Lagre dokumenter og samarbeid med lagkameratene dine ved hjelp av Sync

Ser du etter sikker skylagring for fildeling og samarbeid? Prøv Sync! Denne fildelingsappen tilbyr avanserte samarbeidsverktøy uten at det går på bekostning av sikkerheten.

Dagens datadrevne virksomheter deler filer med eksterne og interne medlemmer mer enn noen gang. Arbeid hjemmefra, fjernarbeid og hybridarbeidsplasser har gjort datadeling mer nødvendig.

Det har dukket opp flere datamaskin- og mobilapplikasjoner for sikkert samarbeid om data på skyen. Vi har undersøkt mange av disse verktøyene og funnet ut at Sync tilbyr bedre filsikkerhet, praktisk samarbeid og et brukervennlig grensesnitt.

Samarbeidsfillagring: Oversikt

Samarbeidsfillagring gjør dokument- og fildeling uanstrengt. Teammedlemmer kan enkelt få tilgang til filene fra hvor som helst i henhold til jobbroller og innholdstillatelser.

Tidligere ville lokale servere for det meste fungere som felles fillagring, selv om du må ha sett mange mennesker streife rundt på kontoret med USB-pinner for å overføre data fordi disse serverne ikke var effektive nok.

Utbruddet av cloud computing gjorde det mulig for programvareutviklere å bygge virkelig samarbeidende datalagring som kan:

 • Kontroller dokument- eller filversjoner
 • Gi rollebasert tilgang
 • Tørk ut data ved behov
 • Sikkerhetskopier for å redusere risiko

Fillagring for samarbeid

 • Aktiverer eksternt arbeid slik at forskjellige teammedlemmer kan få tilgang til innhold uten å besøke et kontor.
 • Tillater eksterne kunder og leverandører å jobbe med teamene dine på en sikker måte uten å avsløre bedriftshemmeligheter eller åndsverk.
 • Gjør samarbeidsarbeid praktisk, kompatibelt og problemfritt.
 • Holde alle forretningsfilene og dokumentene på ett sted og sikkerhetskopiere dem regelmessig for å redusere løsepengevarerisiko.
 • Gjør prosjektteamet ditt mer produktivt slik at du kan øke lønnsomheten.

Synkronisering: Introduksjon

Sync er en skybasert dokumentsamarbeids-, fillagrings- og delingsplattform. Det er ikke bare et annet alternativ for Google Drive, Microsoft OneDrive eller Dropbox. Det gir nye fildelings- og samarbeidspraksiser som arbeidsflyter, avanserte lenker, opplastingsaktiverte lenker og mer.

For ikke å nevne, dens hack-sikre sikkerhet og personvernregler sikrer at forretningshemmelighetene dine bare forblir innenfor din pålitelige gruppe.

Det skaper en sky av forretningsdata rundt deg og lagkameratene dine. Appen dekker alle enhetene dine. Derfor, hvis du knipser en designidé på mobilen mens du reiser, kan designeren plukke den opp fra den delte mappen og umiddelbart begynne å jobbe med den.

I tillegg kan du oppbevare tonnevis av hemmeligheter og personlige data på de samme enhetene uten å dele dem med teamet eller ansatte.

Dokumentsamarbeid ved hjelp av Sync

Sync hjelper deg ved å tilby en superenkel filsamarbeidsapplikasjon Sync Pro. Den er tilgjengelig som nettapp, mobilapp, Windows PC-programvare og macOS-applikasjon.

  Slik installerer og oppdaterer du Flash på din Mac

Når du oppretter en Sync.com-konto, må du bruke den til å logge på nettappen. For ikke å nevne, du må installere skrivebordet og mobilapplikasjonene også.

Når Sync er aktiv på hver enhet, kan du slippe et dokument eller en fil i Sync-mappen fra kildeenheten, for eksempel en PC, nettbrett eller smarttelefon.

