tipsbilk.net

Kraftig administrert WordPress-hosting for bedrifter i vekst

Pressables WordPress-hosting kan være den beste partneren for din voksende virksomhet med sin kraftfulle ytelse, funksjonsliste og tilbud.

Selv om WordPress er en utmerket plattform for innholdsnettsteder og bedrifter, har mange startups og bedrifter ingen anelse om hvor nyttig det kan være.

WordPress er et gratis innholdsstyringssystem (CMS) med åpen kildekode som brukes til å bygge, vedlikeholde og endre nettsteder. Den er skrevet i PHP og kjører på MariaDB eller MySQL database.

Enten du leter etter en blogg, portefølje eller bedriftsnettsted, er WordPress en allsidig plattform for hver type virksomhet, siden mulighetene er uendelige.

Og hvis du vil utforske den sanne kraften til WordPress, er en robust webhotelltjeneste som Pressable web nødvendig.

I denne artikkelen vil jeg diskutere noen problemer involvert i å starte et WordPress-nettsted og hvordan Pressable løser disse problemene.

Her går vi!

Vanlige problemer med et WordPress-nettsted

Det er veldig tydelig at WordPress har mange fordeler. Den støtter store nettsteder takket være dens rimelighet og fleksibilitet.

Men mange nye voksende nettsteder kan møte noen ulemper med WordPress. som hyppige oppdateringer, nedetid, serverkrasj, feilkonfigurasjoner og mer.

La oss få vite om noen av disse problemene.

Plattform- og pluginoppdateringer

For å overvinne noen av sikkerhetsproblemene har WordPress kommet med mange oppdateringer. Selv om disse oppdateringene er nyttige og viktige for å holde informasjonen din trygg, kan de noen ganger gi deg hodepine.

Hyppige oppdateringer lar visse oppdateringer bli inkompatible med nettstedet selv om de ikke er skadelige. Det kan også skje når det gjelder temaer. Siden oppgraderingene er hyppige, er de en vanlig frustrasjon blant mange bedrifter.

Utilsiktet strøm av

Datasentre har EPO-brytere (Emergency Power Off). I nødstilfeller hjelper disse EPO-bryterne med å begrense brannen og redusere skaden. Men hvis noen ved et uhell påkaller EPO-bryteren i arbeidstiden, kan det hende at nettstedet ditt må bære konsekvensene.

Dette kan få nettstedet ditt ned i løpet av et spørsmål om tid, også kjent som nedetider. Dette problemet er hyppig for de som har glemt å sikkerhetskopiere nettsidene sine i skyen.

Sletting av kritiske ressurser ved et uhell

Hvis du sletter noe ved et uhell, for eksempel en plugin, oppdaterte filer, brukerprofiler, bilder, logoer, blogginnlegg, artikler, temafiler og mer fra WordPress-nettstedene dine, kan resultatet bli umiddelbart og katastrofalt.

Ved rutinemessig serveropprydding kan du ved et uhell slette mange elementer fra nettstedet ditt. Det vil ta tid å få tilgang til det elementet igjen og konfigurere hele nettstedet deretter.

Langsom ytelse

Nye nettstedeiere møter ofte langsomme lastetider, noe som er veldig frustrerende. Men lastetid på både mobil og desktop er en vanlig Google-rangeringsfaktor. Dette betyr at raskere nettsteder sannsynligvis vil ha en høyere rangering på Google mens tregere nettsteder blir presset ned i Googles søkeresultater.

De vanlige synderne er ineffektiv hosting, overdreven antall installerte plugins, dårlig kodede plugins, en database oppblåst med unødvendige filer osv. Alle disse faktorene er ansvarlige for dårlig nettsideytelse.

Tom side

Innlasting av tomme sider er et vanlig problem for WordPress-brukere. Noen ganger er det problemet fra vertsserveren eller plugin-skriptet. Noen motstridende plugins og feilkonfigurasjoner kan føre til treg lasting av nettstedet ditt.

