Last ned filer og se fremgang uten nettleser med filnedlaster

Jeg unngår nedlastingsbehandlere på prinsippet; Jeg må installere dem på systemet mitt, og enhver nedlasting jeg starter blir automatisk rutet til applikasjonen. Ikke bare synes jeg dette er irriterende, men når nedlastingsbehandleren prøver å få meg til å installere verktøylinjer eller endre søkemotoren min, eller når grensesnittet inneholder annonser, blir jeg mer bekymret for det. Når det er sagt, er det tider når jeg skulle ønske å laste ned apper og fluer ikke var noe jeg gjorde utelukkende gjennom nettleseren min. Møt File Downloader, en Windows-app med muligens det mest generiske navnet du noen gang kan ønske deg for å beskrive hva appen gjør. Den laster ned apper; du limer inn nedlastingskoblingen, angir nedlastingskatalogen og filnavnet og begynner å laste ned. Appen er veldig grunnleggende, noe som betyr at funksjonene for pause og gjenoppta for nedlastingen kun er tilgjengelige hvis serveren som er vert for filen, støtter det. Appen kan også kjøres fra kommandolinjen for å starte en nedlasting. Det beste er at File Downloader er en bærbar app, så ingen installasjon kreves.

  Hørselstap: Hvor høyt er for høyt?

Pakk ut appen og kjør den. Lim inn nedlastingslenken i Last ned-feltet. Du kan kopiere den fra en nettside, eller hvis den direkte nedlastingslenken ikke er gitt, kan du starte og deretter sette nedlastingen på pause i nettleseren din, gå til nettleserens nedlastingsbehandler og kopiere lenken derfra for å lime den inn i appen. Klikk «Start nedlasting».

Etter hvert som nedlastingen skrider frem, kan du se gjenværende tid og hvor mye av filen som er lastet ned både i prosent og i MB.

For å kjøre appen fra kommandolinjen og starte en nedlasting, bruk følgende kommandoer (som gitt av utvikleren).

  Slik bruker du handlings- og deleutvidelser på iPhone og iPad

/f=filsøkenavn – Lagre filplassering og navn.
/u=downloadlocation – http eller https url for nedlasting.
/ec – Avslutter når den er fullført.

File Downloader kommer også med en fremdriftslinjetilpasning som lar deg endre utseendet til fremdriftslinjen. Det er en av de merkeligste funksjonene å ha for en nedlastingsbehandler, men den er der. Den kjører som en egen app, og når du er ferdig, lagre filen med navnet «custom_pbar» og i XML-format for at den skal tre i kraft.

Installer File Downloader for Windows