Syncs lynraske FTP-protokoll laster opp innholdet til Syncs skylagring i løpet av få sekunder, forutsatt at internettbåndbredden din kan tilpasses opplastingshastigheten den trenger.

Når den er lastet opp, ser alle som har tilgang til den delte mappen innholdet fra Sync-appen eller nettklienten.

Et avansert versjonskontrollsystem lager en kopi når noen endrer et delt dokument, sammen med en endringshistorikk. Hvis det er noe problem med en ny versjon, kan du alltid gå tilbake til den opprinnelige filen uten å starte prosjektet fra bunnen av.

Sync tilbyr også arbeidsflyter, integrasjoner, avansert koblingsdeling og mer for å hjelpe deg å holde deg produktiv og ikke kaste bort tid på å overføre filer fra en enhet til en annen.

Funksjoner

#1. Gjenopprett slettede filer

Hvis du ved et uhell eller med vilje sletter en fil og ønsker å få tilgang til den senere, kan du gjøre det på Sync. Den har et alternativ for sikkerhetskopiering eller Vis slettede filer som hjelper til med å gjenopprette slettet innhold.

#2. Få gratis plass

Du kan henvise Sync til vennene dine og kjente kollegaer for å tjene 1 GB ledig plass for hver henvisningsregistrering.

Bare gå til Kontoinnstillinger og kopier henvisningslenken som vises ved siden av alternativet Synkroniser belønninger.

#3. Selektiv synkronisering

Hvis du ikke har nok tom skylagring på Sync, kan du selektivt velge dokumenter og filer fra PC-en for synkronisering.

Fra skrivebordsappen, gå til Innstillinger og velg deretter Innstillinger i kontekstmenyen som vises. Velg Avansert og fjern merket for innholdet du ikke vil synkronisere.

Du kan tilpasse ulike aspekter ved en delbar kobling. Du kan for eksempel legge til følgende i en lenke:

 • Tilgang passord
 • Koblingsetikett
 • Linkens utløpsdato
 • Nedlastingsgrense for lenken
 • E-postvarsler for lenkeaktiviteter

Du kan opprette en mappe for klienten din og konvertere den til en opplastingsaktivert lenke. Din klient kan få tilgang til koblingen ved å bruke et passord og laste opp innhold ved hjelp av den koblingen. Innholdet vil vises i Sync-mappen din. Lasteren trenger ikke å være eier av en Sync-konto.

Løsninger fra Sync

Sikker fildeling

Den lar deg dele filer av ubegrenset størrelse på en sikker måte (med et ubegrenset lagringsabonnement). Synkronisering sikkerhetskopierer opplastet innhold i flere SOC-2-sertifiserte datasentre.

Dessuten er alle dataoverføringene kryptert, og ingen vet hva du deler. Bare du og dine samarbeidspartnere kan få tilgang til filene ved å bruke riktig tilgangslegitimasjon.

Klientfilbeskyttelse

Denne løsningen lar deg lage et merkegrensesnitt for å samarbeide med klienter om filer og dokumenter. Det inkluderer også varsler, godkjenningsarbeidsflyter, tilbakemeldinger, kommentarer osv.

  Fix VirtualBox-grensesnitt har aktive tilkoblinger feilmelding

Videre kan kundene dine forhåndsvise innholdet deres i en innfødt-lignende opplevelse som de ville gjort på Adobe PDF Reader, Microsoft Word, Google Slides, etc.

Hvis du administrerer flere klienter som et byrå, kan du opprette separate synkroniseringsmapper for hver klient. Dermed kan du administrere sensitivt innhold fra mange klienter uten problemer uten å blande dem.