  Fiks NVIDIA OpenGL-driverfeilkode 8

Tilkobling tidsavbrutt

Mange ganger har du kanskje lagt merke til ERR_CONNECTION_TIMED_OUT i WordPress. Det betyr at nettstedet ditt prøver å vise mer informasjon, men ikke klarer å administrere alt på en gang. Noen av hovedårsakene til dette problemet er problemer med temafunksjonene, utmattelse av PHP-minne, ressurskrevende plugins og mer.

intern server feil

Den interne serverfeilen er det vanligste tilfellet og er også forvirrende. Denne meldingen vises vanligvis når serveren ikke kjenner til problemet. Siden serveren ikke kan komme deg til unnsetning her, må du hjelpe deg selv.

I dette tilfellet er .htaccess-filen ødelagt, noe som må fikses. Startups og små selskaper finner denne oppgaven vanskelig, og når de ikke løser den, kan de få konsekvenser i form av serverfeil. Det kan påvirke nettstedet ditt negativt og drepe tiden din.

Bortsett fra de nevnte, er det en lang liste med problemer som kan gi deg hodepine. Disse er:

 • WordPress-nettsteder er målrettet mot skadelig programvare
 • SQL-injeksjon er et langt problem på tvers av økosystemet til WordPress
 • XSS fører til kaninhullet
 • Svak autentisering

Og mer.

Hvordan kan trykkbar hjelpe?

Pressable tilbyr kraftig administrert WordPress-hosting for WordPress-fagfolk med sin bransjeledende ytelse, 100 % oppetidsgaranti, sømløse integrasjoner med Jetpack, WooCommerce og 24/7 ekspertstøtte.

Du vil få nok verktøy til å administrere WordPress-nettsidene dine og forbedre virksomheten din. Hosting-dashbordet er enkelt og intuitivt, noe som gjør det til en av de beste WordPress-vertsplattformene. Med sin 10/10 ekspertstøtte kan du forestille deg tryggheten.

Tenk et øyeblikk. Hvis du har en pålitelig partner som gjør alt nettstedet ditt trenger og holder kundene fornøyde, kan du fokusere på annet arbeid. Dette betyr at investering i en slik partner åpenbart er den riktige avgjørelsen.

Dermed er ikke nedetid et problem lenger hvis du bruker Pressables WordPress-hosting. Pressable forstår den smertefulle hodepinen som bedrifter tar for å løse vanlige problemer. Den vet:

 • Tid er penger: Pressables supportteam svarer på problemet ditt på bare to minutter og sparer deg for viktige timer.
 • Selv 1 % betyr noe: Pressable garanterer 100 % oppetid siden den vet at 99 % ikke er nok.
 • Voks på din måte: Alle Pressable-planene er fleksible og skalerbare i henhold til dine krav for å møte kravene til nettstedet, trafikken og disken din.
 • Utkonkurrere konkurrentene: Enten innholdet ditt går viralt eller du kjører et salg, holder Pressable nettstedet ditt raskt som alltid, uansett trafikk.

Det er imidlertid en negativ sjanse for treg sidelasting og serverproblemer. Pressable er en partner som virksomheten din fortjener. Det lover å gi deg ekspertstøtte, en enkelt dashbordløsning for alle nettstedene dine, sikkerhet og hastighet.

Dessuten støtter den butikkeiere, byråer og nettstedeiere som slet med å finne skalerbarhet, støtte, hastighet og sikkerhet ved å gi riktig ytelse, prissetting og partnerskap. Det hjelper deg videre med å fullføre hvert mål for virksomheten din.

Funksjoner av Pressable

Du kan nyte uovertruffen hastighet, støtte og sikkerhet sammen med eksklusive og kraftige funksjoner, som du ikke finner overalt. Utvid derfor virksomheten din på den kraftigste WordPress-vertsplattformen.

La oss diskutere funksjonene i detalj og se hvordan det kan være gunstig for virksomheten din.

