tipsbilk.net

Kontaktplakat Fungerer ikke på iPhone? Prøv disse 3 rettelsene

Har du laget en morsom kontaktplakat for deg selv, men ingen av kontaktene dine kan se den? Enten det er en programvarefeil som hindrer funksjonen i å fungere som den skal, eller en uskyldig feil du gjorde da du lagde plakaten din, hjelper vi deg med å løse dette problemet raskt.

Hvis du nylig opprettet kontaktplakaten, kan det hende du ved et uhell har deaktivert funksjonen som lar deg dele plakaten med kontaktene dine. Det er greit – feil skjer, og det tar bare noen få sekunder å aktivere funksjonen igjen! Følg trinnene nedenfor:

 • Åpne Telefon-appen på enheten din og gå til Kontakter-delen fra bunnen.
 • Trykk på Mitt kort øverst i kontaktlisten din, og trykk deretter på Kontakt bilde og plakat.
 • Sjekk nå om navn og bildedeling er aktivert. Hvis ikke, slå den på.
 • Sørg for at innstillingen Del automatisk er satt til Bare kontakter.
 •   12 måter å fikse en iPhone-lommelykt som ikke fungerer

  Hvis noen du kjenner har satt opp kontaktplakaten sin og du ikke kan se den, ber du dem bare følge trinnene ovenfor og sørge for at funksjonen er aktivert!

  2. Slett og lag kontaktplakaten på nytt

  Hvis løsningen ovenfor ikke fungerer, anbefaler vi at du sletter kontaktplakaten din helt og oppretter en ny. Slik kan du slette din nåværende kontaktplakat:

 • Start Telefon-appen og gå til kontaktkortet ditt ved å trykke på Mitt kort.
 • Trykk på Kontaktbilde og plakat og trykk deretter på Rediger-knappen under din nåværende kontaktplakat.
 • Sveip opp på en kontaktplakat og trykk på søppelikonet. For å bekrefte valget, trykk på Slett.
 • Til slutt, lag og tilpass en ny kontaktplakat for deg selv og kontaktene dine.
 •   Hvordan fungerer Bring Your Own Phone Assurance Wireless?

  3. Deaktiver navn og bildedeling og start iPhone på nytt

  Kanskje en programvarefeil er den skyldige bak dette problemet. Heldigvis er den enkleste måten å fikse programvarefeil som denne på å starte iPhone på nytt. Før du starter iPhone på nytt, gå til Telefon > Mitt kort > Kontakt bilde og plakat og deaktiver navn og bildedeling.

  Enten du bruker en modell med et hakk eller Dynamic Island eller en gammeldags iPhone med en fysisk Hjem-knapp, er det ganske enkelt å starte iPhone på nytt, selv om knappene ikke fungerer. Etter at du har slått på iPhone igjen, følg trinnene ovenfor for å aktivere navn og bildedeling igjen.

    Hvordan sette opp et smarthjem uten skyen

  Det er på tide å få tilbake kontaktplakatene dine

  Hvis ingen av feilsøkingstrinnene vi nevnte ovenfor fungerte, kan det hende du opplever dette problemet på grunn av en iOS-feil. Heldigvis ruller Apple med jevne mellomrom programvareoppdateringer for å løse velkjente problemer som dette. Selv om det ikke er ideelt, anbefaler vi å vente til en ny oppdatering er tilgjengelig. Alternativt kan du kontakte Apple Support for eksperthjelp.

  x