Team Samarbeid

Du kan effektivt administrere sirkulasjonen av dokumenter og filer i team ved å bruke følgende funksjoner til Sync:

 • Sentralisert delt mappe for team
 • Sanntidsvisning av alle delings- og dokumentmodifikasjonsaktivitetene
 • Rollebasert datatilgang
 • Flere innholdstillatelser som kun se, redigere, kopiere, overvåke, slette og mer
 • Fjernslett data
 • Fjernoppheving og innvilgelse av tilgang

Sikker skylagring

Syncs skylagringsløsning er basert på privat skyinfrastruktur. Den tilbyr:

 • Ende-til-ende-kryptering
 • Kryptering på klientsiden
 • Samsvar i henhold til EUs GDPR, kanadiske, amerikanske og britiske personvernforskrifter

Dessuten samler ikke Sync inn appbruksdataene dine og selger dem til tredjeparter. Den fordømmer dataeierskap. Du er den eneste eieren av innholdet ditt.

Arbeid eksternt

Du kan jobbe offline på samarbeidsdokumenter; skrivebordet eller nettappen vil oppdatere den overordnede filen når enheten kobles til.

Videre kan du begynne å jobbe på én enhet og plukke opp arbeidet på andre enheter siden Sync alltid oppdaterer dokumentet eller filen du jobber med.

Ubegrenset lagring

Bedriften din kan få ubegrenset skylagring på Sync med riktig abonnement. Dessuten kan teamene dine dele ubegrensede filer uten størrelsesbegrensninger. Denne løsningen er hovedsakelig kostnadseffektiv for startups, mellomstore bedrifter og bedrifter.

Brukssaker

Fra utseendet til verktøygrensesnittet og funksjonene er Sync nyttig for enhver bedrift som trenger å samarbeide mye om dokumenter, filer og multimedia.

Det offisielle nettstedet har imidlertid fremhevet at følgende bransjer kan ha mye nytte av å ta i bruk Sync:

utdanning

Virtuelle, hybride og fysiske utdanningsinstitusjoner kan bruke Sync til å lage en sikker, spesialbygd og personvernkompatibel skylagring for dokument- og fildeling.

Den kan sikkert være vert for sensitive filer som studiemateriell, eksamener, forelesninger, studentjournaler, etc., og gi rollebasert tilgang til institusjonsansatte.

Lærere kan opprette synkroniseringsmapper for klasser, seksjoner, studiegrupper og mer.

Studenter kan enkelt laste opp klasseoppgaver, eksamensoppgaver, prosjektdata osv. til opplastingsaktiverte lenker uten å abonnere på Sync.

Finansielle tjenester

Finansinstitusjoner og bankenheter kan bruke Sync til å samle inn og dele kundedata med interne og eksterne parter uten å bryte personvernforskrifter eller finansielle tjenester.

Bransjen kan bruke opplastingsaktiverte lenker for å samle KYC-dokumenter fra enhver kunde. Deretter kan den trygt dele redigerte deler av dokumentene med en tredjepart for verifiseringsformål.

Salgs-, markedsførings- og forretningsutviklingsagenter kan bruke Sync i frontlinjen for å dele finansielle produktbrosjyrer og tilbud med potensielle kunder.

Helsevesen

Helseindustrien må forholde seg til pasientenes beskyttede helseinformasjon (PHI). I tillegg trenger sykehus og klinikker nettskylagring i samsvar med Health Insurance Portability and Accountability Act (HIPAA) for å behandle pasientforsikringskrav på en sikker måte. Sync oppfyller disse kravene uten problemer.

Advokatfirmaer kan også bruke Sync til å samarbeide om juridiske dokumenter, merknader, innholdsbaserte juridiske arbeidsflyter og mer.

  Hvordan spille inn talefortelling i PowerPoint

Det juridiske teamet ditt kan enkelt dele sensitive advokat-klient-samtaler, vitnevideoer, bevisdokumenter osv. internt uten sikkerhetsbrudd.

Myndighetene

Alle myndighetsnivåer må samhandle med publikum. Dokument- og fildeling er uunngåelig i slike offentlige interaksjoner.

Du må gjøre godt for dine velgere i den føderale, statlige eller kommunale regjeringen.

