Lagre, kommenter og del nettutdrag på Android med Nimbus Clipper

Jeg har alltid brukt Evernote Web Clipper for å lagre fragmenter av innhold jeg kommer over når jeg surfer på nettet. Hvis du leter etter lignende løsninger, er det Nimbus Web Clipper for Chrome, som fungerer omtrent på samme måte. Siden vi sist dekket det, har Nimbus Clipper utviklet seg ganske mye og tilbyr nå en Android-app med samme navn. Appen lar brukere raskt fange nettsidesnutter, ta skjermbilder, kommentere dem med en kraftig innebygd editor, og få alt synkronisert med Nimbus-kontoen din mens du er på farten.

  3 Android-funksjoner som (sannsynligvis) aldri kommer til iOS

Nimbus Clipper har et anstendig og brukervennlig grensesnitt. Når du hopper på for første gang, blir du bedt om å logge på Nimbus-kontoen din. Ved å logge på kan du synkronisere utdragene dine til skyen, men hvis du bare vil lagre innholdet offline, kan du hoppe over det. Startskjermen har tre knapper: Ta bilde, Fra Galleri og Web Clipper.

For å begynne å lagre innhold fra en nettside, må du deretter navigere til «Web Clipper»-delen, hvor du kan bla gjennom nettsider gjennom Nimbus» integrerte nettleser. Når du finner noe nyttig, kan du lagre det på en rekke måter. De tre knappene nederst lar deg lagre hele nettsiden, bare artikkelen innenfor, eller et skjermbilde av det synlige området. Bortsett fra det kan du også klippe ut bare en del av siden – for eksempel et bilde eller avsnitt med tekst – ved å trykke og holde nede på det.

  Nye funksjoner i Firefox 35 for skrivebord og Android

Foruten innholdsklipp, tilbyr Nimbus et anstendig bildekommentarverktøy med former, tekst og frihåndstegning. Bortsett fra innhold som er lagret med Web Clipper, lar kommentarverktøyet deg ta nye bilder eller laste inn eksisterende bilder fra galleriet ditt. Alle merknader kan omplasseres og endre størrelsen på et øyeblikk. Når du er ferdig, kan du beskjære resultatet etter behov, og deretter synkronisere det med Nimbus-skyen eller lagre det offline.

Når den er lastet opp, lar appen deg kopiere URL-en til utklippstavlen og dele den via andre apper.

Nimbus Clipper er kanskje ny i Play-butikken, men det er allerede, i mine bøker, en av de beste måtene å raskt fange og kommentere nettsnutter på Android. Du kan laste den ned til enheten din gratis via lenken nedenfor.

  BreakFree-appen hjelper deg å komme over smarttelefonavhengigheten din [Android]

Installer Nimbus Clipper fra Play Store