen.

2. Klikk på Innstillinger og personvern.

3. Klikk på Innstillinger.

4. Klikk deretter på alternativet Din Facebook-informasjon.

5. Klikk på Vis for alternativet Deaktivering og sletting.

6. Velg deretter alternativknappen Slett konto og klikk på Fortsett til sletting av konto.

7. Klikk på Slett konto.

8. Skriv inn passordet og klikk på Fortsett.

9. Igjen klikker du på alternativet Slett konto i popup-vinduet.

***

Så vi håper du har forstått hvordan du kan lage Instagram uten Facebook og se Instagram uten Facebook med de detaljerte trinnene til hjelp. Du kan gi oss spørsmål eller forslag om ethvert annet emne du vil at vi skal lage en artikkel om. Slipp dem i kommentarfeltet nedenfor for at vi skal vite det.

x