Du kan for eksempel opprette en digital styringsportal ved å bruke Sync som skylagringsleverandør. Her kan du samle inn søknader, dokumenter, attester etc. fra publikum på nett og levere attester eller lisenser digitalt direkte til søkeren. Ingen trenger å slite med å reise.

fordeler

Når du begynner å bruke Sync, får du følgende fordeler på applikasjonsnivå:

#1. Desktop-applikasjon

Desktop-appen på Windows- og macOS-enheter lar deg legge til dokumenter, mapper og filer til den delte Sync-mappen ved å kopiere og lime inn innholdet.

Desktop-programvaren legger til en dedikert mappe til datamaskinen din. Du kan dra og slippe filer i den angitte mappen for å gjøre filer tilgjengelige online.

#2. Nettpanel

Ved å bruke webpanelet kan du enkelt kontrollere synkroniseringskontoen din, brukere, delingsregler og innhold.

Den lar deg også streame delte videoer på nettet. Hvis du jobber med å lage videoinnhold eller videomarkedsføringsprosjekter, er Sync den rette skylagringspartneren.

#3. Mobilapp

En mobilapp for Sync er tilgjengelig for Android- og iOS-enheter. Mobilappen er egnet for frontlinjeagenter som samler inn feltdata.

Du kan også bruke mobilappen til å synkronisere bilder, videoer og dokumenter med PC-en.

#4. Telefonstøtte

Sync-appen er latterlig enkel. De fleste av komponentene i brukergrensesnittet (UI) er selvforklarende. Men hvis du har problemer med tilkobling, versjonskontrollfeil osv., er det et robust telefonsupportteam du kan kontakte.

Prisplan

Sync har tre enkle abonnementsplaner, og disse er som nevnt nedenfor:

#1. Gratis

Den gratis planen er for prøveformål og for enkeltpersoner som trenger grunnleggende fildeling. Den kommer med 5 GB skylagring.

#2. Sync Pro

Sync Pro er tilgjengelig til attraktive og kostnadseffektive priser. Du kan velge mellom Solo Basic ($8/mnd/år), Solo Professional ($24/mnd), Teams Standard ($6/bruker/mnd/år) og Teams Unlimited ($18/bruker/mnd).

Du får alle funksjonene til Sync Pro, og skylagring varierer fra 1 TB til ubegrenset, avhengig av planen din.

#3. Synkroniser Enterprise

Hvis du trenger Sync for hele virksomheten, hvor over 100 brukere skal bruke verktøyet, kan du kontakte Sync for et pristilbud.

Alternativer

pCloud

pCloud tilbyr militær-grade datakryptering for skydatalagring. Den tilbyr forskjellige prisplaner for enkeltpersoner, familier og bedrifter. Standardverktøyets funksjoner er:

 • Fil- og dokumentsamarbeid via lenker og mapper
 • pCloud Crypto-kryptering på din side, bortsett fra standard kryptering
 • Filversjon
 • Tilbakestilling av slettede filer eller kontoer
 • Fem sikkerhetskopier i forskjellige skylagringer for én fil

Internxt

Internxt skylagringstjeneste fokuserer på en skystasjon, bildelagring og fildeling. For å tjene disse formålene har den laget tre separate moduler: Drive, Photos og Send.

Disk og bilder er der for å lagre personlige og profesjonelle dokumenter, filer og bilder. Send-modulen lar deg generere delbare lenker for samarbeid eller enkel deling.

Innpakning

Sync er en one-stop-løsning for sikkert samarbeid og fildeling ved hjelp av skylagringsteknologi. Du kan prøve de grunnleggende funksjonene ved å registrere deg for en gratis konto.

Hvis du liker verktøyet, kan du betale for abonnementer avhengig av bedriftens behov og teamstørrelse.

Deretter kan du sjekke ut måter å overføre kontakter fra en Android-telefon til en annen.

x