Lag enkelt visuelt imponerende grafer fra regnearkdata

Infografikk er bare fancy diagrammer, ikke sant? Jeg mener sikkert, de har hatt noen gode tanker i å lage dem, og de er gode til å visuelt representere data, men til syvende og sist er det det de representerer: data. Nå er det ikke lett å lage en flott infografikk, men på samme måte burde det ikke være et ork å bruke dine egne data i noen av de fine layoutene som moderne grafdesign har gitt oss. Møt RAW, en enkel nettapp som lar deg kopiere og lime inn data, velge fra en rik liste med grafer og tilordne variablene dine for å få en flott graf til slutt.

  Se denne! Hjelper deg med å finne filmer å se basert på vurdering og sjanger

Besøk RAW og lim inn data fra et excel-ark. Du har to oppsett som du kan velge å se de limte dataene i; en testvisning og en tabellvisning. Hvordan du ser på disse dataene har ingenting å gjøre med grafen du skal lage og er utelukkende for å hjelpe deg å lese den lettere. Den første raden av dataene antas automatisk å være en overskriftsrad, så rediger dataene deretter før du limer dem inn.

Rull ned og du vil se en liste over tilgjengelige grafer. Du kan legge til din egen, men jeg vil anbefale å bruke en av de som er oppført for å få en følelse av hvordan det fungerer. Appen velger og tildeler ikke automatisk variabler for å gi deg en fullstendig graf. I stedet forteller den deg å tildele dem.

  10 raske trinn for å øke Mac-ytelsen

Noen diagrammer kan støtte 2 – 4 eller flere variabler, og de kan være både numeriske eller strenge. Det RAW gjør er å fortelle deg hvilket element i en graf som er ment for å representere numeriske data og hvilke som kan representere strengdata. Den analyserer også dataene du limte inn og identifiserer dem deretter. Alt du trenger å gjøre er å dra og slippe den til sitt respektive sted.

Når du har tilpasset variablene til deres respektive dimensjoner, kan du tilpasse utseendet til grafen. Bredden og høyden på grafelementene samt fargene kan alle endres.

  Slik fjerner du "Fortsett å se" på Netflix

Når du er ferdig, kan du laste ned grafen i SVG-, PNG- eller JSON-format. Alternativt kan du legge inn grafen på en nettside.

RAW er flott av to grunner; hvis du trenger å lage en graf mens du er på farten og ikke har det riktige programmet tilgjengelig, eller kanskje ikke vet hvordan du bruker den tilgjengelige, er denne nettappen svaret. Bortsett fra at det er plattformuavhengig (når det gjelder stasjonære datamaskiner), gjør det også å lage grafer superenkelt. Den andre grunnen til å bruke appen er å lage visuelt unike diagrammer for både online og offline bruk.

Besøk RAW