Automatisk failover

Du kan slappe av og vite at hvis serveren din støter på problemer i fremtiden, vil Pressables overvåkingssystem automatisk bytte til en alternativ server. Denne premium-funksjonen kommer gratis, så det er ikke nødvendig å abonnere på denne tjenesten separat eller bruke tid på den.

100 % oppetid

Pressable garanterer skriftlig at datasenternettverket tilbyr 100 % oppetid. Denne garantien utelukker planlagt vedlikehold, da det er nødvendig for hver server å gå gjennom riktig vedlikehold. Det beste er at du får 5 % av den månedlige avgiften du velger for hvert 30. minutt med nedetid.

Innholdsleveringsnettverk

Pressables globale innholdsleveringsnettverk (CDN) lar nettsidene dine lastes raskere slik at du kan nyte bedre SEO-rangeringer. Dette er mulig på grunn av den nærmeste plasseringen av serveren. Siden publikummet ditt er veldig nær stedet, kan de glede seg over lynrask hastighet og nettsteder med høy trafikk.

  7 Beste Quiz Builder-verktøy for å engasjere mer med publikum

NVMe Server Infrastruktur

Pressables nettverk bruker NVMe-servere for forbedret sikkerhet, forbedret kø og forbedrede responstider. Dens NVMe-servere gjør ikke bare nettstedene dine raskere, men lar også nettstedet ditt rangere bedre på søkemotorer.

Optimalisert hosting

Datanettverket til Pressable WordPress-vertsplattformen ble designet av de samme hodene bak WooCommerce og WordPress. Pressable fokuserer kun på WordPress CMS for hvert nettsted og garanterer topp ytelse, pålitelighet og sikkerhet.

Gratis administrerte migrasjoner

Ikke bekymre deg for å migrere nettsidene dine fra en annen plattform til Pressable. Den vil ta seg av alle prosessene som er involvert i migreringen, og gir deg trygghet. Bare la kundestøtteteamet få vite om kravene dine, så tar de seg av alt uten kostnader.

Ytelsesovervåking og optimering

Sertifiserte eksperter fra Pressable overvåker nettstedet ditt for minnebruk og ytelse. Du vil få umiddelbare varsler om problemet sammen med noen nyttige tips for å forhindre dette problemet. På denne måten kan du forbedre nettstedets ytelse uten risiko.

Tilpassbar og skalerbar WordPress-hosting

Enten du er en oppstart, en bedrift i vekst eller en bedrift, tilbyr Pressable fleksible og tilpassbare planer for alle typer virksomheter med kraftige funksjoner. De samarbeider med deg om å utvikle en tilpasset plan skreddersydd i henhold til dine eksakte spesifikasjoner.

Daglige sikkerhetskopier

Beskytt nettstedets data med Pressables nattlige WordPress-sikkerhetskopier som drives av Jetpack Security. Overvåk endringer på nettstedet, gjenopprett nettstedet ditt og planlegg sikkerhetskopier med Jetpacks brukervennlige grensesnitt. Jetpack-sikkerhet øker nettstedets sikkerhet og ytelse. Den tilbyr sosiale medieverktøy, CRM, SEO, temaer og mer.

Enkelt å bruke dashbord

Administrer enkelt- eller flere nettsteder med Pressables intuitive dashbord. Endre innstillinger, klone eksisterende nettsteder, opprette nye nettsteder, gi samarbeidspartnere tilgang til enkelte nettsteder og mer med bare noen få klikk.

Iscenesettelsesmiljøer

Pressables brukervennlige oppsamlingsmiljøer lar deg utvikle nye funksjoner samt brukeropplevelse og teste den. Du kan senere skyve det samme stedet til produksjonsstadiet uten ekstra innsats. For hver nettside du har, får du muligheten til et oppsamlingsmiljø som følger med WordPress eller WooCommerce-installasjon.

