Lag skjermcaster i skjermens høyeste oppløsning [OS X]

Tenk deg å gå tilbake til en tid da gigantiske leksikon var påkrevd for å forstå hvordan du bruker ny maskinvare du kjøpte. Selv manglet de fullstendig å forklare hvordan noe fungerte. Spol frem til disse moderne tider hvor vi kan kondensere hele opplevelsen til en kort video, og eliminere rom for menneskelige feil. Som teknologer har vi alltid sårt behov for de riktige verktøyene for jobben, siden det bare er så mye du kan gjøre med et håndholdt kamera. Det er derfor vi har verktøy som Video Screen Recorder, SCR, Screencast og Recorder og Acala. Imidlertid ser de alle ut til å blekne i sammenligning når markedet har noe sånt som gratis Screen Replay for Mac. Jeg elsker det, la meg lede deg gjennom hvorfor.

  Slik bruker du FREKVENS-funksjonen i Excel

Det første du legger merke til med å bruke Screen Replay er den elendige tilnærmingen til layout. Det er ingen høylytte vinduer, eller påtrengende popup-vinduer, ingen uforståelige menyer. Bare et fattigslig ikon som sitter i menylinjen og venter på bestillingen din om når du skal starte opptaket. Tekniske tips og veiledninger er desperat avhengige av skjermbilder for å spesifisere et punkt, men jeg var oppriktig bekymret for hvordan jeg skulle gå frem. Jeg har ikonet, jeg har menylinjeknappen og som dekker alt. Dette er så enkelt som å peke med fingeren.

Når vi snakker om absurd enkelt, inneholder avsnittet ovenfor en kortfattet veiledning for å betjene appen. Men i tjeneste for enkelheten, la oss bare snakke om det. Start appen og klikk på menylinjeikonet for å starte opptaket. Nå vil alt du gjør være en del av videoen, inkludert lyd. Appen bruker den interne mikrofonen til å ta opp lyden i sanntid, så dette er omtrent så perfekt en hjemmebasert videoguideløsning som du kan tenke deg å ønske. Stopp opptaket akkurat slik du startet det, og det vil starte videoen via Quicktime. Standardplasseringen for lagrede filer er i Filmer-mappen. Hvis du vil avslutte appen, vil ikke standard ⌘+q fungere, du må gjøre det fra menylinjeikonet.

  Slik øker du MacBooks lagringsplass

Du kan lage hele videoopplæringer ved å bruke denne appen, hvis du er kjent med grunnleggende redigeringsteknikker, kan du til og med bytte inn lyd hvis du vil. Den beste delen av det var at appen tok opp med den nøyaktige oppløsningen som jeg så i. På MBPr-en min tok den opp med en stabil oppløsning på 2560 x 1600, ingen etterslep, ingen hopp og ingen bildehastighetsfall/spikes. Appen hevder å kunne ta opp så høy oppløsning som skjermen støtter, så hvis du kjører 4k-oppløsninger, kommer nok guidene dine til å ha den høyeste oppløsningen på Youtube, samtidig som du ender opp med svært håndterbare filstørrelser – avhengig av kjøretid selvfølgelig. En prøve er vedlagt nedenfor (sørg for at du klikker på den blå «Last ned»-knappen i øvre høyre hjørne for full kvalitet, avspillingsversjonen er svært komprimert).

  Hvordan lage en glassflaske Minecraft

Når det gjelder apper, ville du bli hardt presset for å finne et bedre alternativ, det ville du virkelig. Jeg vurderer virkelig å bruke dette i stedet for å skrive om innhold i fremtiden. Det ville gjøre ting så mye enklere ville det ikke?

Last ned eksempel her [43.9MB]

Få Screen Replay her [Free]