Titan Professional E-post

Den profesjonelle e-posten til Pressable er en dedikert tjeneste som tilbys og drives av Titan som kjører samtidig med hostingplanen din. Titan e-post lar deg jobbe mer effektivt og smartere med en tilpasset e-postadresse samt funksjonsrike mobil- og nettapplikasjoner.

Gratis SSL-sertifikater

Du vil gi tillit til å bruke nettstedet ditt sikkert ettersom brukernes personlige opplysninger er beskyttet med Pressables SSL-sertifikater drevet av Let’s Encrypt. SSL holder ikke bare kundene dine trygge, men forbedrer også nettstedets SEO.

Administrerte WordPress-oppdateringer

WordPress er i stadig forbedring og utvikling. Du trenger ikke å oppdatere den manuelt når du finner en ny versjon. Pressable tar seg av alle oppdateringene for å holde nettsiden din så sikker og optimalisert som mulig.

Brannmur for nettapplikasjoner (WAF)

Alle nettsider som er hostet på Pressable er sikret av en nettapplikasjonsbrannmur. Denne WAF beskytter nettstedet ditt mot de vanligste angrepene ved å identifisere og svarteliste ondsinnede aktiviteter samtidig som du får god trafikk.

Nettsted Skanning av skadelig programvare og trusselovervåking

Pressables sikkerhetsteam tar seg av å skanne nettsidene dine for cybertrusler og skadelig programvare. Dette vil frigjøre deg fra å ta ekstra arbeid, slik at du kan fokusere på andre IT-aktiviteter som hjelper deg å vokse.

WordPress Hack Recovery Assistanse

Pressables ekspertteam tar seg av alt på tidspunktet for kompromittering av nettstedet. De undersøker først årsaken, kvitter seg med påtrengende programvare og renser rotet. Du vil også få detaljert veiledning om dette slik at denne typen feil aldri skal skje igjen.

Hvordan sette opp trykkbar?

Å sette opp Pressable er ganske enkelt. Du trenger bare å følge enkle prosedyrer for å starte en ny nettside eller migrere den eksisterende til Pressable.

 • Velg først den beste planen for virksomheten din. Du kan også samarbeide med Pressabel for å komme opp med en passende plan i henhold til dine forretningsbehov.
 • Enten du vil opprette en ny nettside eller migrere den eksisterende, kan du ta en rask prat med kundestøtteteamet.
 • Hvis du vil lage en ny nettside, begynn å installere WordPress og legg til plugins til den. Velg den beste malen for nettstedet ditt, og du er klar til å starte tekst og bilder i den.
 • Alt er på bordet, så nyt risikofri hosting med tilgjengelige løsninger.
  14 nettbaserte prosjektledelseskurs for å utvide karrieren din

Pressbar: Fordeler og begrensninger

Fordeler

 • Den overfører månedlige data over hele linja uten noen grense.
 • I hver plan finner du gratis CDN og SSL.
 • Hver kveld vil det være en automatisk sikkerhetskopi av nettstedet ditt.
 • Den skanner regelmessig etter ondsinnede aktiviteter.
 • Den tilbyr en nyttig iscenesettelsesmiljøfunksjon.
 • Du vil få personlig ombordstigning.
 • Opplev det utmerkede Jetpack-sikkerhetsverktøyet.
 • Du vil få en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.
 • Den tilbyr gratis migrering og sikkerhetskopier.
 • Det lover å rydde opp i hacks.

Begrensninger

 • Den selger ikke domener.
 • Du finner ikke Jetpack Professional-abonnement.
 • Det er en begrenset intern backup.
 • Det er ingen tilgang til premium WordPress-temaene.

Prissetting

Pressable kommer med ulike prisalternativer, for eksempel:

 • Inngangsplan: Den inkluderer én WordPress-installasjon, 5000 besøk/måned, 10 GB lagringsplass/måned, en WP-skyplattform, etc. starter på $15,83/måned hvis faktureres årlig.
 • Personlig plan: Den inkluderer én WP-installasjon, 30 000 besøk/måned, 20 GB/måned, Jetpack Security daglig, osv. starter på $20,83/måned hvis det faktureres årlig.
 • Startplan: Den inkluderer tre WP-installasjoner, 50 000 besøk/måned, 30 GB/måned, Jetpack-sikkerhet daglig, osv. starter på $37,50/måned hvis det faktureres årlig.
 • Pro-plan: Den inkluderer 10 WP-installasjoner, 150 000 besøk/måned, 30 GB lagringsplass osv. starter på $75/måned hvis faktureres årlig.
 • Premiumplan: Den inkluderer 20 installasjoner, 400 000 besøk/måned, 80 GB/måned osv. til $129,17 hvis faktureres årlig.
 • Forretningsplan: Den inkluderer 50 installasjoner, 1 000 000 besøk/måned, 200 GB/måned osv. til $291,67 hvis den faktureres årlig.

Alternativer til Pressable

Til tross for at de tilbyr et godt sett med funksjoner, ytelse, priser og andre tilbud, vil ikke alle finne Pressable ideelt for nettstedet deres. Uansett hva årsaken er til at du ikke liker Pressable, kan du alltid ha andre alternativer.

Så hvis du leter etter et trykkbart alternativ, her er noen av de beste.

#1. Kinsta

Optimaliser ressursene, budsjettet og administrasjonsoppgavene dine med Kinstas verktøy på bedriftsnivå. Du vil få premiumfunksjoner i hver plan uten ekstra kostnad. Den tilbyr den høyeste CPU-en og nettverkstilgjengeligheten takket være Googles C2-maskiner.

Kinsta har innebygde ytelsesovervåkingsverktøy og global CDN. Velg den nærmeste plasseringen fra 35 datasentre over hele verden for å lagre innholdet.

Den tilbyr raskere og sikrere nettsider for virksomheten din. Du kan enkelt administrere nettstedet ditt med Kinstas enkle dashbord, tidsbesparende verktøy, feilsøking med analyser og mer.

Du vil få skalerbare prisplaner for nettstedet ditt til en startpris på $35/måned som inkluderer én WordPress-installasjon, 25 000 besøk og 10 GB diskplass.

#2. Nexcess

Bygg opp virksomheten din på nettet med Nexcess WordPress-hosting og opplev høy sikkerhet, hastighet og skalerbarhet. Du vil få maksimal hastighet med utmerket bildekomprimering, intelligente pluginoppdateringsverktøy, gratis migreringer, trafikkgrenser, målte sidevisninger, serverovervåking og mer.

Start WordPress i dag med fleksible prisalternativer fra $13,30/måned for ett nettsted, 14 GB lagring, 2TB båndbredde, 10 PHP-arbeidere og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

#3. A2 Hosting

Få kraftig administrert WordPress-hosting bygget for hastighet for din voksende virksomhet med A2 Hosting. Det vil hjelpe deg med å bygge et nettsted med bunnsolid sikkerhet, premiumfunksjoner, plugins og mer. Den er optimalisert for hastighet og raskt og enkelt oppsett.

Få funksjoner som lynrask ytelse, gratis nettstedmigrering, bransjeledende sikkerhet, daglige automatiserte sikkerhetskopier, A2-optimalisert WordPress, ekspertstøtte og mer.

Velg den riktige planen for deg til en startpris på $11,99/måned for ett nettsted, 50 GB NVMe-lagring, 4 GB minne, daglig sikkerhetskopiering og mer.

Konklusjon

Å få en ytelsesrik, funksjonsrik og kraftig WordPress-hosting som Pressable kan være en stor hjelp for å utvide virksomheten din. Det vil ikke bare hjelpe deg med å motvirke de vanlige WordPress-nettstedsproblemene som nedetid og hastighet, men kan også ta nettstedet ditt til store høyder. Som et resultat kan du se bedre nettstedhastighet, tilgjengelighet, rekkevidde, SEO-rangeringer og konverteringsfrekvenser.

Så få Pressable i dag for WordPress-siden din og kjenn forskjellen.

x